agaMAJ Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Karta główna -2 buławy Jakieś nowe przedsięwzięcie, projekt Główne wyzwania- 10 pucharów będę musiała wziąć się w garść - chora jestem ;( co dziś mnie wspiera- Sąd Harmonia i wyjaśnianie nieporozumień co ciekawsze moja karta dnia dziś to też sąd czyli coś, co się za mną wlecze od jakiegoś czasu, w końcu będzie wyjaśnione, na korzyść ( od jakiegoś czasu wojuje z pewną instytucją,może to się dziś skończy? ) Cytuj
Izabela123 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 mysle, ze bedzie to spokojny dzien, bardziej pod znakiem odpoczynku niz forsowania sie... moze byc siedzenie w domu, jakies towarzystwo bliskich osob, moze rodziny 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 mysle, ze bedzie to spokojny dzien, bardziej pod znakiem odpoczynku niz forsowania sie...moze byc siedzenie w domu, jakies towarzystwo bliskich osob, moze rodziny biorąc pod uwagę moją temperaturę i ogólny stan ;( to oby tak było )) Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 było spokojnie i miło, było też i wyjaśnienie pewnej sprawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi