Skocz do zawartości

Co czuje? ;)

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co X do mnie czuje?

Król Buław, Księżyc, Cesarzowa ---> Głupiec

No pewne jest raczej to że mu się podobam ogólnie.. Może też jakiś pociąg ma do mnie.. ? Hahaha...

Napisano

Facet niewątpliwie zainteresowany, w tym księzycu jeszcze jakiś niepewny, A może tylko zmartwiony o swoją Cesarzową, jak dla mnie ciebie ( to ten od sylwestra, może się martwi, że ci kase zwineli). w podsumie HB Świat - Cesarzowa czyli jakby pan dążył do spełnienia, do pełnej harmonii w relacji, z Panią.

Napisano

Kochana on nie ma nic wspólnego z tym sylwkiem ;) Nawet go tam nie było.. Itd.

Napisano

no to ma jakieś ukryte plany wobec ciebie , wiesz jaki jest jego status związkowy? nie ma jakieś innej gdzieś tam w świecie?

Napisano
no to ma jakieś ukryte plany wobec ciebie , wiesz jaki jest jego status związkowy? nie ma jakieś innej gdzieś tam w świecie?

On jest wolny :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Co X do mnie czuje?

No pewne jest raczej to że mu się podobam ogólnie.. Może też jakiś pociąg ma do mnie.. ? Hahaha...

Tutaj uczuć nie widać, ale bardzo mu się podobasz...

Napisano

Na ten moment nie jest pewien co czuje,na pewno podobasz mu się,pociągasz go ale zbyt lekko podchodzi do tej relacji.Potrzebuje czasu.

Gość SooYoung
Napisano

Co X do mnie czuje?

Podobasz mu się, i jesteś dla niego atrakcyjną kobietą. Widzi Cię w Cesarzowej - kobiecie spełnionej i atrakcyjnej seksualnie i w Księżycu, który też pokazuje energie kobiecą, czyli 2 w 1:) Bardzo go kręcisz.

Możliwe że Pan będzie się starał Cie zdobyć (on jako Król buław -> Pan z temperamentem).Głupiec w podsumie to jak dla mnie nowy początek, więc może zaplanować jakieś działania w Twoim kierunku.