kuras Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Moj 2013 rok. 1 kariera...AS DENAROW...zdecydowany rozwoj 2 zwiazek...KOCHANKOWIE...partnerstwo, podjecie jakiejs waznej decyzji 3 rodzina...GLUPIEC...moze jej powiekszenie... 4 finanse..SLONCE...satysfakcja, moze w koncu spotka mnie nagroda za wysilek jaki wkladam w ich pomnazanie 5 zdrowie...SMIERC...uwazam ze brak problemow ze zdrowiem 6 pomocni ludzie...3 MIECZY...raczej malo pomocni..wiecej bolu niz pomocy 7 dzieci, tworczosc...PAZ MIECZY...moze moja corcia i jej coraz bardziej dociekliwe i ciekawe swiata pytania 8 wiedza, doswiadczenie...2 PUCHAROW...zdobywanie dzieki pozytywnej wspolpracy 9 sukces 6 MIECZY...jakis sie zapowiada, widac przejscie na jakis inny etap... (szkoda ze nie dociagnalem... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Moj 2013 rok. 1 kariera...AS DENAROW. Nowe możliwości,rozwój ,stały dochód 2 zwiazek...KOCHANKOWIE-ładny,wartościowy związek.Coś kosztem czegoś,jednak decyzje podejmiesz słuszną 3 rodzina...GLUPIEC- drobne niesnanski dnia codziennego,żadnych większych poruszeń,kłótni.Ot godzenie sie,wybaczanie 4 finanse..SLONCE...-Na brak pieniedzy narzekać nie bedziesz 5 zdrowie...SMIERC.. poważnych chorób nie będzie 6 pomocni ludzie...3 MIECZY. Zamkniesz się na ludzi,troche zranien,smutku 7 dzieci, tworczosc...PAZ MIECZY... tu się zgodzę,dużo pytań 8 wiedza, doswiadczenie...2 PUCHAROW...owocne transakcje,spółki -dobrze dobrani kontrahenci 9 sukces 6 MIECZY...Po trudach i zachamowaniach przejdziesz wyżej,możliwy awans ale w połowie Roku Zapowiada się dobry rok Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Moj 2013 rok. 1 kariera...AS DENAROW...nowe możliwości i owocna realzacja planów...jeśli dołożysz starań na pewno czeka Cię powodzenie... 2 zwiazek...KOCHANKOWIE...dla mnie Kochanki to nie tylko decyzje do podjęcia, ale szczęsliwy związek ~ pełen radości, zgody, no iii...rozkoszy ... 3 rodzina...GLUPIEC..."moze jej powiekszenie" ~ taka też była moja pierwsza "myśl" - tylko jeśli ciąża, to tak nie do końca zaplanowana...albo po prostu jakieś niespodziewane zdarzenie... 4 finanse..SLONCE...Słońce jest generalnie kartą sukcesu, spełnienia życzeń, czy też realizacji planów ~ w połączeniu z punktem "1 kariera" myślę że jednak w końcu będzie ta nagroda... 5 zdrowie...SMIERC...tutaj powiedzialabym że jeśli są jakieś problemy zdrowotne, to się one po prostu zakończą...jeśli nie ma ~ to tak jak napisałeś, ich brak... 6 pomocni ludzie...3 MIECZY...ooo tutaj tutaj ta sama karta co u Gypsy ...ta karta w tej pozycji może oznaczać po prostu wymianę poglądów, wymianę myśli ~ taką "burzę mózgów" - dosyć pozytywną jeżeli chodzi o np. twórcze sprawy związane z jakąś kreatywnością, tworzeniem, z wymyślaniem kampanii reklamowej, czegoś gdzie trzeba kilku umysłów by wymyśleć jedno rozwiązanie...wspólne tworzenie ~ ludzie pomocni będą na pewno... 7 dzieci, tworczosc...PAZ MIECZY..."moze moja corcia i jej coraz bardziej dociekliwe i ciekawe swiata pytania" ~ a tatuś będzie mial swój udział w Jej edukacji i będzie zaspakajał Jej ciekawość Świata odpowiadając na pytania... 8 wiedza, doswiadczenie...2 PUCHAROW...dzieki swojej wiedzy i doświadczeniu zdobytym do tej pory będziesz "zbijał kokosy" ~ to może być wejście w spółkę, podpisanie ważnego kontraktu, lub po prostu dobra współpraca w interesach...w każdym razie co by to nie było będzie pozytywne dla Ciebie...no i oczywiście nadal będziesz zdobywał doświadczenie... 9 sukces 6 MIECZY...hmm, jeśli brać pod uwagę finanse czy uczucia ~ to sukcesem może być to iż wszelakie problemy zaczną znikać...jeśli natomiast rozpatrywać w kwestii zawodowej ~ może tu się zapowiadać zmiana zawodu, nie zmiana pracy ale przeszkolenie do innego zajęcia - przekwalifikowanie się... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Aaa, jeszcze jedna myśl ~ 3 rodzina...GLUPIEC...to przecież też Nowa Droga - więc może ślub (?)... Cytuj
Izabela123 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 To jeszcze moje..."(nie)obiektywne" 3 grosze 1 kariera...AS DENAROW...na pewno szansa na rozwoj, a dodatkowo mozliwosc zdobycia dodatkowych funduszy...budowanie podwalin pod przyszle osiagniecia, pozytywny rozwój takze 2 zwiazek...KOCHANKOWIE...pozytywna karta...chociaz mozliwe, ze bedzie koniecznosc dokonania jakiegos wyboru pomiedzy dwoma mozliwosciami...ale karta wskazuje, ze wymierzesz zgodnie z glosem serca 3 rodzina...GLUPIEC...moze jej powiekszenie...- no moze... 4 finanse..SLONCE...raz lepiej raz gorzej, ale ogolnie powinno byc na plus...szansa na nowe zrodlo dochodu oraz na wsparcie 5 zdrowie...SMIERC...bedziesz sie tylko zwyczajnie starzal... jak my wszystcy z roku na rok.. 6 pomocni ludzie...3 MIECZY...wsparcie glownie intelektualne...jezeli juz... 7 dzieci, tworczosc...PAZ MIECZY...moze moja corcia i jej coraz bardziej dociekliwe i ciekawe swiata pytania- tu sie zgadzam 8 wiedza, doswiadczenie...2 PUCHAROW...- nauczysz sie podejmowac kompromisy, moze bardziej sluchac innych 9 sukces 6 MIECZY...tez mi sie kojarzy z przejsciem na inny etap, jakims bardzo waznym zyciowo...skoro to na pozycji "sukces", to musi byc pozytywnie Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 zawodowo finansowo bardzo dobrze byc powinno moze nowa praca moze awans nie znam syt wyjazd zagraniczny mozliwy?jesli tak to wykorzystaj szanse przyjazn jakas utracic mozesz no zwiazkowo to nie bardzo ty jestes juz po rozwodzie z matka dziecka? Cytuj
kuras Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 zawodowo finansowo bardzo dobrze byc powinno moze nowa praca moze awans nie znam syt wyjazd zagraniczny mozliwy?jesli tak to wykorzystaj szanse przyjazn jakas utracic mozesz no zwiazkowo to nie bardzo ty jestes juz po rozwodzie z matka dziecka? Dziekuje bardzo Iridos, niestety, nie jestem jeszcze po rozwodzie,pozew juz dawno zlozony, ale byla nagle zmienila forme owego pozwu, wynajela adwokata i przedluza terminy. Czekam na dokumenty od jej pelnomocnika by sie ustosunkowac, wynajac swojego prawnika i zaczac sie bronic, choc uzgodnilismy zupelnie inny przebieg naszego rozwodu. Na pewno czeka mnie w tym roku kilka wyjazdow w tej sprawie...choc naiwnie widac planowalem gora dwa. Oprocz tego jestem juz dluzszy czas w innym zwiazku. Pozdrawiam. Cytuj
iridos Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 no dla mnie kochankowie kontrowersyjni sa jaka talia kładłeś rozkład? bo biorac pod uwage całość mogłoby byc zarowno rozstanie z powodu osoby 3 jak i cos nowego Cytuj
Vivere Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Moj 2013 rok. 1 kariera...AS DENAROW...czas i okoliczności Ci sprzyjają. Ten As niesie uzdolnienia praktyczne- głowa do interesów i talent organizacyjny. To dobry okres w karierze „zawodowej”, popłaca. 2 zwiazek...KOCHANKOWIE...myślę,że to będzie pokonywanie problemów, podejmowanie decyzji zgodnie z głosem serca. To dobry czas do budowania, umacniania poważnego, prawdziwego związku. 3 rodzina...GLUPIEC...- podpieram się pkt. Wyżej Kochankowie-to jest czas klarowania sytuacji „na świeżo” lub by odświeżyć jakimś wydarzeniem swoje życie rodzinne, kreowanie swojego życia na nowo. Zamykasz przeszłość, coś się kończy a zarazem zaczyna(0-22). Może to być też dziecko. 4 finanse..SLONCE...zgodne z Karierą – As Denarów, możliwe zaspokojenie ambicji zawodowych i finansowych ale musisz być czujny i pracowity, bo Słońce czasami rozleniwia. Masz wewnętrzna motywację, siłę napędową i zdolność twórczą. 5 zdrowie...SMIERC...uwazam ze brak problemow ze zdrowiem- a tu nie wiem, ze zdrowiem jestem na bakier ale sądząc po pkt wyżej, zdrowie nie powinno przeszkodzić. 6 pomocni ludzie...3 MIECZY...raczej malo pomocni..wiecej bolu niz pomocym - a ja myślę, że będą Cię wspierać, inspirować – 3 miecze to ludzie o podobnych zainteresowaniach i poglądach. Nowe rzeczy, nowe dzieła bo nowi ludzie. 7 dzieci, tworczosc...PAZ MIECZY...moze moja corcia i jej coraz bardziej dociekliwe i ciekawe swiata pytania - ale tez taki rozpłakany niemowlaczek (?) W Paziu M jeszcze nic wielkiego nie wy-tworzyłam, choć pomysłów i projektów miałam wiele. Jest zdolność, jest kreatywność ale trzeba to jeszcze wszystko poukladać w calość. 8 wiedza, doswiadczenie...2 PUCHAROW...wiedza i doświadczenie w kooperacji w równowadze i harmonii. Kontynuacja.... czyli wciąż nabywasz. Gotowość do współpracy, umiejętność pokonanie przeciwieństw i pomocy drugiemu człowiekowi. 9 sukces 6 MIECZY...brama, chcesz czy nie, coś tu się „urodzi” bo sytuacja wymusza. Zapewne zmiana stanu ale czego? Szkoda, że nie dołożyłeś. U mnie zawsze na korzyść wypada. Wygląda na pozytywny czas dla Ciebie. Powodzenia Cytuj
kuras Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 no dla mnie kochankowie kontrowersyjni sa jaka talia kładłeś rozkład? bo biorac pod uwage całość mogłoby byc zarowno rozstanie z powodu osoby 3 jak i cos nowego Dziekuje... Talia THE PICTORIAL KEY.., rzucane nie przeze mnie a na moja prosbe.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi