zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Moja relacja przeżywa kolejny kryzys, obraziłam się na swojego faceta i tak naprawdę, mam już dosyć tej relacji. Na pierwszym miejscu znalazł się mój rozwój o tej relacji już nie myślę i wiem, że nie jest to sprawa przyszłościowa. Ja - Księżyc - zdałam sobie sprawe, że jestem w ciemnej d... i szukam wyjścia z tej sytuacji myślę - Głupie - w głowie roztaczam wizję mojego nowego lepszego życia serce - Sprawiedliwość - serce mam obiektywne, takie mam uczucie do partnera na jakie zasłużył sobie pokazuję - Śmierć - pokazuję, że mam dosyć i już nie będzie tak jak było ...zmieniłam się w stosunku do niego ..już mi tak nie zależy ukrywam - Siła - ukrywam to, że jestem zmęczona tą relacją straszliwie On - Cesarz - myśli, że panuję nad sytuacją myśli - As buław - myśli, nad czymś, kimś nowym serce - Diabeł - jego fatalne cechy charakteru wpływają destrukcyjnie na naszą relację pokazuje - Świat - ucieka w świat, żyjemy w dwóch różnych światach ukrywa - 4 puchary - ukrywa, że jestem zmęczony całą tą sytuacją i tęskni za starym, nudnym ale spokojnym życiem wspólna 9 pucharów - w tej chwili nam lepiej bez siebie 3 karty na 3 miesiące - giermek pucharów, rycerz buław, as monet - czyżby reaktywacja ..chyba ostatni trzepot skrzydeł motyla Cytuj
bridaa Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 to jest związek wolny?, tak przynajmniej mi sie wydaje, i wygląda na to że Ty zakończysz ta znajomośc, tak przynajmniej widzę to po Śmierci w postawie i wtedy na Twojej drodze staje ktos inny i nowe mozliwości. A Pan zazdrosny bardzo o Ciebie?? czy w inny sposób uzależniony od związku z Toba w tym Diable?? Twoja strona przedstawia sie jednak bardziej chłodno niż Pana Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 Pan żyło się ze mną jak w śmietanie, ale wszystko odbywało się moim kosztem. Myślę, że ten Diabeł to korzyści płynące z bycia ze mną. Wygodne życie. W domu śliczne, pełna, lodówka, ja bardzo zajęta swoimi sprawami - praca, studia itd.. On luz blus, wieczory ze znajomymi i zero wysiłku włożonego w dom czy naszą relację. Cytuj
bridaa Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) i widać po kartach że Panu dobrze :-) aż za dobrze Cesarz i 4 pucharów potem 9 Pucharów i jeszcze Świat - no jak pączuś w maśle :-) Edytowane 4 Stycznia 2013 przez bridaa Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 mnie nie było układ jednostronny dawca - biorce Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 nie mam pojęcia ..planował wyjazd do stanów Cytuj
bridaa Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 taka luźna mysl jak popatrzyłam na jego podstawę Świat i przyszłość ale jak na moje patrzenie na karty, to (powtarzam się :-)) że widac w nich, że toTy źle się czujesz w tym układzie i dojrzejesz do tego by to zakończyć tak ja to widzę Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) ja też tak to widzę relację miedzyludzkie można porównać do strumienia. Zdrowa relacja rozwija się, jest jak rwący potok z czystą i świeżą wodą. Kiedy jednak nabierzemy wodę ze strumienia do naczynia, to po dłuższym czasie woda zrobi się brudna i śmierdząca - brak rozwoju. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez zakretka23 Cytuj
Gość gość5 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 mysle, że nie jestes w czarnej d...pie tylko nie bardzo wiesz czego chcesz, albo po prostu juz cos planujesz......tylko slabe te plany w Głupcu- bo Głupiec generalnie nie ma planu - nawet jak mu sie wydaje, że ma - a przeciez masz w sobie sile, by to zakonczyc- jesli ci nie odpowiada.... co do pana to czeka- bo znow przyjdzie koza do woza..... a z tym diabłem w sercu- uwielbia jak ktos jest od niego zalezny- reaguje tak jak on chce- z daleka pokaze ci marchewke a w tzw. miedzyczasie da w łeb kijem (sorry za okreslenie) z kart na 3 m-ce jak dla mnie to pojawi sie ktos nowy w twoim zyciu- a od tego goscia wiej jak najdalej ......... Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 Studia to chyba nie taki głupi plan Wiem doskonale czego chce i powoli realizuję obrane cele ...świeży cel to kupno mieszkania.Może sobie czekać z tą marchewką ...a jak na razie to zależny był on ode mnie. Cesarz dlatego, że w tej chwil dostał zastrzyk gotówki i na tą chwile nie jestem mu tak bardzo potrzebna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi