zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Poszłam na uczelnie związaną z finansami, ale mocno zaakcentowana jest tam nauka język obcy Oczywiście ja dopiero zaczęłam swoją przygodę z nauką języka obcego. Widocznie lubię adrenalinę Zadałam pytanie jak mi będzie szła nauką języka na uczelni. Przełożenie - Kapłan, Giermek mieczy, 4 miecze ...zakupiłam materiały, znalazłam korepetytorów, układam sobie podstawy w głowie ..nawet śnię, że mówią do mnie po angielsku hehehe obłęd Teraz - Królowa pucharów - odłożyłam naukę ze względu na zbliżającą się sesję ..angielki będę miała najwcześniej od kwietnia, wszystko zależy ode mnie Przeszłość - 9 monet - starałam uczyć się samodzielnie i uczęszczałam na korepetycję Przeszkoda - 6 buław - zniechęcenie spowodowane brakiem widocznych postępów Rada - Królowa buław - by być bardziej zdecydowaną i aktywną, starać sie mówić, nie wstydzić się Nieuniknione - Słońce - sukces - w ogóle dostanę się na angielski ludzie o wyższym poziomie mają jeden moduł angielskiego ..na słabszym mają dwa Dalsza przyszłość - 2 miecze - dyskusję, formułowanie wniosków - Business English, oby zdany egzamin dociągnełam jeszcze historię po 2 mieczach - 9 pucharów, 7 mieczy, Świat, 8 pucharów, Cesarz, Cesarzowa 9 pucharów kojarzy się ze satysfakcja, 7 mieczy z zanalizowaniem, nauką słówek, Świat w ogóle cudowna opcja na naukę języka ..hmm a dalej to chyba jakaś inna histora Edytowane 4 Stycznia 2013 przez zakretka23 Cytuj
maddie88 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Karty pokazały, że podchodzisz bardzo emocjonalnie do nauki: to, co jest teraz, to Królowa Kielichów, a taka masz być: Królowa Buław - czyli zupełnie inna postawa, nie przejmować się, że coś nie wyszło, tylko wio z nauką, brać byka za rogi...śmiało stawiać pierwsze kroki Przeszkodą jest to, że nie ufasz sobie, nie wierzysz w swoje możliwości... A niepotrzebnie - Słońce pokazuje, że będziesz czerpała bardzo dużo satysfakcji z tych lekcji 2 Mieczy może wskazywać na umiejętność prowadzenia dyskusji, którą zdobędziesz...ale takiej zmierzającej do uzyskania kompromisu Może nawet i jakiś wyjazd zagraniczny się szykuje Będzie dobrze Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 to prawda ..za bardzo się przejmuję ... jakbym nie mogła w życiu czegoś nie umieć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi