Skocz do zawartości

jakie wrazenie zrobie na Panu?

mila27

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakie wrazenie zrobi na mnie Pan? (to jest taka znajomosc internetowa, jutro mamy sie spotkac)

paz mieczy, paz monet, kaplanka

ogolnie to chyba bede niezdecydowana, i wrazenie bedzie takie sobie

jakie wrazenie zrobie ja na Panu?

glupiec, 8 pucharow, 8 mieczy

beztroska, sponatniczna, zamknieta w sobie?

jak reakcja Pana na moj wyglad?

krol mieczy, 2 puchary, mag

nie wiem co ta pierwsza karta moze oznaczac... jakos chyba niezbyt pozytywnie to widze... a te dwie pozostale karty- to moze troche sie jednak spodobam?

Napisano

paz mieczy, paz monet, kaplanka

[/b]

pan wyda ci się gadatliwy ale ogólnie sympatyczny

jakie wrazenie zrobie ja na Panu?

glupiec, 8 pucharow, 8 mieczy

troche dziecinna, z inicjatywą, może też postrzegać, że jesteś skrępowana

nie da sobie po sobie poznać, jak miło mu z tobą i jak bardzo chce kontynuować znajomość

tylko odnoszę wrażenie, że to ty nie bedziesz chciała jej ciągnąć

Napisano

dzieki za odpowiedz:) szczerze mowiac to tak troche podobnie przewiduje ze tak bedzie... no ale zobaczymy jutro, napisze weryfikacje:)

Gość SooYoung
Napisano

Mniej mów - Głupiec jest gadatliwy i przez to może palnąć głupstwo, przez które Pan poczuje się skrępowany - 8 mieczy. Oby nie poczuł się też przytłoczony Twoją inicjatywą - czyli mówieniem o sobie albo wypytywaniem go o niego bo Ci w rozmowie "odpłynie" w świat swoich myśli - 8 pucharów.

Spodobasz mu się. Dlatego będzie się starał zrobić na Tobie dobre wrażenie i czymś zabłysnąć - Mag. Daj mu się wykazać :)