acura Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Witam serdecznie Coś mnie podkusiło i postanowiłam zrobić sobie ogólny rozkład na 2013, wyciągnęłam po 6 kart na 3 miesiące i.... mam problem z interpretacją :/ styczeń/luty/marzec: 10 karo + 10 trefl + As trefl (o) + Król karo + walet trefl + dama trefl przychodzą mi do głowy 2 opcje: 1) kłopoty finansowe - jakieś duże wydatki/straty znajdę jakąś pomoc ze strony mężczyzny (jakaś praca dodatkowa na umowę zlecenie/pół etatu) i powinno się wszystko uregulować 2) problemy zdrowotne - układ kostny (miałam ostatnio małą kontuzję, póki co wszystko jest ok) nic mi nie dolega, ale może warto wybrać się do specjalisty? Potrzebuję obiektywnego spojrzenia... Pomożecie? Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Hm, czekaj bo nie ogarniam. Po 3 na każdy miesiąc tak? To powinno być chyba 9 kart, ale ja tam nie wiem Jutro postaram się wrzucić coś od siebie Cytuj
acura Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 po 6 kart na kwartał - robiłam rozkład z 24, jednym ciągiem poprzez rozkładanie talii, nie tasowałam od nowa kart na każdy okres, 6 na styczeń/luty/marzec, 6 na kwiecień/maj/czerwiec itd.... wiem to szalone ale jeśli mogłabyś wrzucić coś od siebie będę bardzo wdzięczna pozdrawiam Cytuj
karolka365 Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 styczeń/luty/marzec: 10 karo + 10 trefl + As trefl (o) + Król karo + walet trefl + dama trefl przychodzą mi do głowy 2 opcje: 1) kłopoty finansowe - jakieś duże wydatki/straty znajdę jakąś pomoc ze strony mężczyzny (jakaś praca dodatkowa na umowę zlecenie/pół etatu) i powinno się wszystko uregulować Podepnę się z pytankiem jeśli można Drogo Acuro, które karty opisują pracę dorywczą albo na pół etatu? Bo ja już się spotkałam z taką interpretacją i nie wiem które karty o tym świadczą. Przepraszam za spam ;p Zarazem pozdrawiam cieplutko Cytuj
karolka365 Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 dziękuję Ci dobra duszo za odpowiedź Cytuj
acura Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 Ciasteczko dodasz coś od siebie? Bardzo mi zależy na opinii eksperta Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Haha, ależ ja żaden ekspert Cytuj
acura Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 dobra, dobra ;p nie bądź taka skromna Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Haha to nie skromność Jak tylko dokończę co mam dokończyć, obiecuje dopisać coś od siebie Cytuj
acura Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 dziękuję kochana :* czekam cierpliwie Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 10 karo, 10 trefl, as trefl, król karo, walet trefl, dama trefl Noo ładnie zaczynasz. 10 karo + 10 trefl, to bardzo korzystne karty finansowe. Polepszenie sytuacji finansowej, często pokazuje wypłatę odszkodowania, zwrot podatku lub spadek. 10 trefl + As trefl - no to by mi sie tutaj by nie podobało, bo as trefl i 10 trefl to raczej problemy zdrowotne z żoładkiem i oczami (zapalenie spojówek), ale przy 10 trefl ten As łagodnieje, więc najprawdopodobniej po prostu Cie to ominie, ale na zdrowie uważaj. To tyle jeśli chodzi o sprawy najważniejsze. Dalej pokazują się karty osobowe, osoby na które będziesz mogła liczyć. Dużo rozmów, takich od serca, spotkania z przyjaciółmi, ale i nowe znajomości. Prócz tego, jakiś flirt (?). Dodatkowe zlecenia, ale i tak jakbyś miała znaleźć w sobie smykałkę do czegoś zupełnie nowego, na czym uda Ci się zarobić (nie kokosy, ale jednak ) Pozdrawiam 1 Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 ciasteczko mój mentorze!!! :**** Haha no przestań Ze mnie taki mentor.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi