Gość sheina Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 z ciekawosci z racji ciekawych doświadczen XD 4 miecze, papiez, as mieczy mnie się wydaje,ze w jakis spob moze ich uspokaja ten moj glos...powazny,ale taki ktory hm.. motywuje do ciagniecia rozmowy ? XD Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Jak to w życiu,,jednych przyciąga,łagodzi stres i motywuje a innych zwyczajnie oddala badz nie przywiązują wagi.. Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 wiem wiem ale moze ktos ma jakies pomysly Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Moje skojarzenie, to że masz głęboki głos, dźwięczny, ...czasami przechodzisz od niskich do wysokich tonów to jeśli chodzi o dźwięki. Inaczej jak bym patrzyła na te karty, to bym powiedziała, że traktują Cię jak dobrego słuchacz, któremu można powierzyć nie jedną tajemnicę Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Po czym proszą o radę trafiłam chociaż trochę ? Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 no tak się składa,ze czeso do mnei trafiają Ci,ktorzy oczekją pomocy eghm ale nie wiem czy to jest akrat związane z głosem Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 na pewno uspokaja i koi ... no chyba, ze się wkurzysz pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi