GdzieTaIrlandia Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Pierwszy kurs przerwałam w połowie z uwagi na rozstanie z męzem i zmianę miiasta w którym zamieszkuje. Z poprzedniego kursu są jeszcze mi winni troszkę pieniedzy wiec może to mnie zdenerwuje w podpunkcie,ze nie beda chcieli mi wypłacic pieniedzy(150 zł) . Tyle mi chcą zwrócic za 18h jazd których nie zdarzyłam wyjezdzic..Kpiny,,no ale cóz.. Jak zrealizuje się mój drugi kurs prawa jazdy-Król Denarów,Rycerz Kielichów,8 buław- No tutaj widać twój instruktorów:] jeden starszy-bardziej spokojny,stonowany,drugi młodszy-kierujący się chwilą,emocjai no i moje działania:]:D wiadomo-jazdy:] Co mnie zadowoli? 7 denarów,MAG, 2 kielichów-Tutaj wida moją cierpliwośc i zadowolenie z realizowania moich zamiarów,byc moze zadowoli mnie czas,ze szybko ukończę kurs.. Co zdenerwuje? 4 denarów, 6 kielichów, Król Mieczy- może,mniej czasu z uwagi na to,że muszę poświecić go pracy..W tym mieczowym widać moje przymusowe działania no nie wiem kompletnie?? Ogólny wynik mojej oceny kursu/Rezultat? (przy tasowaniu wypadła-3 kielichy)-CESARZ,As kielichów, 9 mieczy,KOLO-Ogólnie plus 9 karty wyglądają super więc wydaje mi się ze rezultat bedzie super i całkowicie wszystko odmieni:] Kiedy zdam prawo jazdy(czas)- 7 buław,MAG:D<---------- ta czyzby za 7 razem? bo w ciagu dni to na pewno nie:D Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Stycznia 2013 Maestro Napisano 3 Stycznia 2013 Ja te karty widze zupełnie inaczej.... Jak zrealizuje się mój drugi kurs prawa jazdy-Król Denarów,Rycerz Kielichów,8 buław- będzie powazny instruktor, któremu wpadniesz w oko i to karty kazały Ci powiedzieć, będziesz miała spory zapał do nauki dzięki temu Co mnie zadowoli? 7 denarów,MAG, 2 kielichów-powoli rozwijająca sie relacja z panem instruktorem, będzie bardzo fajnie i milutko Co zdenerwuje? 4 denarów, 6 kielichów, Król Mieczy- możliwe, że Twój eks poskapi Ci pieniedzy, albo będzie chciał coś od Ciebie, wskutek tego będziesz zmuszona oszczędzać Ogólny wynik mojej oceny kursu/Rezultat? (przy tasowaniu wypadła-3 kielichy)-CESARZ,As kielichów, 9 mieczy,KOLO-Ogólnie to poznasz swojego faceta, który sprawi, ze Twoje smutki i obawy odejdą Kiedy zdam prawo jazdy(czas)- 7 buław,MAG:D<---------- zdasz szybko, zawalczysz o swoje i uda Ci się za pierwszym razem:) 1 Cytuj
Gość sappir Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Jak zrealizuje się mój drugi kurs prawa jazdy-Król Denarów,Rycerz Kielichów,8 buław- podjełas decyzję i zrealizujesz to zadanie:) Co mnie zadowoli? 7 denarów,MAG, 2 kielichów- chyba to, że szybko, szybciej niż spodziewałaś się przyjdą pozytywne efekty a to za sprawą dobrego zrozumienia z osobą, która będzie szkolić Kiedy zdam prawo jazdy(czas)- 7 buław,MAG:-masz wielkie możliwości i jeśli będziesz działać konsekwentnie zdasz szybciej niż myślisz, ale nawet jeśli na początku pójdzie coś nie tak to najdalej w sierpniu powinno udać się Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 Dziekuje Wam,na pewno zweryfikuje:):* Spojrzy ktoś jeszcze? Cytuj
Izabela123 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 super karty kurs pojdzie Ci bardzo sprawnie, bedziesz juz sporo umiala podchodzac do kursu Zdasz tez bardzo szybko, az bedziesz sama tym zaskoczona jedyne co moze Cie zdenerwowac, to stan samochodu ogolnie ladne karty, ja mysle, ze za pierwszym razem powinno byc ok trzymam kciuki Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Napisano 11 Stycznia 2013 Dzisiaj idę na badania lekarskie..a za 3 dni zaczynam, ciekawe jak bedzie:P:P ale jestem bardzo pozytywnie nastawiona po karciochach:P Cytuj
Gość Amfora Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Jak zrealizuje się mój drugi kurs prawa jazdy-Król Denarów,Rycerz Kielichów,8 buław- Panowie instruktorzy bardzo miło do Ciebie nastawieni, jeden będzie wspierał doświadczeniem i radami praktycznymi, drugi będzie wspierał na duchu, 8 buława to takie przemknięcie dla mnie i miło spędzony czas Co mnie zadowoli? 7 denarów,MAG, 2 kielichów-Podejście instruktora, wszystko na spokojnie, nic na hura, miła atmosfera, bez pospieszania Co zdenerwuje? 4 denarów, 6 kielichów, Król Mieczy- że będzie to kosztem pracy, zwalniania sie upraszania szefa, może i kosztem dzieci jeśli je masz, a także wybieraniem dni wolnych na rzecz kursu Ogólny wynik mojej oceny kursu/Rezultat? (przy tasowaniu wypadła-3 kielichy)-CESARZ,As kielichów, 9 mieczy,KOLO- Miło i sympatycznie, moze czasem dostaniesz po głowie, ale to lepiej dla Ciebie, a 9 i koło kojarza mi sie z obawami o sam egzamin Wielka niewiadoma i jedno wielkie losowanie kto zda, komu sie poszczęści Kiedy zdam prawo jazdy(czas)- 7 buław,MAG:D- masz dryg do kierownicy, a prawko poczatek wiosny? koniec marca, poczatek kwietnia Edytowane 11 Stycznia 2013 przez Amfora kolorek ;) Cytuj
Vivere Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 GdzieTaIrlandia, ciekawy temat. Co zdenerwuje? 4 denarów, 6 kielichów, Król Mieczy- może,mniej czasu z uwagi na to,że muszę poświecić go pracy..W tym mieczowym widać moje przymusowe działania no nie wiem kompletnie?? A jak na placu manewrowym? Parkowanie, ,koperty itd? wygląda na wkurzającee Zerknę wieczorem. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Napisano 11 Stycznia 2013 Vivere tutaj chyba trafiła tez Inez.. Jeden Pan mnie zdenerwował moj ex:] A prawko zaczynam od poniedziałku godziny 17stej.. 2 tyg samej teori codziennie.. i tutaj maddie tez miała racje,że bede musiała sie zwalniac i kombinować bo pracuje do 19stej.. no i wiadomo mniej godzin,mniej zarobie.. a jestem wkurzona na tego faceta co Inez napisała ,dosłownie płone:D Cytuj
Vivere Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Ja się odniosłam stricte do nauki/kursu/przygotowania do egzaminu (Jak w tytule) ....ale okoliczności "z życia" temu towarzyszące też są przecież istotne. Powodzenia. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Napisano 11 Stycznia 2013 Vivere masz racje:) Ja uważam,że w każdej interpretacji jest :prawda:..Kazda osoba na karty patrzy inaczej,przez pryzmat swojego doświadczenia ..i mimo,ze podobnie myślą i "widzą" każda z osób odniesie te same karty w "jakims" innym punkcie widzenia,w innym szczegole i odniesieniu choć meritum "takie samo" Cytuj
Vivere Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Niezależnie od okoliczności temu towarzyszących, wygląda na to, że wybrałaś dobrą "szkołę jazdy". Przygotują Cię do egzaminu na tyle dobrze, że powinnaś zdać egzamin w bardzo krótkim czasie.Podtrzymuję, że najbardziej wkurzające mogą być dla Ciebie zadania na placu manewrowym ( parkowania itd) - o ile jeszcze to w obowiązku jest? Pojawiają Ci się dwa czasookresy - w znaku Bliźniąt - Mag i 3 dekada sierpnia 7 buław( Lew). Będzie OK. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 Vivere a wiesz,że nigdy jeszcze nie parkowałam więc możliwe..noszę okulary również i cięzko u mnie z "wyczuciem" odległości wiec faktycznie moze tak być..no i tego tez sie boje:D:) Dwa czasookresy więc może to dwa podejścia i za drugim się uda. Bliżnieta to czerwiec.. no i sierpień..wiec odstęp czasu.. Bede Panie informowała na bieżąco. Dziekuje wszystkim za pomoc:* Cytuj
Vivere Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Mag - koniec maja -czerwiec to może być koniec kursu i tzw egzamin wewnętrzny, który zaliczysz i złożenie dokumentów do WORD-u. A kolejny czas to egzamin państwowy w WORD. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 Może tak być acz kolwiek teoria skończy się około 10 lutego i potem zostana jazdy..średnio 4 razy w tyg..czyli jazdy około 8-9 tygodni..wiec to byłby środek kwietnia.. i faktycznie w maju mogłoby być wewnetrzny egzamin:]:] Strikte o ile byłoby to zgodne z moimi przeliczeniami i nic by sie nie przesuneło.. Trafnie:] ooo Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 20 Lutego 2013 Autor Napisano 20 Lutego 2013 Co się okazało.. Pan instruktor okazał się zbokiem.. Po pierwszych dwóch godzinach przyleciałam oszołomiona i wystraszona do domu. Skonczyło się na tym,że poszłam do dyrekcji o zmiane instruktora:/ Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 20 Lutego 2013 Autor Napisano 20 Lutego 2013 Vivere i tutaj racja-parkowanie duzo wysiłku mnie kosztuje:/ to przez wewnetrzny strach,że żle wykieruje i w coś walnę. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Lutego 2013 Maestro Napisano 20 Lutego 2013 Co się okazało..Pan instruktor okazał się zbokiem.. Po pierwszych dwóch godzinach przyleciałam oszołomiona i wystraszona do domu. Skonczyło się na tym,że poszłam do dyrekcji o zmiane instruktora:/ Jasny szlag....Współczuję.. Cytuj
Gość Amfora Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 To dlatego ten instruktor wyszedł mi taki ciepły ;P Współczuje, ale takiego rozwiązania nikt się nie spodziewał Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Lutego 2013 Autor Napisano 21 Lutego 2013 No maddie ,tylko teraz sie zastanawiam co dalej.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Jak zrealizuje się mój drugi kurs prawa jazdy-Król Denarów,Rycerz Kielichów,8 buław ---> suma XVIII Ksiezyc; suma HB VIII Sprawiedliwosc Mysle, ze duzo wysilku bedzie Cie to kosztowac. Powinnas wykorzystac nabyta wiedze, jednoczesnie kierujac sie intuicja. A wiedze posiadasz tylko mozesz miec lekkie blokady, bo w trakcie mozesz miec nawal wszystkiego. Wazne, zeby sie wyciszyc, uspokoic, podejsc do tego w sposob zrownowazony. Pamietaj, ze jezeli wlozysz w to odpowiednio pracy i wysilku, w nauke itd. to i plony beda do tego odpowiednie. Mozesz byc odrobinke niepewna siebie, ale ogolnie wazne, zebys ufala swoim umiejetnosciom. Co mnie zadowoli? 7 denarów,MAG, 2 kielichów ---> VIII sprawiedliwosc; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag Przede wszystkim wydaje mi sie, ze bedziesz mogla podejsc do egzaminu w spokoju, na luzie, pokazac swoje mozliwosci, wykazac sie. Pan egzaminator bedzie spokojny, bedzie umial opanowac swoje i byc moze takze Twoje emocje i po prostu wydobyc z Ciebie to, co najlepsze. Ogolnie sympatyczna atmosfera, nie bedziesz zbytnio czula, ze to jakis egzamin. Wazne, zebys mimo wszystko pozostawala uwazna, jak to podczas egzaminu i pokazala to, co najlepsze, na co Cie stac. Bo masz potencjal, wiec mozliwosci sa. Co zdenerwuje? 4 denarów, 6 kielichów, Król Mieczy---> suma XVII Gwiazda; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu mysle, ze po prostu bedziesz za duzo myslala. O tym, co juz sie nauczylas, jak to wykorzystac i to moze Ciebie zbytnio ograniczac a obok egzaminator, ktory bedzie chcial widziec Twoje umiejetnosci. Wazne, zebys wyszla poza to i dzialala bardziej intuicyjnie. Za duzo nie myslec, bardziej po prostu uwazac i na biezaco, stosownie do tego, co tam bedzie, dzialac. Nie wymyslac za duzo, bo to rodzi stres. Ogólny wynik mojej oceny kursu/Rezultat? (przy tasowaniu wypadła-3 kielichy)-CESARZ,As kielichów, 9 mieczy,KOLO---> suma III Cesarzowa; suma HB IX Eremita Ogolnie widac, ze bedzie troche zamartwiania sie, bo trzeba bedzie wykazac sie konkretami, wiedza itd. umiejetnosciami i moze to powodowac u Ciebie nieco leki. Ostatecznie jednak powinnas sobie dac rade, wykorzystasz swoje umiejetnosci i wyjdziesz na prosta w tej Cesarzowej. Wazne, zebys byla podczas egzaminu wyciszona, skupiona na sobie i nie dala sie rozproszyc. Po prostu w Twoim przypadku wystarczy siegnac po to, co juz wiesz i wykorzystac to. Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Co się okazało..Pan instruktor okazał się zbokiem.. Po pierwszych dwóch godzinach przyleciałam oszołomiona i wystraszona do domu. Skonczyło się na tym,że poszłam do dyrekcji o zmiane instruktora:/ Wow... czyli weryfikacja byla... Niezle, niezle... przykre to... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Lutego 2013 Autor Napisano 21 Lutego 2013 Sacralku to jeszcze nie koniec:) Zweryfikowałam instruktora.. No akcja była.. Bo facet na prawdę dosyć dziwny. Ja rozumiem,że musiał mnie złapać za ręke na biegu itd,ale on mnie dwa razy zlapał obiema rękami za głowę,ciagle mówił Skarbie..potem zaczał głaskać po ręce. Mówi do mnie-co Pani taka nadpobudliwa i szybka. W zyciu też jest Pani taka szybka? Opowiedziałam męzowi w domu sytuacje i się wkurzył. Jak on chodził na prawo jazdy to mu instruktor mówił,że ma prawo zabrać ze sobą osobę towarzyszącą i mąz pow,ze pójdzie ze mną to zobaczymy co zrobi. Jak zobaczył nas razem to miał minę jakby chciał wycelować we mnie cała amunicje kul. Powiedział,że abosolutnie mąz z nami jechać nie może. Mąz się zdenerwował otworzył mu drzwi i zapytał wprost- czy chciał znowu Pan pomacać moją żonę. Ja powiedziałam,że nie wsiadam do tego auta i skierowałam się do sekretariatu. Babka zadzwoniła bo właściciela ośrodka. Tamten nawet nie wyszedł z tego auta.. Własciciel obiecał ,że zmienią instuktora. Okropna sytuacja,nie spodziewałam sie takiego obrotu sprawy. Cytuj
Vivere Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 GdzieTaIrlandia, wiem,że jeszcze pewnie nie czas na wynik ale jestem ciekawa jak się sprawy mają? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Marca 2013 Autor Napisano 22 Marca 2013 Vivere instruktora zmieniłam od razu po pierwszym zajęciach. Pierwszy instruktor nie trzymał rąk przy sobie i odnosil sie do mnie jak kolega z szkoły którego znam 10 lat. A drugi Pan spokojny,opanowany ,troche taki przepisowy,ale akurat to mi odpowiada.. On nie długo bedzie juz egzaminatorem dlatego jako mój instruktor mówi do mnie tak jak bedą sie zwracali do mnie na egzaminie-zebym przywykła:) Pan mówi,ze cos ze mnie bedzie haha no ciekawe.. najgorsza dla nie to teoria bo co otwieram ksiązke to spac mi sie chce,albo czytam i nie rozumiem co czytam:/ miesza mi sie..zas na drodze dobrze mi wychodzi.. Na łuku mi super wychodziło i nagle cos sie stało i nie idzie mi. Jezeli chodzi o parkowanie to jest ok:) no i tego czego sie boje to egzamin nowy teoretyczny. Najpierw planuje teraz zapisać się na teorie. Potem na praktyke. Cytuj
Vivere Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 Syn mojej koleżanki 5 raz podchodzi do egzaminu teoretycznego. Zawsze Mu brakuje 1 pkt. Dziwne się rzeczy teraz dzieją. Może nim Ty dostąpisz będzie lżej Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Maja 2013 Autor Napisano 9 Maja 2013 Vivere nadal nie zdałam teori. 2 razy za trzecim egzaminator zmanewrowal mnie i dałam zakon z egzamin na 3 pytaniu bo pow,ze to nowy system i próbny mi się włączył. Potem byłam u kierowniczki,ale wiadomo,ze prócz zażalenia na piśmie czy odwołania to nic nie zrobię. To bylo dwa dni temu,muszę ochłonąć i pójdę znowu ustalić termin Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Czerwca 2015 Autor Napisano 25 Czerwca 2015 Weryfikacja: Po dwóch latach w końcu zdałam egzamin na prawo jazdy. Na rok czasu odpusciłam w powodów finansowych. Teoria zdałam za 4 razem w marcu tego roku. Praktyczny za 3 razem z maju w tym 1 raz mnie po prostu nie dopuscili bo w zaświadczeniu lekarskim miałam napisane,ze muszę posiadać okulary a nie soczewki.. W czerwcu odebrałam prawo jazdy. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Napisano 26 Czerwca 2015 Dziekujeeeeeeeeeeeeee:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi