Skocz do zawartości

Co mni z nim łaczy

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano (edytowane)

Rozstania, powroty ,na te chwile relacja niby przestala istnieć, ale ja ciągle myśle.. ralecja z KOLEGĄ ale pan woli panów :P byla silna, bliska.

królowa denarów, 10 mieczy, giermek denarów

eee nie bardzo wiem co oznacza ta denarowa, .i czy 10 nie pokazało konca relacji, sama nie wiem,ale ogolnie cos czuje,ze panicz wroci ;/ bo ktores z nas wiecznie wraca :/ i zastawia mnie ten rozklad

Edytowane przez sheina
Napisano

Mnie się kojarzy, że Pan ponownie pojawi się w Twoim życiu dla własnych korzyści.

Napisano

Tak myślę że Wy dajecie sobie takie "ciche wsparcie".Kazde z Was ma swój świat ,życie pełne doświadczeń ale gdzieś tam wewnątrz siebie,jedno rozumie drugie.Ja to nazywam "ciche porozumienie dusz".

Napisano

Inaczej pisząc być może będzie potrzebował porady albo wsparcia z Twojej strony.

Gość sheina
Napisano

a no to troche inaczej brzmi XD niech spada i tak ma mnei kreche. moze te karty pokazuja,ze sie skpimy kazdy na sobie 10 _

Napisano

Ewentualnie giermek monet wskazuję na takie przyziemne, neutralne relację - każdy robi swoje.

Gość sheina
Napisano

heh, prawde mowiac jak jz byla to ciezka,a mimo to cudna ;/ bardzo lbilam z bim gadac, przychodzil, wlazil na gg i sam do mnei pisal ;/