Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 A te karty wczoraj kładłam.... Następny krok jego Rycerz Mieczy Królowa Denarów,10 denarów chyba do mnie zadzwoni,albo do pracy wpadnie Ogólna atmosfera sytuacji Słońce paź denarów Sad bardzo przyjacielska,lubimy się I te karty najtrudniejsze: Jego zamiary Rycerz Buław Moc Wieża 7 kielichów na pewno namiętny seks, albo krótki romans, a potem te 7 kiel? Marzenia o powtórce? Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 w zasadzie to widze je tak samo, oprócz ostatnich Bedzie dążył do bliskości, bo jakby chciał zburzyć swoje nierealne marzenia? Zweryfikować je z tym, jak jest między wami naprawdę?ale podsum HB Cesarz czyli ogólnie zamierza stworzyć między wami coś trwałego Cytuj
kuras Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 moze Cie rzeczywiscie w pracy odwiedzic i cos przekazac...moze jakies papiery... a zamiary ma romansowe, mile, towarzyskie pzdr Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Następny krok jego Rycerz Mieczy Królowa Denarów,10 denarów Odezwie się nagle, niespodziewanie...wtedy gdy będziesz z rodziną...lub w pracy...stawiam jednak na to że wtedy gdy będziesz z rodziną... Ogólna atmosfera sytuacji Słońce paź denarów Sad Ciepła, wymiana wiadomości, jakichś propozycji np. propozycja spotkania (bo wywnioskowałam że chodzi o atmosferę podczas wykonania tego "kroku" (?) ), będzie Cię "czarował i uwodził"...tak sobie pomyślałam jeszcze, że może akurat będziesz w trakcie nauki... I te karty najtrudniejsze: Jego zamiary Rycerz Buław Moc Wieża 7 kielichów Hmm, w zamiarach ma podbijać do Ciebie, flirtować, do tego spotkania, sex, ale w tych kartach to tak wszystko jednak póki co pozostaje w sferze marzeń ~ to takie "leżenie pod gruszą, marzenie i nic nierobienie"... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 3 Stycznia 2013 Następny krok jego Rycerz Mieczy Królowa Denarów,10 denarów Odezwie się nagle, niespodziewanie...wtedy gdy będziesz z rodziną...lub w pracy...stawiam jednak na to że wtedy gdy będziesz z rodziną... Ogólna atmosfera sytuacji Słońce paź denarów Sad Ciepła, wymiana wiadomości, jakichś propozycji np. propozycja spotkania (bo wywnioskowałam że chodzi o atmosferę podczas wykonania tego "kroku" (?) ), będzie Cię "czarował i uwodził"...tak sobie pomyślałam jeszcze, że może akurat będziesz w trakcie nauki... I te karty najtrudniejsze: Jego zamiary Rycerz Buław Moc Wieża 7 kielichów Hmm, w zamiarach ma podbijać do Ciebie, flirtować, do tego spotkania, sex, ale w tych kartach to tak wszystko jednak póki co pozostaje w sferze marzeń ~ to takie "leżenie pod gruszą, marzenie i nic nierobienie"... Też podejrzewam, ze chyba będę się uczyć jak zadzwoni... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Następny krok jego - Rycerz Mieczy Królowa Denarów,10 denarów Wygląda na to, że się odezwie i będzie dążył do spotkania. Ogólna atmosfera sytuacji -Słońce paź denarów Sad Zakładam, że chodzi o atmosferę kontaktu z jego strony – ciepła, przyjacielska, ucieszy Cię wiadomość/telefon od niego, możliwe, że dostaniesz propozycję spotkania. Albo w Paziu denarów widać, że będziesz się uczyła, gdy będziecie pisał Jego zamiary - Rycerz Buław Moc Wieża 7 kielichów Mnie się karty od razu skojarzyły z tym, że on będzie dążył do spotkania i seksu, takiego, w którym wzlecisz… no wiesz o co chodzi i w 7 kielichach będziesz marzyła o powtórce. Ależ ma zamiary! Jeżeli tylko zgadzają się z Twoimi myślami i pragnieniami, to pozazdrościć Oby jeszcze je zrealizował, tak jak chce ;D Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 26 Kwietnia 2013 WERYFIKACJA Wg mnie karty pokazały ostatnie wydarzenia: Następny krok jego Rycerz Mieczy Królowa Denarów,10 denarów odzew na fb, nieoczekiwany i długa rozmowa Ogólna atmosfera sytuacji Słońce paź denarów Sad oboje opowiadalismy co tam się u nas zmienilo w pracy itp., wyjaśniliśmy kilka kwestii i ogólnie było miło I te karty najtrudniejsze: Jego zamiary Rycerz Buław Moc Wieża 7 kielichów chciał, chciał a jakże spotkania, ale...odmówiłam...stąd Wieża:) Niech się lepiej postara, nie polecę na spotkanie ot tak:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi