Skocz do zawartości

pytanie, które powinnam zadać już dawno - Jakzakończy się nasza znajomość?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pokłóciliśmy się, który zresztą raz,pewnie jeszcze się odezwie, jak zawsze, pod wpływem, ale chyba już jest pozamiatane

Rycerz mieczy--5 buław-- Cesarz --> Eremita

znowu miotanie się, walka ze sobą, ostatecznie przybranie zdecydowanej postawy w podsumie Eremita, czyli każde wycofa się na swoje pozycje i nie będzie nic

• Maestro
Napisano

Będzie po prostu dzika kłótnia, po czym on postawi na swoim

• Lubię to! 1
Napisano

Rycerz mieczy--5 buław-- Cesarz --> Eremita no powiedziecie sobie trochę za dużo , po czym tak jak napisała Inez - kłótnia . wydaje mi się , że w cesarzu nabierzecie dystansu do siebie i oddalicie się po czasie .

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Będzie po prostu dzika kłótnia, po czym on postawi na swoim

Zgadzam się z Inez ~ Pan postawi na swoim i się oddali, to będzie takie - nagłe cięcie, bez wyjaśnień, może nawet bez pożegnania...

Napisano

Rycerz mieczy--5 buław-- Cesarz ---> suma XVI Wieza; suma HB Eremita

No tu sie cos sypnie. Tak po prostu nagle. W podsumie masz tez Wieze. Eremita to wyliczenie wg HB. W sumie zacheta, zeby samemu zastanowic sie, jak to tam jest, czy to jest to, czego chcesz na ten teraz.

Nie jest powiedziane, ze sie rozstaniecie, ale na pewno cos tam buchnie. Ja tu nie widze jednoznacznie rozstania, jako ze Eremita w Banzhafowych wyliczeniach nie oznacza rozstania ani tez samotnosci, jedynie potrzebe pozostania sobie wiernym. Wieza natomiast... no Wieza robi miejsce na nowe. Ale czy to da wiecej oddechu dla Waszej relacji czy tez po prostu kazde w Rydwanie ruszy w swoja strone to na dwoje babka wrozyla, bo Rydwan (ktory wychodzi z Wiezy) znaczy i swiezy wiatr w stara relacje, ale i wiadomo... kazde idzie w swoja strone. Jak to sie mowi "woz albo przewoz".

Napisano

pan ostatnio dał mi do myślenia... iże gólnie w tej chwili, wiem więcej, niż w chwili zadawania tego pytania. Ogólnie na plus, dla tej znajomości. Ale nagle to mnie dopadają wątpliwości a może to tylko moja grypa ;)

Napisano

Już cię lubię ;)) z reguł ludzie z miejsca zaczynają mówić na mnie Agnieszka ;) a jestem Agata;)

Napisano

Tak właśnie myślałam,żę własnie Agata:) dlatego zapytalam:) bo Aga brzmi jak Agnieszka:)