Veroniczka Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Co X do mnie czuje? Król Buław, Księżyc, Cesarzowa ---> Głupiec No pewne jest raczej to że mu się podobam ogólnie.. Może też jakiś pociąg ma do mnie.. ? Hahaha... Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Facet niewątpliwie zainteresowany, w tym księzycu jeszcze jakiś niepewny, A może tylko zmartwiony o swoją Cesarzową, jak dla mnie ciebie ( to ten od sylwestra, może się martwi, że ci kase zwineli). w podsumie HB Świat - Cesarzowa czyli jakby pan dążył do spełnienia, do pełnej harmonii w relacji, z Panią. Cytuj
Veroniczka Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 Kochana on nie ma nic wspólnego z tym sylwkiem Nawet go tam nie było.. Itd. Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 no to ma jakieś ukryte plany wobec ciebie , wiesz jaki jest jego status związkowy? nie ma jakieś innej gdzieś tam w świecie? Cytuj
Veroniczka Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 no to ma jakieś ukryte plany wobec ciebie , wiesz jaki jest jego status związkowy? nie ma jakieś innej gdzieś tam w świecie? On jest wolny Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 skrywa tutaj bardzo ciepłe uczucia 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Co X do mnie czuje? Król Buław, Księżyc, Cesarzowa ---> Głupiec No pewne jest raczej to że mu się podobam ogólnie.. Może też jakiś pociąg ma do mnie.. ? Hahaha... Tutaj uczuć nie widać, ale bardzo mu się podobasz... Cytuj
Gość ANEZ Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Na ten moment nie jest pewien co czuje,na pewno podobasz mu się,pociągasz go ale zbyt lekko podchodzi do tej relacji.Potrzebuje czasu. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Co X do mnie czuje? Król Buław, Księżyc, Cesarzowa ---> Głupiec Podobasz mu się, i jesteś dla niego atrakcyjną kobietą. Widzi Cię w Cesarzowej - kobiecie spełnionej i atrakcyjnej seksualnie i w Księżycu, który też pokazuje energie kobiecą, czyli 2 w 1:) Bardzo go kręcisz. Możliwe że Pan będzie się starał Cie zdobyć (on jako Król buław -> Pan z temperamentem).Głupiec w podsumie to jak dla mnie nowy początek, więc może zaplanować jakieś działania w Twoim kierunku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi