Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 Jak On postrzega moją fizyczność? 7 buław 7 kielichów Sąd 8 mieczy suma Siła wywołuję w nim napięcie i natłok emocji, pewnie sobie marzy leżąc na łace z kapeluszem i źdźbłem trawy w ustach:lol:,widac, że chyba też go oniesmielam Jak inni mężczyźni (ogólnie) postrzagają moją fizycznośc? 9 denarów 8 kielichów 2 buław 9 kielichów suma Umiarkowanie podobam im się,jestem zadbana, nie wiem czemu 8 kiel? Chyba bez emocji:lol:, ale przygladają mi się Cytuj
Gość gość5 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Jak On postrzega moją fizyczność? 7 buław 7 kielichów Sąd 8 mieczy suma Siła bardzo mu sie podobasz- jestes spelnieniem jego marzen jesli chodzi o kobiecosc -co do tych 8 mieczy - to hm.... tak mi sie skojarzyło, że .... twoja seksualnosc na tyle go pobudza, iz mogloby sie zdarzyc- ze tak jak bardzo by chcial- tak bardzo by nie mogl...... Jak inni mężczyźni (ogólnie) postrzagają moją fizycznośc? 9 denarów 8 kielichów 2 buław 9 kielichów suma Umiarkowanie podobasz ise im -nawet bardzo- chociaz staraja sie tego nie okazywac za bardzo Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 Jak On postrzega moją fizyczność? mogloby sie zdarzyc- ze tak jak bardzo by chcial- tak bardzo by nie mogl...... biedaczek..................:lol: Cytuj
Gość gość5 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 :hahahaha: biedaczek..................:lol: to nie jest śmieszne Inez :peace::squee4563453:bo nie wiadomo jak sie zachowac zeby sie nie smiac ............. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 :hahahaha: to nie jest śmieszne Inez :peace::squee4563453:bo nie wiadomo jak sie zachowac zeby sie nie smiac ............ Wiem,wiem, że nie jest śmieszne Mam nadzieję,ze aż tak źle nie będzie:lol: Cytuj
Gość gość5 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Wiem,wiem, że nie jest śmieszne Mam nadzieję,ze aż tak źle nie będzie:lol: no oby..... Cytuj
maddie88 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Jak On postrzega moją fizyczność? 7 buław 7 kielichów Sąd 8 mieczy suma Siła Pan rozmyśla, wyobraża sobie, jak wychodzi z inicjatywą i o Ciebie walczy... Pociągasz go bardzo, jest chemia (Siła), aż pan jest onieśmielony...więc na razie planuje...marzy Jak inni mężczyźni (ogólnie) postrzagają moją fizycznośc? 9 denarów 8 kielichów 2 buław 9 kielichów suma Umiarkowanie Widzą Cię jako kobietę zadowoloną z siebie, znającą swoją wartość... Podobasz się, bardzo ładnie się prezentujesz w ich oczach...niczego Ci ich zdaniem nie brakuje Lubią się Tobie przyglądać...ale kroku nie zrobią...chyba ich też niejako onieśmielasz: chcieliby zagadać, ale widzą, że kobieta na poziomie, taka ładna, to zapewne kogoś już ma...i w efekcie nikt nie odważy się podejść...żeby się nie spalić Także podobasz się i to bardzo Cytuj
h20kas Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 jak on postrzega moją fizyczność? 7 buław 7 kielichów Sąd 8 mieczy suma Siła podobasz mu się ... 8 mieczy to karta pięknej kobiety siła to podkreśla.. a 7 buław mówi o tym, że wywołujesz duży pociag w nim (buzuje sie w nim) Jak inni mężczyźni (ogólnie) postrzagają moją fizycznośc? 9 denarów 8 kielichów 2 buław 9 kielichów suma Umiarkowanie ładna z Cb kobitka, nie wyglądasz na swój wiek.. ale jest coś co wzbudza mieszane uczucia w męzczyznach. nie wiem co to, ale to raczej norma ze jedna figura podoba sie bardziej, a druga mniej to zalezy od gustu faceta, ogolnie wszystko ok ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi