NarratorkaHorrorow Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Mój 2013 r 1.Kariera -IIII Denarów-Cudów nie bedzie.Wyłącznie będe gromadzić pieniadze,ale awansu nie widać. 2.Związek-II denarów.Będą jakieś 2 szanse na coś trwałego z drugim człowiekiem 3.Rodzina-VII Kielichów-Niedomówienia,iluzje.Życie złudzeniami 4.Finanse-Paź mieczy - Ciągle będe poszukiwać nowego źródła dochodu by spłacić kredyt,ale na poszukiwaniu sie skonczy. 5.Zdrowie-Mag- O zdrowie mi przynajmniej dopisze 6.Pomocni ludzie-III Mieczy,Zamkne się na innych ludzi w tym roku by uniknąć zranienia,by się nie zawieść 7.Dzieci,twórczośc-Wisielec.Może nie wtym roku 8.Wiesza,doświadczenie- X mieczy.Zamkne pewien etap w swoim życiu,ale nie czuje by wyszło mi to na dobre 9.Sukces-VIII pałek=Postęp,szybkość w działaniu.Powinnam zebrać plony tego co zasiałam w zeszłym roku. Jakoś rozklad nie wpłynął na mnie optymistycznie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Stycznia 2013 Maestro Napisano 3 Stycznia 2013 1.Kariera -IV Denarów- będzie podobnie jak w roku ubiegłym, ta sama posada i raczej te same pieniądze 2.Związek-II denarów może pojawić się dwóch zainteresowanych mężczyzn koło Ciebie, ale czy z tego będzie związek tego nie wiadomo, brakuje mi przynajmniej jednej karty 3.Rodzina-VII Kielichów- nierealne oczekiwania 4.Finanse-Paź mieczy -będziesz szukała możliwości dorobienia do pensjo 5.Zdrowie-Mag- powinno być rewelacyjne 6.Pomocni ludzie-III Mieczy - uważaj na zagrywki słowne, na plotki 7.Dzieci,twórczośc-Wisielec coś ulegnie zmianie w Twoim zyciu, Twój sposób patrzenia na pewne sprawy, zaczniesz chyba dojrzewać do posiadania dziecka 8.Wiedza,doświadczenie- X Mieczy zamkniesz jakiś etap, zdobędziesz nowe doświadczenie, pamiętaj o tym, że ta karta mówi, ze już gorzej być nie może, więc to co nastąpi potem 9.Sukces-VIII pałek=i tu masz informację, że wszystko ruszy do przodu w pozytywnym kierunku po tej 10 mieczy:) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 1.Kariera -IIII Denarów- tutaj będzie raczej tak jak jest dotychczas...duuużo pracy, mam wrażenie że aż prachoholizm... 2.Związek-II denarów- ja tutaj widzę jakieś manipulacje...jeśli będzie lub jest związek, to mam wrażenie że taki nieco "powierzchowny"... 3.Rodzina-VII Kielichów- tutaj będzie po prostu ~ sporo decyzji do podjęcia, będzie trzeba dokonać jakichś wyborów...może być nieco chaotycznie...dlatego trzeba będzie podjąć działania bo samo z nieba nie spadnie, same plany nie wystarczą... 4.Finanse-Paź mieczy - będziesz bardzo dobrze zarządzać materią ~ środkami finansowymi które będziesz miała... 5.Zdrowie-Mag- mogą się pojawić problemy z górnymi drogami oddechowymi ~ jamą ustną, gardłem, krtanią, migdałkami np. angina, grypa, zapalenie krtani, przeziębienia... 6.Pomocni ludzie-III Mieczy- 3 Mieczy na tej pozycji może oznaczać po prostu wymianę poglądów, wymianę myśli ~ taką "burzę mózgów" - dosyć pozytywną jeżeli chodzi o np. twórcze sprawy związane z jakąś kreatywnością, tworzeniem, z wymyślaniem kampanii reklamowej, czegoś gdzie trzeba kilku umysłów by wymyśleć jedno rozwiązanie... 7.Dzieci,twórczośc-Wisielec-tutaj stagnacja, zastój...ale na pewno będziesz sę rozwijać intelektualnie... 8.Wiesza,doświadczenie- X mieczy-będziesz nabywać nowych doświadczeń dzięki swojemu intelektowi...a może jakieś studia podyplomowe (?)... 9.Sukces-VIII pałek- dość szybko rozwiążesz swoje problemy ~ jeśli masz takowe...ale może tutaj też chodzić właśnie ~ o szybkie rezultaty i pomyślność w rozpoczętych wcześniej działaniach zawodowych... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi