Jump to content

Rozkład noworoczny (problem z najbliższymi trzema miesiącami) - pomożecie?

acura

Recommended Posts

Witam serdecznie ;)

Coś mnie podkusiło i postanowiłam zrobić sobie ogólny rozkład na 2013, wyciągnęłam po 6 kart na 3 miesiące i.... mam problem z interpretacją :/

styczeń/luty/marzec:

10 karo + 10 trefl + As trefl (o) + Król karo + walet trefl + dama trefl

przychodzą mi do głowy 2 opcje:

1) kłopoty finansowe - jakieś duże wydatki/straty znajdę jakąś pomoc ze strony mężczyzny (jakaś praca dodatkowa na umowę zlecenie/pół etatu) i powinno się wszystko uregulować

2) problemy zdrowotne - układ kostny (miałam ostatnio małą kontuzję, póki co wszystko jest ok) nic mi nie dolega, ale może warto wybrać się do specjalisty?

Potrzebuję obiektywnego spojrzenia... Pomożecie? ;)

Pozdrawiam serdecznie ;)

Hm, czekaj bo nie ogarniam.

Po 3 na każdy miesiąc tak?

To powinno być chyba 9 kart, ale ja tam nie wiem :lol:

Jutro postaram się wrzucić coś od siebie :D

po 6 kart na kwartał - robiłam rozkład z 24, jednym ciągiem poprzez rozkładanie talii, nie tasowałam od nowa kart na każdy okres, 6 na styczeń/luty/marzec, 6 na kwiecień/maj/czerwiec itd.... wiem to szalone :P

ale jeśli mogłabyś wrzucić coś od siebie będę bardzo wdzięczna ;)

pozdrawiam ;)

styczeń/luty/marzec:

10 karo + 10 trefl + As trefl (o) + Król karo + walet trefl + dama trefl

przychodzą mi do głowy 2 opcje:

1) kłopoty finansowe - jakieś duże wydatki/straty znajdę jakąś pomoc ze strony mężczyzny (jakaś praca dodatkowa na umowę zlecenie/pół etatu) i powinno się wszystko uregulować

Podepnę się z pytankiem jeśli można :) Drogo Acuro, które karty opisują pracę dorywczą albo na pół etatu? Bo ja już się spotkałam z taką interpretacją i nie wiem które karty o tym świadczą.

Przepraszam za spam ;p Zarazem pozdrawiam cieplutko :)

10 karo, 10 trefl, as trefl, król karo, walet trefl, dama trefl

Noo ładnie zaczynasz. 10 karo + 10 trefl, to bardzo korzystne karty finansowe. Polepszenie sytuacji finansowej, często pokazuje wypłatę odszkodowania, zwrot podatku lub spadek. 10 trefl + As trefl - no to by mi sie tutaj by nie podobało, bo as trefl i 10 trefl to raczej problemy zdrowotne z żoładkiem i oczami (zapalenie spojówek), ale przy 10 trefl ten As łagodnieje, więc najprawdopodobniej po prostu Cie to ominie, ale na zdrowie uważaj. To tyle jeśli chodzi o sprawy najważniejsze. Dalej pokazują się karty osobowe, osoby na które będziesz mogła liczyć. Dużo rozmów, takich od serca, spotkania z przyjaciółmi, ale i nowe znajomości. Prócz tego, jakiś flirt (?). Dodatkowe zlecenia, ale i tak jakbyś miała znaleźć w sobie smykałkę do czegoś zupełnie nowego, na czym uda Ci się zarobić (nie kokosy, ale jednak :))

Pozdrawiam :)

• Like 1