Skocz do zawartości

On kontra inni

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak On postrzega moją fizyczność?

7 buław 7 kielichów Sąd 8 mieczy suma Siła

wywołuję w nim napięcie i natłok emocji, pewnie sobie marzy leżąc na łace z kapeluszem i źdźbłem trawy w ustach:lol:,widac, że chyba też go oniesmielam

Jak inni mężczyźni (ogólnie) postrzagają moją fizycznośc?

9 denarów 8 kielichów 2 buław 9 kielichów suma Umiarkowanie

podobam im się,jestem zadbana, nie wiem czemu 8 kiel? Chyba bez emocji:lol:, ale przygladają mi się

Gość gość5
Napisano

bardzo mu sie podobasz- jestes spelnieniem jego marzen jesli chodzi o kobiecosc -co do tych 8 mieczy - to hm.... tak mi sie skojarzyło, że .... twoja seksualnosc na tyle go pobudza, iz mogloby sie zdarzyc- ze tak jak bardzo by chcial- tak bardzo by nie mogl......

podobasz ise im -nawet bardzo- chociaz staraja sie tego nie okazywac za bardzo

• Maestro
Napisano

mogloby sie zdarzyc- ze tak jak bardzo by chcial- tak bardzo by nie mogl......

biedaczek..................:lol::lol::lol:

Gość gość5
Napisano

:hahahaha::hahahaha:

biedaczek..................:lol::lol::lol:

to nie jest śmieszne Inez :peace::squee4563453:bo nie wiadomo jak sie zachowac zeby sie nie smiac .............

• Maestro
Napisano
:hahahaha::hahahaha:

to nie jest śmieszne Inez :peace::squee4563453:bo nie wiadomo jak sie zachowac zeby sie nie smiac ............

Wiem,wiem, że nie jest śmieszne :lol: Mam nadzieję,ze aż tak źle nie będzie:lol:

Gość gość5
Napisano
Wiem,wiem, że nie jest śmieszne :lol: Mam nadzieję,ze aż tak źle nie będzie:lol:

no oby..... :)

Napisano

Pan rozmyśla, wyobraża sobie, jak wychodzi z inicjatywą i o Ciebie walczy... :) Pociągasz go bardzo, jest chemia (Siła), aż pan jest onieśmielony...więc na razie planuje...marzy :D

Widzą Cię jako kobietę zadowoloną z siebie, znającą swoją wartość... Podobasz się, bardzo ładnie się prezentujesz w ich oczach...niczego Ci ich zdaniem nie brakuje :) Lubią się Tobie przyglądać...ale kroku nie zrobią...chyba ich też niejako onieśmielasz: chcieliby zagadać, ale widzą, że kobieta na poziomie, taka ładna, to zapewne kogoś już ma...i w efekcie nikt nie odważy się podejść...żeby się nie spalić ;) Także podobasz się i to bardzo :)

Napisano

jak on postrzega moją fizyczność?

podobasz mu się ... 8 mieczy to karta pięknej kobiety siła to podkreśla.. a 7 buław mówi o tym, że wywołujesz duży pociag w nim (buzuje sie w nim)

ładna z Cb kobitka, nie wyglądasz na swój wiek.. ale jest coś co wzbudza mieszane uczucia w męzczyznach. nie wiem co to, ale to raczej norma ze jedna figura podoba sie bardziej, a druga mniej to zalezy od gustu faceta, ogolnie wszystko ok :))