GdzieTaIrlandia Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Witaj Inezq, miałabym do Ciebie wielką prośbę. Z uwagi,że poprzednio zajełaś się szerokim tematem"rzęka" jezeli chodzi o temat sytuacji w mojej pracy.. Miałabym do Ciebie prośbę o zerknięcie do kiedy będę w niej pracowała? Czy pojawią się jakieś nowe opcje na mojej drodze(jestem w trakcie poszukiwania i wertowania) Bardzo bym Cie prosiła o zerknięcie i o przybliżenie mniej wiecej czasu do wydarzeń:* Edytowane 7 Stycznia 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Stycznia 2013 Maestro Napisano 3 Stycznia 2013 Sprobuję jakoś do końca tygodnia, w razie czego przypomnij mi na pw. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Napisano 3 Stycznia 2013 Dziekuję..bo się po prostu nerwowo i psychicznie wykończe:) Mam tak mega dosyć. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Stycznia 2013 Maestro Napisano 3 Stycznia 2013 Dziekuję..bo się po prostu nerwowo i psychicznie wykończe:) Mam tak mega dosyć. Spoko, u mnie też mało interesująco, ale muszę dac radę Ty też dasz:** Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 Inezq :* ja się przypomina czy mogłabyś mi dziś zerknąc na te karty:* wazne to dla mnie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 Inezq :* ja się przypomina czy mogłabyś mi dziś zerknąc na te karty:* wazne to dla mnie. Ja o tym pamietam, zbyt źle się wcozrja czułam..Napisz mi na pw dane i pytania;) Mam wolne dizsiaj,to Ci szybko poloże;) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Ok Jak zrealizuje się moja praca w miejscu pracy w firmie w której pracuje?- Zwolnią mnie czy sama się zwolnie? Moje dalsze działania w firmie w której pracuje? I do kiedy bedę w niej pracowała? Czas w którym znajdę inna prace? Rady kart Bardzo dziekuje inez:* Edytowane 7 Stycznia 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 Jak zrealizuje się moja praca w miejscu pracy w firmie w której pracuje?- Diabeł 2 buław 10 kielichów spoko, widac teraz to, o czym ostatnio pisalas,jednakże dojdzie do kompromisu,w wyniku którego osiągniesz spełnienie Zwolnią mnie czy sama się zwolnie? Wisielec Kochankowie 8 denarów nikt Cię nie zwolni:) Moje dalsze działania w firmie w której pracuje? Król Kielichów 2 kielichów 8 kielichów wszytsko się ładnie wyklaruje przy wsparciu męzczyzny, bedą emocjonalne huśtawki,ale ok, czy macie oddziały tej firmy? Bo ja mam wrazenie po 8 pucharówj akbyś miała isć do innego oddziału/albo działu I do kiedy bedę w niej pracowała? Czas w którym znajdę inna prace? Śmierć As Mieczy 2 mieczy zmieni się Twoja postawa i zaniechasz szukania Rady kart 2 denarów Królowa Buław Słonce rób to,co do Ciebie nalezy i wrzuć na luz, nie przejmuj się, wsłuchaj się w siebie,zaufaj sobie;) 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Te 8 kielichów zawsze mnie przeraża..niby to zmiana,transformacja albo odejscie z bólem serce..mieszane odczucia mam do tej ze karty.. Dziekuje bardzo za wyciagniete karciochy,poprzednie sie sprawdziły DZIEKUJEEEEEEEEE:hahahaha: Edytowane 7 Stycznia 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi