Gość sheina Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 czy kurs fotograficzny to dobry wybor? mag, 3 bulawy, 10 bulaw no widac,ze mam powera, jets inwencja, ale narazie na etapie zastanwiania sie jakby to bylo, mze byc tak,ze nie do konca sie w tym odnajde... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 A może za dużo pomysłów w głowie i brak konkretnej decyzji,konkretnego zdecydowania..Co powoduje u Ciebie frustracje..? Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 no to tez, wlasnei szukam alternatywy,ktora pozwoliby mi zarysowac jaki plan na przyszlosc...bo bezrobocie mnei dobija, moze czas sie przekwalifikowac... a fotografia to calkiem dobry patent, tylko,ze widzisz, ja mam wlasnie milion pomyslow na minute. a fotografia, gdzies tam mnei dosc mocnio kreci, z tym,ze wyksztakcenie mam zupelnie inne Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Karty wyrzucily twoje niezdecydownanie.. i znużeniem właśnie tym faktem.. MAG i 3 buławy to fajne karty ,ale widać tu inne możliwości.. Ty musisz zdecydować co sprawi Ci w zyciu radość,pieniądze..czy da się to pogodzić.. Ja myślę,że najwazniejsze to osobiste spełnienie:) Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 wiesz problem w tym,ze rzadko mozna osobiste spełnienie połaczyć z kasą XD i w ogole mozliwosciazarobku.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Wiesz sheina,ale jeżeli Cie to kręci i daje spełnienie ..o może również przynieść zysk to dlaczego nie? Trzeba sie zdecydować bo trwanie w zawieszeniu zabiera Ci siły do działania:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Brak kasy to też może byc 10 buław-przeciążenie finansowe,ale.. Fajne perspektywy-MAG potrafi wyczarować coś z niczego,łaczy ze soba praktycznie wszystko:) tworzy 3 buław to pozytywne perspektywy,mnogość opcji,ale w którą stronę podązysz? do jakiego statku wsiądziesz..? Wsiądziesz?zaryzykujesz? Czy pozostaniesz na brzegu jedynie z zasobem marzeń? Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 no to tez, wlasnei szukam alternatywy,ktora pozwoliby mi zarysowac jaki plan na przyszlosc...bo bezrobocie mnei dobija, moze czas sie przekwalifikowac... a fotografia to calkiem dobry patent, tylko,ze widzisz, ja mam wlasnie milion pomyslow na minute. a fotografia, gdzies tam mnei dosc mocnio kreci, z tym,ze wyksztakcenie mam zupelnie inne w obecnych czasach nie trzeba mieć wykształcenia kierunkowego, aby być fotografem... natomiast prawda jest taka, że żeby zaistnieć jako fotograf na rynku, tzn. mieć zlecania jest baaaardzo trudno.... wiele osób rozkręca się od swojego fotobloga, jeżeli mogę coś podpowiedzieć... poza tym, kurs kursowi nie równy... byłam na takim bardzo dobrym - 4 miesięcznym i byłam raz na plenerze, i w drugim przypadku to była żenada.... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Iwka tez masz dużo racji, ja tez ukończyłam wiele szkoleń. Jedno drugiemu nie było równe.. Prócz papieru nalezy miec w sobie wiele determinacji,siły w dążęniu do celu i pasji. Ja kase z podziemi czarowałam po prostu - potrafiłam z ust wyjmować i mniej jeść ale dojść do celu:) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Iwka tez masz dużo racji,ja tez ukończyłam wiele szkoleń. Jedno drugiemu nie było równe.. Prócz papieru nalezy miec w sobie wiele determinacji,siły w dążęniu do celu i pasji. Ja kase z podziemi czarowałam po prostu - potrafiłam z ust wyjmować i mniej jeść ale dojść do celu:) dokładnie o to chodzi.... Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 a ja nei chce robic czegos co mi si enie przyda.,..fakt,xze lbie si epobawic fotografia tak smao tarotem,,j amam tysiac pomyslow ale nei wiem w ktore storne isc zeby to mialo sens Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi