Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Reakcja na mój poranny sms - na razie bez odzewu!! Nie było kłótni,mieliśmy kontakt w Sylwestra.. Rydwan Paź Kielichów 6 mieczy Siła chyba jechał samochodem, miał ochotę odpisać,ale pohamował się, ja zastanawiam się, czy mu ciśnienie nie skoczyło? Co mi da ten mój sms? Świat As Denarów As Kielichów Rycerz Buław Słońce otwarcie się na nowe mozliwosci w tej relacji, on zacznie aktywniej, "normalniej" działać, może nawet niebawem spotkamy się Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Inez2503 Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 on był czymś zajęty, a później chyba zajął się czymś innym , faceci nie mają podzielnej uwagi Kontakt między wani stanie się bardziej energiczny, częstszy i cieplejszy Cytuj
Gość SooYoung Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Rydwan Paź Kielichów 6 mieczy Siła Przeczytał i pomyślał że masz siłę przebicia i chcesz w jakiejś sprawie postawić na swoim - Siła. Co mi da ten mój sms? Świat As Denarów As Kielichów Rycerz Buław Słońce Wyjaśnienie pewnych spraw i aktywność z Pana strony. Pomimo tego że Pan jest zagranicą, to relacje z Tobą odbiera jako bardzo korzystną (atrakcyjną) dla siebie i będzie chciał ją podtrzymywać. Cytuj
nirva2991 Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Rydwan Paź Kielichów 6 mieczy Siła zobaczył go , ucieszył się leczy był zajęty, dlatego nie odpisał od razu . Co mi da ten mój sms? Świat As Denarów As Kielichów Rycerz Buław Słońce odezwie się . Będziecie utrzymywać ze sobą bardzo ciepły kontakt ,możliwe , że zahaczający o flirt . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 13 Stycznia 2013 Weryfikacja Co mi da ten mój sms? Świat As Denarów As Kielichów Rycerz Buław Słońce mamy intensywny kontakt netowy z perspektywami:))) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Ja tutaj widzę jego nieodpartą chęć odpisania,ale również właśnie tą podzielność W Rydwanie(odpisać,nie odpisać ) sms wywołał u niego trochę emocji(paż kielichów) i na razie odpuścił odpisanie(6 mieczy) próbował poskromić te brzemiące w nim instynkciki(MOC) zajął się czymś innych(6 mieczy) . Jest karta bramy więc pozytywnie,otwiera się na nowe:] Co Ci da sms? A da,da,da:D Bardzo ładnie i ciepło o Tobie mysli:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi