Maestro Inez2503 Napisano 3 Stycznia 2013 Maestro Napisano 3 Stycznia 2013 Dziękuję za karty GdzieTaIrlandia:*** Ja - Cesarzowa - no chyba jestem jakas pewna siebie, ha ha;) myślę 8 denarów - myślę o nim jako o koledze, nikim więcej, mam w głowie tez naukę teraz serce 4 kielichów - serce mam zmęczone, ale tęsknię za kontaktem z nim pokazuję Diabeł - pokazuję, że mi zalezy na relacji, potrafię być ostra i narwana ukrywam Kapłan - ukrywam to, że jestem z męzem On 5 denarów - potrzebuje wsparcia i pomocy myśli Koło - zmiennie, ale go ciągnie do mnie serce 7 buław ja myślę, ze ma dużo emocji w moim kierunku, już w Tajnej Kieszeni w pozycji co czuje pokazała się ta karta.. pokazuje 4 denarów - ano skrył się w 4 ścianach i milczy ukrywa król mieczy - że jest bewzględny, zimny i chyba w połączeniu z 7 buław odczuwa zazdrość?? wspólna paź buław - pewnie się odezwie, ta karta może mówić też o zaczepkach, drobnych nieporozumieniach 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC - widać, ze ja się skupię na sobie głównie, zadbam o siebie, wyciszę się, ale tu jakaś szansa się pojawia, nie wiem jak do tego podejść, bo on za kilka dni wyjeżdża, więc to raczej nie spotkanie, chyba, że jest coś o czym nie wiem, może ja po prostu wejdę w inną relację? Cytuj
nirva2991 Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Ja - Cesarzowa - pewna siebie , otwarta i kobieca . Bardzo przyjaźnie nastawiona . myślę 8 denarów - myślisz , że ta relacja może się rozwinąć w bardzo fajną przyjaźń , nie chcesz tracić tej relacji , chcesz nad nią pracować . serce 4 kielichów - serce mam zmęczone, ale tęsknię za kontaktem z nim- ogólnie w sercu masz dużo rozczarowań, jesteś znudzona byciem niezrozumiałą . pokazuję Diabeł - pokazujesz , że potrafisz zawalczyć , może i nawet on Cię odbiera przez to w sposób trochę seksualny ? ukrywam Kapłan - ukrywam to, że jestem z męzem - też myślę , że jest to małżeństwo . On 5 denarów - potrzebuje wsparcia i pomocy - jest sam i go to męczy myśli Koło - zmiennie, ale go ciągnie do mnie serce 7 buław - no bardzo dużo emocji , serce mu sie wręcz wyrywa , i tak jakby walczy z sobą , pokazuje 4 denarów - ano skrył się w 4 ścianach i milczy ukrywa król mieczy - że jest bewzględny, zimny i chyba w połączeniu z 7 buław odczuwa zazdrość?? - też mi się wydaje , że odczuwa zazdrość , i może , że nie jest chętny na głębsze uczucie . wspólna paź buław - takie duże przyciąganie do siebie . 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC - z nim będzie tak jak było , wydaje mi sie , że nowa relacja Cię pochłonie i on zejdzie na dalszy plan 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Ja - Cesarzowa - atrakcyjna i elegancka ~ baaardzo kobieca laseczka...masz swój styl...jesteś ambitna i kreatywna... myślę 8 denarów - o tym że chciałabyś aby ta relacja była stabilna, radosna...abyście oboje nad nią "pracowali"... serce 4 kielichów - serce masz wyczerpane ~ masz w nim poczucie pustki... pokazuję Diabeł - no czasem pokazujesz różki (...)... ukrywam Kapłan - "ukrywam to, że jestem z męzem"... On 5 denarów - On po prostu chyba czuje się samotny ~ ma jakąś niestabilną i trudną sytuację (...)... myśli Koło - może i zmiennie...ale wydaje mi się iż On myśli o tym że chciałby czegoś nowego ~ żeby coś się zadziało...liczy na jakieś miłe zdarzenia czy niespodzianki... serce 7 buław - Jego serce to taki "walczący samotnik"...może to zabrzmi dziwnie ale ujmę to tak ~ Jego serce szuka sposobu na dotarcie do Ciebie - z jednej strony bardzo chce, z drugiej nie widzi możliwości... pokazuje 4 denarów - pokazuje że chce wrócić...po czym się blokuje ~ bo ma problem z okazywaniem uczuć/emocji... ukrywa król mieczy - uczucia i emocje bo nie lubi ich okazywać... wspólna paź buław - kontakty na odległość...niedojrzałe uczucia... 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC - Ty się zdystansujesz do tej relacji, wychłodzisz emocje ~ bo Twoje słoneczko świeci gdzie indziej - As Denarów + Moc... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 3 Stycznia 2013 Ja - Cesarzowa - atrakcyjna i elegancka ~ baaardzo kobieca laseczka...masz swój styl...jesteś ambitna i kreatywna... myślę 8 denarów - o tym że chciałabyś aby ta relacja była stabilna, radosna...abyście oboje nad nią "pracowali"... serce 4 kielichów - serce masz wyczerpane ~ masz w nim poczucie pustki... pokazuję Diabeł - no czasem pokazujesz różki (...)... ukrywam Kapłan - "ukrywam to, że jestem z męzem"... On 5 denarów - On po prostu chyba czuje się samotny ~ ma jakąś niestabilną i trudną sytuację (...)... myśli Koło - może i zmiennie...ale wydaje mi się iż On myśli o tym że chciałby czegoś nowego ~ żeby coś się zadziało...liczy na jakieś miłe zdarzenia czy niespodzianki... serce 7 buław - Jego serce to taki "walczący samotnik"...może to zabrzmi dziwnie ale ujmę to tak ~ Jego serce szuka sposobu na dotarcie do Ciebie - z jednej strony bardzo chce, z drugiej nie widzi możliwości... pokazuje 4 denarów - pokazuje że chce wrócić...po czym się blokuje ~ bo ma problem z okazywaniem uczuć/emocji... ukrywa król mieczy - uczucia i emocje bo nie lubi ich okazywać... wspólna paź buław - kontakty na odległość...niedojrzałe uczucia... 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC - Ty się zdystansujesz do tej relacji, wychłodzisz emocje ~ bo Twoje słoneczko świeci gdzie indziej - As Denarów + Moc... Pytanie,dzie to moje słonko?;( Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Jeszcze za chmurkami...ale już niebawem będzie Cię ogrzewało swoim ciepełkiem, zobaczysz ... P.S. A jakie Słoneczko miałąm na myśli ~ to się domyśl ;p Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Ja - Cesarzowa - czujesz się kobieta spełnioną myślę 8 denarów - wychodzisz z założenia, że ta relacja wymagałaby sporo pracy serce 4 kielichów - jesteś zmęczona tym, jak to teraz wygląda, chciała byś jakiejśzmiany,ale za bardzo nie wiesz, jak to by miało wyglądać pokazuję Diabeł - hehe no grzeczna ty nie jesteś ukrywam Kapłan - no ukrywasz, związek On 5 denarów - czuje się samotny, opuszczony myśli Koło - heh albo traktuje cię, jako swoją drugą połówkę serce 7 buław chce walczyć o znajomość z tobą pokazuje 4 denarów - jest zaborczy, zazdrosny ukrywa król mieczy - że jest zraniony wspólna paź buław - jeszcze sporo się między wami zadzieje 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC -tu jakaś twoja inicjatywa, dążenie do równowagi, i chyba czegoś bardziej ognistego Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 3 Stycznia 2013 Jeszcze za chmurkami...ale już niebawem będzie Cię ogrzewało swoim ciepełkiem, zobaczysz ... P.S. A jakie Słoneczko miałąm na myśli ~ to się domyśl ;p Sama zaczynam w to 7 - kielichowe Słoneczko wątpić..............Ale ok,pozyjemy,zobaczymy,jestem na gg;) Cytuj
LasMeninas Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Ja - Cesarzowa - kobieca i pewna ale to do niej się przychodzi ona nie działa myślę 8 denarów - o pracy i rozwoju a moze też o rozwinięciu tej znajomości serce 4 kielichów - takie klapnięte, siedzenie z założonymi rekami i bierność pokazuję Diabeł - jakieś ograniczenia ukrywam Kapłan - ukrywam to, że jestem z męzem - nic tu nie dopiszę On 5 denarów - bidny się czuje, niedokochany i niedopieszczony myśli Koło - ze coś sie ruszy zaraz serce 7 buław chce walczyc o to jest zdeterminowany pokazuje 4 denarów - ze trzyma się tego co ma bo to pewne ukrywa król mieczy - ze strasznie to wszytsko analizuje i roztrząsa wspólna paź buław - ciekawosć siebie, potrzeba kontaktu 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC - Ty tutak sie nie ruszasz za bardzo ale "wymiana" miedzy wami nastąpi pojawią się nowe okoliczności jakaś szansa no i rzecz jasna ciagnie Was do siebie 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Ja - Cesarzowa -Jesteś świadoma swojej wartości,ciepła i tego co jestes w stanie oferować drugiej osobie jako TY myślę 8 denarów - myślisz nad tym i czekasz na rozwój wypadków i jednoczesnie jestes zajeta swoim zycie,swoimi sprawami. serce 4 kielichów - I znowu myślenie nad tym czego nie masz,co w tej chwili niedostępne... Mam wrażenie jakbys nosiła w sobie jakąs porażke i poczucie,ze się nie doczekasz tego czego pragniesz..Takie poddanie?Same myśli...ruszyc z miejsca czy nadal siedziec i rozmyślać..a czas płynie naprzód.. pokazuję Diabeł - a pokazujesz różki:D necisz,uwodzisz? a moze własnie nie chcesz pokazać swojej słabości i ukazujesz swoją niezależność .. ukrywam Kapłan - Tez tak pomyślałam jak wyciągnełam tą karte..ze pełna rodzine.. On 5 denarów - on jakieś problemy chyba ma z którymi cięzko mu się uporać.. myśli Koło - raz myśli raz odrzuca..jak to z kołem..nigdy nie wiadomo w którym momencie stanie i przestanie się obracać własną hustawką nastroju..moze mysli ,ze lepiej pozostawic to losowi i niech wszystko idzie tempem jakim ma isc a to co los poda-to wezmie.. serce 7 buław serce to on ma harde i waleczne..kolejna walkę toczy,gotów stać w obronie swoich racji..zas innym razem wertuje w głowie możliwości i opcje... pokazuje 4 denarów - pokazuje,że jest tak jak on chce..patrzy tutaj na siebie i na to czego on chce..zaszył się w swojej ochronce ,jakimś pancerzu gdzie on sam ma tylko dostęp..izolacja.. ukrywa król mieczy - ukrywa swoją złość,zaborczość,chłodny tez potrafi być i ciąć sprawy jednym niespodziewanym ruchem.. wspólna paź buław - wspólna..to wspólne emocje..wymiana sms czy informacji internetowej..działania nieprzemyslane pod wpływem impulsów,bodzców // 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC - Ja tutaj widzę inaczej karty niż ty.. Królowa Denarów dla mnie to kobieta działająca,ale również i ciepła,bardzo rodzinna.. U mnie na karcie świeci czakra trzeciego oka..wiec widzi duzo..ufa swojej intuicji...Umiarkowanie to spojrzenie z oddalenia,dystansu,moze troszkę chłodu..ale to przez pryzat dokonywanych działań i wyborów-w spokoju..Umiarkowanie to tez karta dalszej perspektywy w czasie..potem zacznie się coś rozwijać..moga być wasze rozmowy na temat poskromienia waszych emocji itd..Dla mnie te karty są przyjazne,ale myślę,że w ty czasie bardziej skupisz się na sobie,swoich celach i dążeniu do nich.. Cytuj
Izabela123 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 przymierzam sie i przymierzam do tej interpretacji... Ja - Cesarzowa - tu sie chyba pokazalo,ze caly czas masz swiadomosc swoich zobowiazan rodzinnych...i ze mimo wszysto w pewnym sensie czujesz sie spelniona myślę 8 denarów - myślisz o nim, chcialabys powolnych, ale pozytywnych zmian w relacji, zastanawiasz sie, co mozesz w tym kierunku zrobic serce 4 kielichów - tesknisz...smutno Ci troche, jakby Ci go brakowalo, wiekszego kontaktu z nim pokazuję Diabeł - z jednej strony, ze potrafisz kusic, a z drugiej, ze masz jednak jakies ograniczenia ukrywam Kapłan - ukrywam to, że jestem z męzem- tak On 5 denarów - potrzebuje wsparcia i pomocy, ale tez pewnie czuje teraz jakas ogolna pustke w swoim zyciu, czegos mu brak myśli Koło - zmienia mu sie myslenie, ale to jest bardzo intensywne serce 7 buław - duzo emocji i duzo watpliwosci..dla mnie to troche takie "chcialbym..ale potem "czy warto, czy mi sie chce o to walczyc" pokazuje 4 denarów - zamyka sie, broni siebie, swojej przestrzeni ukrywa król mieczy - ze sie odcina od relacji, ze na poziomie swiadomym chcialby dac sobie spokoj, chociaz serce moze mu w tym przeszkadzac wspólna paź buław - drobny kontakt, raczej mily niz niemily 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC - Ty zajeta codziennoscia...bedziesz go moze dalej kusic, ale wg mnie nie widac tu ani zmian na plus ani na minus w relacji...moze troszke bardziej pochlona Cie sprawy domowe Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 przymierzam sie i przymierzam do tej interpretacji... Też się tak przymierzałam:D i tez Izabela jestem:D:D Cytuj
Izabela123 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Też się tak przymierzałam:D i tez Izabela jestem:D:D ja Izabela z wyboru, ale milo mi:) a przymierzalam sie, bo dawno nie interpretowalam partnerskiego...ale Inezce nie mozna odmowic Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 ja Izabela z wyboru, ale milo mi:)a przymierzalam sie, bo dawno nie interpretowalam partnerskiego...ale Inezce nie mozna odmowic Dziekuję,jak mi milo:)))) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Ja zbierałam siły:] Jak żle się czuje emocjonalnie to staram się nie dotykać rozkładów:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 U mnie z emocjami różnie, tez czasem nie daje rady interpretować...Nawet czasem karty ze mna nie chcą gadac... Co do partnerskiego,to chyba z nim jest koniec relacji, okazał się egoistą,przyjechał do kraju,zabiegał o kontakt i nagle zamilkł...Jak mu napisalam co o tym myślę, to okazało się, że to ja jestem winna.Do tej pory nie wiem dlaczego? Ale to skomplikowany typ, taki król mieczy...W każdym razie,ja mam inne priorytety -kurde zgłebiam przepisy spółek z o.o. i mnie szlag trafia... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Inez -4 denary się kłaniają:x Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 Inez -4 denary się kłaniają:x Tak,wiem....Niech spada, kiedyś będzie żałował,wiem o tym.... Cytuj
Vivere Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Rzuciłam okiem i tak na gorąco Ona - Ty wypadłaś w Cesarzowej, Bogini Wenus ale też zasadnicza nieco On - w 5 denarów, to jest tez brak pewności siebie..zwłaszcza przy zderzeniu z Cesarzową? Twoje mysli są rzetelnie ukierunkowane, ale w 8 denarów jest też drobiazgowość, chcesz miec wszystko jasno, precyzyjnie poukładane - i mysli i plany i cele a za Kołem nikt nie trafi..raz szybciej, raz wolniej raz w te a raz wewte (rotacja) zwłaszcza poukładana 8 denarów - tak mi się przynajmniej wydaje? w sercu, Tobie raczki opadają, skrzydła straciły pióra U J. jakies takie w opozycji w stosunku do..(?) no wlaśnie, może by chciało sie wyrwać ale brak pewności siebie ( 5 den) a i (Król Mieczy) Inez, ja w wolnej chwili jeszcze tu zajrzę...(nie mogę ost. nadarzyć za czasem ) edyt. Pokazuje 4 denarów – On stara się siebie ochronić, wszak musi się zmierzyć z Diabłem (Ona) cos niedozwolonego/zakazanego a jakże by chciał, bo wodzisz na pokuszenie. Obawia się niepowodzenia ( 5 denarów – brak pewności siebie). 4 denarów to tez nieumiejętność okazywania uczuć/emocji. Ukrywa, Król Mieczy, myslę, że nic nie ukrywa, ten Król zawsze mówi prawdę i wymaga prawdy. „On szuka mądrego/słusznego rozwiązania odcinając się od emocji ale w tym Kole (myśli) zdaje się na jest Mu trudno. Jeśli jednak ukrywa, to prawdziwe uczucia/emocje. wspólna paź buław – jesteście sobą zainteresowani i to bardzo, chcecie się kontaktować ale nie macie odwagi by się w siebie wzajemnie zaangażować. 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC - widać, ze ja się skupię na sobie głównie, zadbam o siebie, wyciszę się, ale tu jakaś szansa się pojawia, nie wiem jak do tego podejść, bo on za kilka dni wyjeżdża, więc to raczej nie spotkanie, chyba, że jest coś o czym nie wiem, może ja po prostu wejdę w inną relację? Tu zgadzam się z Tobą, myślę, że” porwie Cię” coś innego. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Vivere uzupełniłam 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 7 Stycznia 2013 Ja - Cesarzowa - faktycznie tak się czułam na spotkaniu i po spotkaniu myślę 8 denarów - myślę o nim jako o koledze, nikim więcej, mam w głowie tez naukę teraz - prawda, prawda,prawda serce 4 kielichów - serce mam zmęczone, ale tęsknię za kontaktem z nim - serce znudzone...sfochowane.... pokazuję Diabeł - pokazuję, że mi zalezy na relacji, potrafię być ostra i narwana- inaczej : chyba go nieswiadomie kuszę, powiedział mi, że w mojej obecności ciezko facetom wytrzymać bez myslenia o...jednym....Nie wiem na czym to polega, ale nie mam wyzywającej urody i ubieram się kobieco, acz skromnie... ukrywam Kapłan - ukrywam to, że jestem z męzem On 5 denarów - potrzebuje wsparcia i pomocy - i chyba czuje się naprawdę marny przy mnie myśli Koło - zmiennie, ale go ciągnie do mnie - zawróciłam mu w głowie serce 7 buław ja myślę, ze ma dużo emocji w moim kierunku, już w Tajnej Kieszeni w pozycji co czuje pokazała się ta karta..- przylożył moją rękę do swojego serca,powiedział : zobacz jak bije w Twojej obecnosci... pokazuje 4 denarów - ano skrył się w 4 ścianach i milczy- pokazuje, ze mu zalezy, ta karta to też obawa przed utrata... ukrywa król mieczy - że jest bewzględny, zimny i chyba w połączeniu z 7 buław odczuwa zazdrość??- nie wiem,,może jak Vivere pisze, że nic nie ukrywa? Bo jest naprawdę szczery w stosunku do mnie.. wspólna paź buław - pewnie się odezwie, ta karta może mówić też o zaczepkach, drobnych nieporozumieniach - raczej flirty,kontakty (przestałam odpisywac na smsy...) 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC - nie wiem, na razie czuję się dobrze, jestem wychłodzona emocjonalnie, on za 3-5 miesiecy przyjedzie jednak znowu,wiec może się spotkamy? Kto wie... Cytuj
Vivere Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 3 karty na 3 miesiące - Królowa denarów,UMIARKOWANIE,As denarów,MOC - nie wiem, na razie czuję się dobrze, jestem wychłodzona emocjonalnie, on za 3-5 miesiecy przyjedzie jednak znowu,wiec może się spotkamy? Kto wie... myślę, że między Wami będzie teraz więcej wzajemności, szczerości, spontaniczności. Otworzycie się na siebie, wypracowany kompromis. Cytuj
Arshi Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Inez -4 denary się kłaniają:x Bardziej bym powiedziel ze 5denarow... on nic nie wnosi do tej relacji nic nie ma do zainwestowania Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 8 Stycznia 2013 Bardziej bym powiedziel ze 5denarow... on nic nie wnosi do tej relacji nic nie ma do zainwestowania On się czuje dużo gorszy przy mnie i strasznie spragniony mojego zainteresowania:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi