Skocz do zawartości

praca 2013

gari

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o opinię:)

Królowa buław- Giermek monet- Cesarzowa

Nie do końca czuję tą Królową ale to karta, która ciągle towarzyszy mi w rozkładach i nie wiem czy nie symbolizuje tu mnie? Dalej- okres wdrażania nowego projektu i myślę,że zakończony sukcesem?

Cesarzowa pasuje mi też do mojej szefowej. Jak myślicie?? Dzięki z góry

Napisano

Karty pokazują, że z dużym zaangażowaniem będziesz brała udział w projekcie i będziesz przy okazji mogła się sporo nauczyć. Cesarzowa kojarzę z pracą twórczą, różnorodnością, urozmaiceniem. Praca da Ci bardzo dużo satysfakcji :)

Napisano

Ładne karty,

Sporo się nauczysz,włożysz dużo pracy i zapału w to co stanie się twoimi obowiązakami.Nabierzesz doświadczenia i pewności siebie;)

Bless

Gość SooYoung
Napisano

Królowa buław- Giermek monet- Cesarzowa

Własna działalność, ewentualnie jakiś samodzielny projekt.

Królowa buław to kobieta z inicjatywą, samodzielna, niezależna, wiedząca czego chce i dążąca do tego.

Cesarzowa to kreatywność i twórcze działanie (ale nie chodzi tu o sztukę ), czyli mogą to być wszelkie projekty np. szycie ubrań, projektowanie wnętrz, czy aranżacja ogrodu

Napisano

Jednym słowem zapowiada się dla Ciebie bardzo ciekawa i rozwojowa praca, dzięki której możesz zyskać lepszą pozycję :))) powodzenia

• 4 miesiące temu...