Gość sheina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Rozstania, powroty ,na te chwile relacja niby przestala istnieć, ale ja ciągle myśle.. ralecja z KOLEGĄ ale pan woli panów byla silna, bliska. królowa denarów, 10 mieczy, giermek denarów eee nie bardzo wiem co oznacza ta denarowa, .i czy 10 nie pokazało konca relacji, sama nie wiem,ale ogolnie cos czuje,ze panicz wroci ;/ bo ktores z nas wiecznie wraca :/ i zastawia mnie ten rozklad Edytowane 2 Stycznia 2013 przez sheina Cytuj
zakretka23 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Mnie się kojarzy, że Pan ponownie pojawi się w Twoim życiu dla własnych korzyści. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Tak myślę że Wy dajecie sobie takie "ciche wsparcie".Kazde z Was ma swój świat ,życie pełne doświadczeń ale gdzieś tam wewnątrz siebie,jedno rozumie drugie.Ja to nazywam "ciche porozumienie dusz". Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 dlaczego uwazasz ,ze dla osobistych korzysci? Cytuj
zakretka23 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Inaczej pisząc być może będzie potrzebował porady albo wsparcia z Twojej strony. Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 a no to troche inaczej brzmi XD niech spada i tak ma mnei kreche. moze te karty pokazuja,ze sie skpimy kazdy na sobie 10 _ Cytuj
zakretka23 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Ewentualnie giermek monet wskazuję na takie przyziemne, neutralne relację - każdy robi swoje. Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 heh, prawde mowiac jak jz byla to ciezka,a mimo to cudna ;/ bardzo lbilam z bim gadac, przychodzil, wlazil na gg i sam do mnei pisal ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi