truskawk Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Dziś śniło mi się, ze jestem wraz z rodziną na takim jakby lotnisku. W każdym razie stoimy na ulicy, gdzie są samoloty i czekamy na nasz lot. Jest tam również chłopak, który mi się podoba. Rozmawiam z nim. On ma wielką torbę podróżną i wiem, że lecimy tym samym samolotem. Nagle widzimy samolot, który ląduje i jedzie dalej (tak jakby ustawial się na właściwy pas l). Wszyscy czekający na samolot idą w jego stronę. Idę razemz moją rodziną. Mój brat oddaje mi zgrzewkę napojów do niesienia, bo jest mu za ciężko. Schodzimy po schodach. Nagle te napoje mi się rozsypują. Zbiegam po nie po schodach i zostają mi tylko dwie butelki i jestem szczęśliwa, bo mi się je wygodnie nosi. Przede mną idzie chłopak, który mi się pdooba. I sen kończy się, gdy zmierzamy, a nie docieramy do naszego samolotu Co to może znaczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts