mila27 Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 jakie wrazenie zrobi na mnie Pan? (to jest taka znajomosc internetowa, jutro mamy sie spotkac) paz mieczy, paz monet, kaplanka ogolnie to chyba bede niezdecydowana, i wrazenie bedzie takie sobie jakie wrazenie zrobie ja na Panu? glupiec, 8 pucharow, 8 mieczy beztroska, sponatniczna, zamknieta w sobie? jak reakcja Pana na moj wyglad? krol mieczy, 2 puchary, mag nie wiem co ta pierwsza karta moze oznaczac... jakos chyba niezbyt pozytywnie to widze... a te dwie pozostale karty- to moze troche sie jednak spodobam? Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 paz mieczy, paz monet, kaplanka [/b] pan wyda ci się gadatliwy ale ogólnie sympatyczny jakie wrazenie zrobie ja na Panu? glupiec, 8 pucharow, 8 mieczy troche dziecinna, z inicjatywą, może też postrzegać, że jesteś skrępowana jak reakcja Pana na moj wyglad? krol mieczy, 2 puchary, mag nie da sobie po sobie poznać, jak miło mu z tobą i jak bardzo chce kontynuować znajomość tylko odnoszę wrażenie, że to ty nie bedziesz chciała jej ciągnąć Cytuj
mila27 Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Napisano 3 Stycznia 2013 dzieki za odpowiedz:) szczerze mowiac to tak troche podobnie przewiduje ze tak bedzie... no ale zobaczymy jutro, napisze weryfikacje:) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Mniej mów - Głupiec jest gadatliwy i przez to może palnąć głupstwo, przez które Pan poczuje się skrępowany - 8 mieczy. Oby nie poczuł się też przytłoczony Twoją inicjatywą - czyli mówieniem o sobie albo wypytywaniem go o niego bo Ci w rozmowie "odpłynie" w świat swoich myśli - 8 pucharów. jak reakcja Pana na moj wyglad? krol mieczy, 2 puchary, mag Spodobasz mu się. Dlatego będzie się starał zrobić na Tobie dobre wrażenie i czymś zabłysnąć - Mag. Daj mu się wykazać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi