Skocz do zawartości

Jak się bronić? No jak?:(:(

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Totalnie patologiczna sytuacja.

Facet próbuje mi szkodzić w pracy,na jakis czas ustało,ale znowu powróciło..nie moze sobie darować mnie ..Probuje kontrolowac,zastrzaszać,ublizac,ale tez i czasami udobruchać..

Teraz jest totalna wojna!!

Czy Pan.P. będzie próbował mnie ukrzywdzić?- 10 buław, 4 denarów, ŚMIERC,2 denarów Może coś próbować w tym kierunku robić..zebym czuła się wszystkim obarczona..i zastanawiała się nad tym czy zostac w pracy czy odejsc(jak ja mam dosyc tego chłopa,boże,zeby sie znalazło cos innego)

Jakie podejmie kroki w zachowaniu w stosunku do mnie?-Paż Mieczy,Król Mieczy,Królowa Kielichów- Tutaj widać wyjaśnianie sytuacji a wrecz być może nawet agresje,chłodne stanie na swoim..nie wiem czy on czasem nie bedzie chciał przekręcic i obrocic sytuacje ,że to ja:D:)

A czego on boi się z mojej strony?>-5 denarów,WISIELEC,Królowa Buław, 8 kielichów-Tutaj tego nie rozumiem.. Może boi się,żę nie wytrzymam tej presji,zacznę działać,gadać i odejdę niszcząc mu wsio?

Jak mogę obronić się na jego ewentualny atak?- 8 denarów, WIEZA,PUSTELNIK,Królowa denarów- Tak tutajj to widzę własnie swoją prace i zburzenie ogólnie tego,że się jej tak trzymam..czyzby rezygnacja z niej..odnalezienie własnego spokoju i innej dochodowej i rozwijającej pracy? no nie wiem

Wynik/rozwój sytuacji do końca msc lutego-SPRAWIEDLIWOSC,MAG,ARCYKAPLANKA,Rycerz buław- Wszelkie czyny i słowa zostaną osądzone..no nie wiem ten mag z kapłanka to dziwnie wygląda..jak para kochanków dopełniających się,jeszcze tym bardziej ten rycerz bulaw to juz totalna biel w moich oczach..

I jak to się ma do całości rozkladu?

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Napisano

Spojrzy ktoś swoim okiem? Wiem,że ta sytuacja dziwna,ale proszę o pomoc.

Gość Daffne
Napisano

zy Pan.P. będzie próbował mnie ukrzywdzić?

10 buław, 4 denarów, ŚMIERC,2 denarów

Jest mu ciężko...bo oddalasz się...a on widać nie dość że nie liczy sie z Twoim zdaniem i pragnieniami to jeszcze widać, że strasznie zaborczy (4 monet). Wygląda na to jakby nie chciał wypuścić Cię z rąk...czy tego chcesz czy nie...jednak z czasem odpuści sobie. Może jednak dalej...fisiować...dopóki nie dotrze do niego, że należy odpuścić bo nic nie wskóra.

Jakie podejmie kroki w zachowaniu w stosunku do mnie?

Paż Mieczy,Król Mieczy,Królowa Kielichów->Kapłan

będzie Ci dogryzać, może być bardzo nieprzyjemny, nieprzejednany i nie przebierać w słowach. Jeśli siłą i takim zachowaniem nic mu sie nie uda osiągnąć to zacznie na nowo próbować Cię udobruchać. Tu ważne czego Ty pragniesz...Jeśli nie chcesz z nim być...to odejdź raz na zawsze...jeśli znów..zależy Ci to staraj się z nim dogadać... Suma wskazuje tu na rozwagę... choć pokazują też, że Pan nie jest Ci obojętny.

A czego on boi się z mojej strony?

5 denarów,WISIELEC,Królowa Buław, 8 kielichów

yhmm jedynie o siebie sie boi, że będzie mieć posuchę...:/ A i ewentualnie tego..., że odejdziesz do innego.

Jak mogę obronić się na jego ewentualny atak?

8 denarów, WIEZA,PUSTELNIK,Królowa denarów

kategorycznym odcięciem się i trwaniem w swoim postanowieniu. Emocje i uczucia odrzucić...a kierować się tylko umysłem i rozsądkiem. Wówczas Pan przekona sie, że nic nie dają jego zachowania i sobie odpuści. Ale pytanie...czy jest sens tak czynić...skoro możesz na nowo wrócić za chwilę..? Nie jest Ci obojętny...Twoje oddalenie sprawi, że odsapniesz...i na nowo wówczas moga pojawiać się uczucia w Tobie....(królowa kielichów wyżej). Pan pewnie zacznie ciuciać...i co wtedy? Przemyśl to...zanim się odetniesz...

Wynik/rozwój sytuacji do końca msc lutego

SPRAWIEDLIWOSC,MAG,ARCYKAPLANKA,Rycerz buław

będzie czas wzajemnego wytykania sobie błędów...później w okolicach końca stycznia, może początkiem lutego na nowo zacznie być milutki i na nowo może się rozkręcić kontakt ciepły...i spotkania :)