nirva2991 Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 jak zrealizuje się odzew od Y (jest za granicą) wciągu 2 najbliższych tygodni : 6 pucharów , świat , kapłan chyba tylko mnie sobie miło wspomni , ale nie odezwie się ... . Cytuj
Gość SooYoung Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Będzie wspominał. Widać że dzieli was odległość i Pan zajęty swoimi sprawami. Do tego Kapłan to sztywniak, skupiony na sobie, dlatego w ciągu 2 tyg się nie odezwie. Ale poczekaj może dziewczyny się wypowiedzą, może mają inne doświadczenia (bo mi Kapłan w pytaniach na kontakt niestety pokazywał brak kontaktu) Cytuj
Gość sappir Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 arachnea u mnie Kapłan też brak kontaktu pokazuje, niestety Cytuj
nirva2991 Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Napisano 3 Stycznia 2013 no mi też kontaktu nie pokazał jeszcze... ale te pierwsze karty mnie zastanowiły ale też mi się wydaje , że to tylko wspominanie mnie . Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Niestety mi Papiez tez nigdy kontatku nie wskazal. Takze mysle podobnie, jak Arachnea, ze w ciagu 2. najblizszych tygodni kontaktu niet. Cytuj
Izabela123 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 chyba tylko Twoje czekanie wyszlo... niestety, tez mi sie wydaje, ze kontaktu nie bedzie Cytuj
Gość Linkinia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 jak zrealizuje się odzew od Y (jest za granicą) wciągu 2 najbliższych tygodni : 6 pucharów , świat , kapłan Widać, że pomyśli o Tobie ciepło, ale dzieli was duża odległość, a pan w tym Kapłanie taki niewzruszony, bierny... Nie sądzę, by się odezwał w tym czasie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 6 pucharów , świat , kapłan suma Sad mi karta Świat pokazuje odzew,masz Sąd w podsumie - reaktywacja, na pewno będzie myślał i wg mnie powinien się odezwać W kazdym razie widać, że oboje chcecie postawić na swoim i łaczy Was dzika chemia:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 Co do karty Kapłan to ta karta mi kilka razy kontakt pokazała, na jego zasadach,wg jego widzimisię,ale jednak:) W kazdym razie jak widac kazdemu karty inaczej mówią Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 a mi 6 kielichow pokazuje czasami kontakt, a kaplan to moze pokazje tylk jego osobę po prostu,ale moga tez ookloicznoscinp w jakiej sytuacji czasmai karty mowia cos wiecej. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 jak zrealizuje się odzew od Y (jest za granicą) wciągu 2 najbliższych tygodni : 6 pucharów , świat , kapłan chyba tylko mnie sobie miło wspomni , ale nie odezwie się ... . Uważam że nie odezwie się w ciągu 2 tygodni o które pytasz...mnie Kapłan & Świat (suma Cesarz) zawsze pokazują kontaktu brak... Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 odezwał się dopiero dzisiaj czyli 3 dni po terminie ) był zajęty ponieważ zmieniał prace ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Stycznia 2013 Maestro Napisano 18 Stycznia 2013 odezwał się dopiero dzisiaj czyli 3 dni po terminie ) był zajęty ponieważ zmieniał prace ) Czyli generalnie niemal w terminie, też tak miewam:) Cytuj
Gość sheina Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 haaa mowilam,ze si odezwie działdyga Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi