Veroniczka Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Na co powinnam obecnie zwrócić największą uwagę w swoim życiu? odpowiedź: Rycerz Pucharów tło: Kapłan/Rycerz Mieczy ---> Wisielec No chyba tu pokazało mi się że mam szanse wejść teraz w poważniejszy związek - ponieważ wiem kim jest ten Pucharowy, no więc loffka jak nic - chodzi o to aby pokazać również swoje uczucia, ale bez gwałtu - na spokojnie - obserwować sytuację i działać, tak jak robię to teraz. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Na ten moment powinnaś zatrzymać się tak jakby na zakręcie życiowym.Przemyśleć co chcesz właściwie osiągnąć,czy chodzi tylko o udany związek,zamążpójście,czy Twoje wnętrze upomina się jeszcze o coś innego. Cytuj
Izabela123 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 na swoje emocje i uczucia oraz plany wobec mezczyzn powinnas sie zastanowic, czego szukasz w wymarzonym mezczyznie czy wybrac takiego, co zapewnia emocje, czy takiego, co moze jest bardziej nudny, ale daje perspektywy na staly zwiazek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi