Skocz do zawartości

po co włazi na moj profil skoro jestesmy pokloceni?

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

giermek denarów., rycerz mieczy.wisielec

ja nie wiem ;/

co mysli kiedy zaglada?

as mieczy, dwa bulawy, krol pucharów

nie wiem moze powoli cos go zaczyna ruszac i chcialby wyjasnic. kij wie

Napisano

Off

Może też chce sprawdzić czy jesteś kobietą :D

Przepraszam - musiałam :lol:

Gość SooYoung
Napisano

Z ciekawość. Kiedy przegląda internet - ryc mieczy, to zagląda do wszystkich po kolei - paź den to informacja, to i do Ciebie też zajrzy.

Co myśli? - Raczej patrzy sobie po prostu -> 2 buławy mówi o wpatrywaniu się.

W królu pucharów widać ze reaguje emocjonalnie ale on chyba z natury jest emocjonalny, więc patrzy i myśli jak to sobie kiedyś gadaliście.

Jak się namyśli, to może się w końcu odezwie...to chyba taki typ.

Gość sheina
Napisano

niech spada, wtedy ja nei bede miala ochoty na ROZMOWE tak jak on nie miał. wrr .

Napisano

Paz Monet, Rycerz Mieczy, XII Wisielec ---> suma XIII Smierc; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Wydaje mi sie, ze on bardzo cieplo Cie jednak wspomina, ma bardzo cieple odczucia w zwiazku z Toba i od czasu do czasu odzywa sie w nim taki impuls, zeby tam zajrzec, moze nawet sie odezwac, wyjasnic cos, ale ten Wisielec wkazuje na to, ze cos go ostatecznie powstrzymuje i nie potrafi tego przeskoczyc, zeby rzobic jakis ruch w Twoja strone.

Podsum jasno mowi, ze w tej formie, jak Wasza relacja istniala juz nie zaistnieje, ewentualnie na nowych zasadach. Podsum HB rowniez mowi o tym, ze dzialajac tak jak teraz nic nie osiagniecie. Ani on ani Ty.

As Mieczy, 2 Bulawy, Krol Pucharow ---> suma XIV Umiarkowanie, suma HB III Cesarzowa

Mysli o tym, wie, ze w zasadzie to on powinien zrobic jakis ruch w Twoja strone. Rozwaza to. Dla mnie karta Umiarkowanie w podsumie, po Krolu Kielichow to znak, ze gdzies tam w sobie rozwaza, zeby wyjsc Ci na przeciw, pogodzic sie.

III Cesarzowa w podsumie wg HB mowi o tym, ze w zasadzie sa podstawy, zeby znajomosc znowu zafunkcjonowala, bo on zle Tobie nie zyczy... dobrze o Tobie mysli.

Gość sheina
Napisano

pfff niech obie mysli jak chce. ja jz zdanie zmienila,m. ciekawe na jakich niby mialaby fnkcjonowac, rzeczywisscie lepiej,zby jej jż nei było. Boze wiecej nie poloze kart na neigo bo mi tylko ciśnienie skacze. dzięki/