Skocz do zawartości

Spotkanie w styczniu i realizacja

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Wielkie podziękowania za karty dla nirva2991 :bukiet:

Planujemy z kolegą spotkać się w tym miesiącu. Proszę o pomoc w interpretacji ;)

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z P. w styczniu?

Moc, Królowa denarów, Król denarów, 5 denarów - do spotkania dojdzie, ale potrzebna jest moja inicjatywa, dokładne ustalenie daty i godziny.

Mamy do wyboru moją stancję albo spotkanie na miejscu, jak wrócę na weekend do domu.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na jego przyjazd do mnie?

Wieża, dwa kielichy, 8 buław – nie spotkamy się u mnie albo spotkanie to zmieni naszą relację.

Gdzie się spotkamy?

Rycerz denarów, Kapłan, As kielichów - nie mam pojęcia.

Napisano

Moc, Królowa denarów, Król denarów, 5 denarów - aj, ja tu widze, jakby do tego spotkania nie doszło z powodu pana, coś nie tak bedzie u niego. podsum HB Smierć i Cesarz jakby zmiana planów , ale w tym Cesarzu widzę, jakby te plany spełniły się w bardziej sprzyjających okolicznościach

• Maestro
Napisano

jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z P. w styczniu?

Moc, Królowa denarów, Król denarów, 5 denarów - ja mam takie wrażenie,ze oboje będziecie baaaaaardzo chcieli, ale przy nim jest 5 monet - on może sie po prostu orzeziębić lub pierwsza myśl: spotkacie się,ale po spotkaniu będą przeszkody z następnym i trochę potęsknicie za sobą

Mamy do wyboru moją stancję albo spotkanie na miejscu, jak wrócę na weekend do domu.

Wieża, dwa kielichy, 8 buław – chyba Ty do niego pojedziesz...

Gdzie się spotkamy?

Rycerz denarów, Kapłan, As kielichów - w starym budynku, kurcze muzeum,kościół,sklep??

Gość sappir
Napisano

dla mnie do spotkania może nie dojść w terminie podanym w pytaniu

Gość SooYoung
Napisano

W tym miesiącu będzie wam trudno znaleźć odpowiedni termin, bo obydwoje dosłownie zakopiecie się, "zasiedzicie się" w swoich obowiązkach -> król i królowa denarów.

Jeżeli już to spotkanie odbędzie się po jakimś ważnym wydarzeniu - coś co odmieni życie osobiste, emocjonalne lub zawodowe jednego z was - Wieża i będziecie chcieli to obgadać.

Gdzie się spotkamy?

Rycerz denarów, Kapłan, As kielichów

Pierwsza myśl - na neutralnym gruncie czyli gdzieś gdzie można spokojnie pogadać. Trudno mi przypisać tu konkretne miejsce, chodź Kapłan może wskazywać kościół, tak więc jeśli chodzicie na msze i jesteście z tej samej miejscowości to może to być spotkanie po mszy -> Kapłan i As pucharów.

Napisano

1) Do spotkania dojdzie

2) Nie spotkacie się u Ciebie

3) Nie mam pojęcia :P Kościół to moje pierwsze skojarzenie, ale to tak dziwnie by było chyba..

Gość Linkinia
Napisano

agaMAJ - to bardzo możliwe, że u niego coś będzie nie tak, ostatnio z jego powodu spotkanie się nie odbyło.

Inez2503 - no chcemy bardzo się zobaczyć ;) później on planuje lecieć za granicę, a to by pasowało do Twojej myśli ;)

arachnea - ja mam sesję, on swoje obowiązki, mało terminów do wyboru.

Kościół na pewno odpada ;)) aż jestem ciekawa, jakie to miejsce...

Wielkie dzięki :bukiet:

Napisano (edytowane)

Ja myślę,że do spotkania nie dojdzie..

Gdzie się spotkacie? Uważam,że pójdziecie na spacer, na łonie natury- moze jakiś park-myślę,że to będzie blisko domu któregoś z Was..spokojnie porozmawiac,nacieszyc się cisza,soba i beztroskim czasem:)

Ps. Edytowałam ponieważ As Pucharów kojarzy i się z wodą więc..może to być park gdzie bedzie jakies jeziorko-blisko domu(KAPŁAN)

badz jakiś wypad na basenik..jacuzi..

Fantazja mi fyrga:D

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

Moc, Królowa denarów, Król denarów, 5 denarów - Wieża są chęci ~ są ciągoty, pewnie będą i plany, ale...niestety do spotkania raczej nie dojdzie ~ z "winy" Pana :(...lub będzie to spotkanie bardzo krótkie - którym się nie nasycicie...

W związku z powyższym niebardzo wiem jak interpretować poniższe karty...ale spróbujmy ;)...

Wieża, dwa kielichy, 8 buław i tutaj powiem tak ~ widać spotkanie - to bankowe, to będzie taka nagła decyzja - bach i się widzimy...czy przyjedzie do Ciebie (?), w podsumach jest Cesarz ~ albo Ty pojedziesz do Pana, albo po prostu spotkanie odbędzie się na Jego "warunkach" - czyli propozycja co do miejsca wypłynie od Niego...a biorąc pod uwagę karty powyższe (jeśli to pytanie też dotyczy stycznia) - to uważam iż spotkacie się później niż w styczniu...

Gdzie się spotkamy?

Rycerz denarów, Kapłan, As kielichów - i tu już mam pewność że w miejscu "wybranym - zaproponowanym" przez Pana...gdzie dokładniej, w miejscu z tradycjami - może np. w domu u Jego babci :) lub u Niego w domu...albo też w miejscu nauki - na uczelni/w dziekanacie...no chyba że w hotelu lub na lotnisku (koło fortuny wieńczące podsumy)...albooo po prostu wpadnie do Ciebie na uczelnię i to tak z zaskoczenia (i na to ostatnie stawiam najbardziej)...

Proszęęę.:)

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Moc, Królowa denarów, Król denarów, 5 denarów - Wieża są chęci ~ są ciągoty, pewnie będą i plany, ale...niestety do spotkania raczej nie dojdzie ~ z "winy" Pana :(...lub będzie to spotkanie bardzo krótkie - którym się nie nasycicie...

W związku z powyższym niebardzo wiem jak interpretować poniższe karty...ale spróbujmy ;)...

Wieża, dwa kielichy, 8 buław i tutaj powiem tak ~ widać spotkanie - to bankowe, to będzie taka nagła decyzja - bach i się widzimy...czy przyjedzie do Ciebie (?), w podsumach jest Cesarz ~ albo Ty pojedziesz do Pana, albo po prostu spotkanie odbędzie się na Jego "warunkach" - czyli propozycja co do miejsca wypłynie od Niego...a biorąc pod uwagę karty powyższe (jeśli to pytanie też dotyczy stycznia) - to uważam iż spotkacie się później niż w styczniu...

Gdzie się spotkamy?

Rycerz denarów, Kapłan, As kielichów - i tu już mam pewność że w miejscu "wybranym - zaproponowanym" przez Pana...gdzie dokładniej, w miejscu z tradycjami - może np. w domu u Jego babci :) lub u Niego w domu...albo też w miejscu nauki - na uczelni/w dziekanacie...no chyba że w hotelu lub na lotnisku (koło fortuny wieńczące podsumy)...albooo po prostu wpadnie do Ciebie na uczelnię i to tak z zaskoczenia (i na to ostatnie stawiam najbardziej)...

Proszęęę.:)

Gość Linkinia
Napisano

Kochane, tak sobie pomyślałam, że skoro karty są ładne i widać spotkanie w późniejszym czasie - będzie planowane, ale nie wypali, ale drugie już tak. Postanowiłam to sprawdzić. I czy zgodzicie się ze mną, że:

STYCZEŃ - Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z P.?

7-13 --> 3 denary, 7 buław, Kapłanka --> nie

14-20 --> 2 puchary, Królowa buław, Król mieczy, 7 mieczy --> tu będą plany, ale nie wypalą

21-27 --> 2 buław, Mag, As mieczy, Rydwan --> no jak dla mnie widać tu ruch i spotkanie

28-31 --> 6 denarów, 3 buław, Kapłan, Siła ---> nie

• 4 tygodnie później...
Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA

Do spotkania nie doszło, najpierw z powodu mojej choroby, a potem przez kolegę, bo zainteresował się inną dziewczyną, też chorował i generalnie zniknął z gg. Nie mamy kontaktu od dobrych dwóch tygodni.

Serdecznie dziękuję za pomoc, lecą do was punkciki :bukiet:

Moc, Królowa denarów, Król denarów, 5 denarów - aj, ja tu widze, jakby do tego spotkania nie doszło z powodu pana, coś nie tak bedzie u niego. podsum HB Smierć i Cesarz jakby zmiana planów , ale w tym Cesarzu widzę, jakby te plany spełniły się w bardziej sprzyjających okolicznościach

w założonym czasie raczej spotkanie sie nie odbędzie

jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z P. w styczniu?

Moc, Królowa denarów, Król denarów, 5 denarów - ja mam takie wrażenie,ze oboje będziecie baaaaaardzo chcieli, ale przy nim jest 5 monet - on może sie po prostu orzeziębić lub pierwsza myśl: spotkacie się,ale po spotkaniu będą przeszkody z następnym i trochę potęsknicie za sobą

dla mnie do spotkania może nie dojść w terminie podanym w pytaniu

W tym miesiącu będzie wam trudno znaleźć odpowiedni termin, bo obydwoje dosłownie zakopiecie się, "zasiedzicie się" w swoich obowiązkach -> król i królowa denarów.

Jeżeli już to spotkanie odbędzie się po jakimś ważnym wydarzeniu - coś co odmieni życie osobiste, emocjonalne lub zawodowe jednego z was - Wieża i będziecie chcieli to obgadać.

1) Do spotkania dojdzie

Ja myślę,że do spotkania nie dojdzie..