Skocz do zawartości

dobra dusza z innego forum zrobiłą mi rozkład ( ja stawiam sobie karty tylko z netu)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1.Jego intencje wobec Ciebie - 3 denarów - pan ma jakieś plany co do tej znajomości, pan jest za porządny na trójkąt, wiem, że nigdy by mi krzywdy nie zrobił,

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie - 4 buław chce luźnego, nieformalnego związku- nie ma ochoty na kolejne małżeństwo, dopóki nie bedzie pewien,że tym razem bedzie lepiej

3 Jak Cię postrzega x1-CESARZ jako osoba stałą i twardą, że jestem bardzo konkretna i lubię postawić na swoim,

4 Co Tobie może dać x1-As buław, Rycerz Mieczy Dużo emocji i zawirowań, ale te zawirowania dlatego, że

jak każdy facet, oczekuje, że wszystkiego się domyślę

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-Paż Kielichów Cośczuje, takie troche może to jeszcze nie dojrzałe, ale ciepłe

6 Co ukrywa x3-Król Buław, 6 buław, 2 kielichówże chce mnie zdobyć, po w dobrych chwilach super jest nam ze sobą, że wyczuwamy się bez słów ( aż do chwili, jak mnie znowu jakaś chol.. bierze )

7 Czego Ty oczekujesz -4 kielichów chce czegoś, a nie dostrzegam tego co mam

8 Co możesz dać z siebie - 7 mieczy że myślę, zamiast przeciwdziałać temu, że to się rozsypuje, kur... filozofia, zamiast czynu , bo przecież lepiej patrzeć niż działać i narazić się na porażkę

9 Obraz relacji w chwili obecnej - 9 mieczy znowu czujemy się zranieni na wzajem, znowu dałam popalić, źle go oceniłam, czego on nie lubi

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3- Rycerz Kielichów, 8 mieczy, SŁÓNCE jakieś działania ale na początku ograniczone, z wiadomych właściwie dla m,nie względów, później to jednak ruszy

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,WISIELEC,KAPŁANa to się dzieje teraz! sama go zmieniłam w tego króla mieczy, ostatnią jazdą... zawiesiłam go sama w tym wisielcu...i aktualnie relacja zmierza w pustkę...

Edytowane przez agaMAJ
po przemyśleniach i analizie na chłodno
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

6 Co ukrywa x3-Król Buław, 6 buław, 2 kielichów ~ Król Buław & 6 buław to typ zwycięzcy - triumfatora który lubi podboje...lubi polować i zdobywać...to ukrywa ~ że szuka wrażeń, chyba tylko i wyłącznie...

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,WISIELEC,KAPŁAN ~ pierwsza moja myśl - Czy ten Pan nie jest żonaty ? Bo z tych kart tak wynika jakby miał się od Ciebie odsunąć - zawiesić relację właśnie przez Małżeństwo swoje :( ...

Napisano

nie jest żonaty, kiedyś był, ale od kilku lat jest po rozwodzie.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

suma z układu kart wynikowych to Cesarz...nie jest żonaty, to w takim razie czy nie planuje Małżenstwa czasem ? albo czy jest możliwość że wrócił do żony ?...

w każdym razie relacja zmierza do tego że Pan się oddali...

Napisano

Do żony nie wróci, bo ona planuje małżeństwo z innym, lub nawet jest już po ślubie, na chwile obecną, planow małżeńskich pan nie robi. Czas zweryfikuje

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Tak do kart dodam jeszcze że;

1.Jego intencje wobec Ciebie - 3 denarów - chciałby/chciał abyś była tą Trzecią...

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie - 4 buław romans ~ luźna relacja...

4 Co Tobie może dać x1-As buław, Rycerz Mieczy - relację o charakterze fizycznym ~ nic stałęgo...no o wyniku to już napisałam...

No ale tak jak mówisz Kochana ~ czas zweryfikuje...ja tak czuję te karty - ale z całego serca życzę Ci poukładania się spraw w sposób zadowalający dla Ciebie...:*

Napisano

Ja znam troche tego pana i dlatego nie patrze na to tak czarno ;)

Gość Linkinia
Napisano

1.Jego intencje wobec Ciebie - 3 denarów – karta może oznaczać relację opartą na trójkącie…

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie - 4 buław – spotkania, miłe spędzanie czasu, romans, coś nieformalnego

3 Jak Cię postrzega x1-CESARZ – jako osobę poważną, odpowiedzialną, godną zaufania, przywódczą.

4 Co Tobie może dać x1-As buław, Rycerz Mieczy – relację, w której może być gorąco, ale nie stałą, oparta na jego warunkach, gwałtowną, szybko rozwijającą się.

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-Paż Kielichów – chciałby coś, wie, że mógłby coś ugrać (podobacie się sobie), wyjście wspólne, randkę. Luźna znajomość.

6 Co ukrywa x3-Król Buław, 6 buław, 2 kielichów – wg mnie ma kogoś… albo jest bawidamkiem.

7 Czego Ty oczekujesz -4 kielichów – zdecydowania się na coś, masz dość niewyjaśnionej sytuacji, czekania.

8 Co możesz dać z siebie - 7 mieczy – tu nie wiem.

9 Obraz relacji w chwili obecnej - 9 mieczy jest znowu do bani --> mhm.

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3- Rycerz Kielichów, 8 mieczy, SŁÓNCE – podziała, poflirtuje, ogólnie zakręci w głowie. Potem jakby przystopował i musiał przemyśleć co dalej albo jakieś przeszkody się pojawiły, które musi przeskoczyć, by ruszyć dalej. Wyjście na prostą, będzie ciepło i miło.

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,WISIELEC,KAPŁAN – kłótnia, zawieszenie relacji… patrząc na karty wyżej, mam wrażenie tak jak Mysterious_Woman, że pan tu wywinie numer z jakimś związkiem/ślubem…

Napisano

hehe ok, ok, w każdym razie weryfikacja będzie szybka, bo to rozkład na 3 miesiące ;))

• 1 miesiąc temu...
Napisano
1.

6 Co ukrywa x3-Król Buław, 6 buław, 2 kielichówże chce mnie zdobyć, po w dobrych chwilach super jest nam ze sobą, że wyczuwamy się bez słów ( aż do chwili, jak mnie znowu jakaś chol.. bierze ) Ukrywał to, że chciał zwrócić do tego co było między nami wcześniej

8 Co możesz dać z siebie - 7 mieczy że myślę, zamiast przeciwdziałać temu, że to się rozsypuje, kur... filozofia, zamiast czynu , bo przecież lepiej patrzeć niż działać i narazić się na porażkę

9 Obraz relacji w chwili obecnej - 9 mieczy znowu czujemy się zranieni na wzajem, znowu dałam popalić, źle go oceniłam, czego on nie lubi

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3- Rycerz Kielichów, 8 mieczy, SŁÓNCE jakieś działania ale na początku ograniczone, z wiadomych właściwie dla m,nie względów, później to jednak ruszy

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,WISIELEC,KAPŁANa to się dzieje teraz! sama go zmieniłam w tego króla mieczy, ostatnią jazdą... zawiesiłam go sama w tym wisielcu...i aktualnie relacja zmierza w pustkę.. no ten mieczowy to chyba na zasadzie, że on wtedy był moim byłym, i taki był zawieszony....nie rozumiem tego papeża w zasadzie bo nie wiem jak to dalej pójdzie

tA cześć mogę zweryfikować zweryfikowane dopisane na zielono
Napisano
tA cześć mogę zweryfikować(...)

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,WISIELEC,KAPŁANa to się dzieje teraz! sama go zmieniłam w tego króla mieczy, ostatnią jazdą... zawiesiłam go sama w tym wisielcu...i aktualnie relacja zmierza w pustkę.. no ten mieczowy to chyba na zasadzie, że on wtedy był moim byłym, i taki był zawieszony....nie rozumiem tego papeża w zasadzie bo nie wiem jak to dalej pójdzie

Ale Aga, to nie jest weryfikacja....

Moim zdaniem odstraszasz Go swoją postawą - co tutaj widać gołym okiem - uparcie chcesz ciągnąć ten związek na swoich zasadach, nie ma w Twoim zachowaniu odrobiny luzu, spontaniczności... Jeśli tego nie zmienisz, to spłoszysz pana na dobre...

Tak mi się wydaje...

Napisano
Ale Aga, to nie jest weryfikacja....

Moim zdaniem odstraszasz Go swoją postawą - co tutaj widać gołym okiem - uparcie chcesz ciągnąć ten związek na swoich zasadach, nie ma w Twoim zachowaniu odrobiny luzu, spontaniczności... Jeśli tego nie zmienisz, to spłoszysz pana na dobre...

Tak mi się wydaje...

hehe spokojnie, mylisz się, interpretuje na podstawie zachowania pana i tego co mówi, to że stawiam na niego karty, nie znaczy, że go " cisnę ' ;DDDD
Napisano
1.Jego intencje wobec Ciebie - 3 denarów - pan ma jakieś plany co do tej znajomości, pan jest za porządny na trójkąt, wiem, że nigdy by mi krzywdy nie zrobił,

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie - 4 buław chce luźnego, nieformalnego związku- nie ma ochoty na kolejne małżeństwo, dopóki nie bedzie pewien,że tym razem bedzie lepiej

3 Jak Cię postrzega x1-CESARZ jako osoba stałą i twardą, że jestem bardzo konkretna i lubię postawić na swoim,

4 Co Tobie może dać x1-As buław, Rycerz Mieczy Dużo emocji i zawirowań, ale te zawirowania dlatego, że

jak każdy facet, oczekuje, że wszystkiego się domyślę

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-Paż Kielichów Cośczuje, takie troche może to jeszcze nie dojrzałe, ale ciepłe

6 Co ukrywa x3-Król Buław, 6 buław, 2 kielichówże chce mnie zdobyć, po w dobrych chwilach super jest nam ze sobą, że wyczuwamy się bez słów ( aż do chwili, jak mnie znowu jakaś chol.. bierze )

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,WISIELEC,KAPŁANa to się dzieje teraz! sama go zmieniłam w tego króla mieczy, ostatnią jazdą... zawiesiłam go sama w tym wisielcu...i aktualnie relacja zmierza w pustkę...

W takim razie przeczytaj raz jeszcze, co sama napisałaś....

Napisano

Ja wiem co pisałam miesiąc temu, nie musisz mi tego podkreślać, z tym, że od tamtego czasu wiele się zmieniło.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

A ja myślałam że w tych Twoich rozkładach to ciągle ten sam...Agula - sama podkreślałaś wielokrotnie że tylko ten jeden - jedyny Cię interesuje...więc się nie dziw, że tak dopytujemy :)

Napisano

nie dziwie się przecież, zapytałaś który to, więc odpowiedziałam, tu robiłam częściową weryfikacje, bo się dokopałam do tego rozkładu ;))) wiem, że chciał odnowienia relacji itp to napisałam ;))

haha poza tym to że stawiam rozkłady, to nie znaczy że męcze pana... bo to delikatna dusza... a tym razem nie chce tego zepsuć, wyżywam się w rozkładach ;D

Napisano
Ja wiem co pisałam miesiąc temu, nie musisz mi tego podkreślać, z tym, że od tamtego czasu wiele się zmieniło.

W takim razie gratuluję zmian i pracy nad Sobą....

Nie znam Was, ja tylko patrzę na karty... sprzed miesiąca :-)

Napisano

haha poza tym to że stawiam rozkłady, to nie znaczy że męcze pana... bo to delikatna dusza... a tym razem nie chce tego zepsuć, wyżywam się w rozkładach ;D

Więc może powinnaś postawić nowy rozkład, skoro pracujesz na relacją i dostrzegasz zmiany, bo stary może okazać się już nieaktualny? :-)

Napisano

wczoraj miałam stawiane karty na to, czy pojedzie ze mną na wesele, troche za dużo tych kart by było

Napisano
ja mam trudny charakter... strasznie zapalczywy przez to zraniłam i zniechęciłam go do siebie, mam tego pełną świadomość, teraz jak on daje mi odczuć, że mnie nie skreślił, jestem miła, pokorna i w ogóle mięciutka i kochana ;D szczególnie, że zależy mi na tym http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/66445-czy-pojedzie-ze-mna-na-wesele.html

Wiesz co? A ja myślę, że nie jesteś szczera wobec niego i te Twoje starania to w jednym celu, o którym napisałaś wyżej. I rzeczywiście jesteś strasznie zapalczywa. Jak coś, to na oślep, byle cel osiągnąć.

Nie musisz ze mną się zgadzać i pewnie za chwilę dasz temu wyraz. Obie mamy do tego prawo :-) Byle grzecznie :-)

Napisano

jestem szczera wobec niego, chociaż na podstawie jednego z rozkłądów wychodzi, że on sądzi inaczej. Nie mam na czole wypisanej informacji, że mi na nim zależy, ale przecież nikt nie lubi się tak odsłaniać, gdy nie ma pewności co do wzajemności. A ja takiej pewności nie mam. więc ewentualna moja nieszczerość to tylko brak wylewności

Chciała bym, żeby ze mną pojechał, fakt, ale to nie jest jedyny mój cel, jest po prostu fajnym facetem, w którym się zadużyłam. To jest na zasadzie " potrzebuje go, bo go kocham a nie na zasadzie kocham go, bo go potrzebuje". Nie musisz wierzyć ;)))

Napisano

Nie analizowałam Twoich wszystkich rozkładów - skupiłam się na tym wątku i tym co piszesz. Ale naprawdę Ci życzę, żeby się udało Wam :-)