Skocz do zawartości

Poszukiwania pracy. Jak się potoczą?

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Znajdę pracę na miejscu czy będzie się wiązała z przeprowadzką? (szukam w dwóch województwach)

ODP: Koło fortuny

TŁO: 3 puchary+ Król pucharów+ 3 mieczy --> Kapłan

Wydaje mi się, że praca będzie wiązała z wyjazdem, choć 3 mieczy raczej kojarzy mi się z krótkim wyjazdem niż przeprowadzką.

Znajdę pracę w swojej branży czy się przebranżowię?

ODP: 8 kijów

TŁO: 4 pucharów+ Królowa pucharów+ 6 mieczy--> Koło fortuny

Przebranżowię się. Marzenie o czymś nowym i królowa pucharów, która mnie pociągnie w innym kierunku.

Jak potoczą się moje poszukiwania pracy w styczniu? Znajdę?

ODP: Pustelnik

TŁo: 7 kijów+ Siła+ 5 pucharów/dobrałam 2 kije--> Siła/ Śmierć

Dziwne te karty. Wydaje mi się że, będę aktywnie szukać, ale bez rezultatu.

I jeszcze:

Moje finanse w lutym jak się ukształtują:

ODP: 10 monet

TŁO: Kapłanka+ As monet+ 2 kije--> Diabeł

Wydaje się bardzo poprawić moja sytuacja finansowa..

Edytowane przez Madlen_88
Napisano

Znajdę pracę na miejscu czy będzie się wiązała z przeprowadzką? (szukam w dwóch województwach)

ODP: Koło fortuny

TŁO: 3 puchary+ Król pucharów+ 3 mieczy --> Kapłan

zostaniesz tu gdzie jesteś,Dobry traf i ktoś z znajomych podsunie Ci oferte na którą chetnie przystaniesz.

Znajdę pracę w swojej branży czy się przebranżowię?

ODP: 8 kijów

TŁO: 4 pucharów+ Królowa pucharów+ 6 mieczy--> Koło fortuny

Zmiana specjalizacji.

Jak potoczą się moje poszukiwania pracy w styczniu? Znajdę?

ODP: Pustelnik

TŁo: 7 kijów+ Siła+ 5 pucharów/dobrałam 2 kije--> Siła/ Śmierć

Myśle podobnie,poświęcisz dużo czasu i energi.Bedziesz mieć wrażenie że coś z rozmów wyniknie,ale ostatecznie śmierć przetrzyma sprawę.

Moje finanse w lutym jak się ukształtują:

ODP: 10 monet

TŁO: Kapłanka+ As monet+ 2 kije--> Diabeł

Ładnie!Nie bedzie to wprawdzie coś na co czekasz i z czym przyszłość wiążesz.Praca jest,ale nie taką w jakiej się widzisz.Mimo wszystko głodna chodzić nie będziesz ;)

Powodzenia!

• Lubię to! 1
Napisano

ktoś czuwa nad tobą, mama, siostra i nie pozwoli Ci biedować. Pomoże finansowo, bo wstyczniu to pracy jeszcze nie znajdziesz. Choć będziesz próbować, będziesz szukac. Ale ponieważ będzie szło jak po gruzie będzie Ci smutno z tego powodu. Beznadzieja.

co do pkt. 2 - to bedziesz miała pomysł robienia czegoś innego niż do tej pory , okazję, dużo będziesz rozmawiać, pisać czytać, zastanawiać się nad tym nowym - ale w końcu stwierdzisz, że to głupi pomysł, ktoś / jakaś dobra dusza/ potwierdzi twoje przemyślenia i sama odejdziesz od tego pomysłu do innego, kolejnego.

pkt 1. praca będzie związana z ruchem, z dojazdami / ale przecież w obrębie miasta to także dojazdy / Ktoś pomoże ci znaleść tą pracę, ktoś ci ją wskaże, poprze. A Ty ęedziesz się zastanawiać, / to łączy się pkt 1i2 / dowiadywać się o tą pracę, / to może być firma dość dobrze rozreklamowana / To zastanawianie będzie cię bardzo męczyło, rozdarcie wyboru. Co zrobić. ?

Troszkę , żle sformuowane są dwa pierwsze pytania, W jednym zawarte są dwa zapytania. Dlatego karty nie precyzują

pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Napisano

Mysle, ze w styczniu moze byc ciezko ze znalezieniem pracy, ale nie zginiesz. Widac wsparcie najblizszych osob, zeby Ci finansowo zle nie bylo.

Jak bedzie praca, to mysle, ze trzeba bedzie do niej dojechac, ale nie przeprowadzac sie.

I raczej w innej branzy.

Powodzenia

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Myślę że znajdziesz pracę która będzie wiązała się z dojazdami (musisz tylko szukać intensywnie), możesz też dostać propozycję np. z UP...zdecydowanie uważam że się przebranżowisz...ale to jeszcze nie w styczniu...finanse w lutym powinny być naprawdę dobre ~ tutaj możesz otrzymać jakiś naprawdę spory "zastrzyk" gotówki, co powinno Cię dość mocno zadowolić...

• 4 miesiące temu...
Napisano

Werf.

Znalazłam pracę w mieście oddalonym ponad 300 km od mojego miasta zamieszkania, a wiec wiąże się z przeprowadzką.

Praca nie w mojej branży.

Pomogły mi ją znaleźć koleżanki z poprzednie pracy (agencja pracy).

Zatrudniła mnie kobieta.

Pracę dostałam w kwietniu.