Gość Linkinia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Serdecznie dziękuję Madlen_88 za karty P. jest ode mnie starszy, nasza relacja ma charakter romansowy i nie mamy zamiaru go zmieniać w coś zobowiązującego. Proszę o pomoc w interpretacji, od razu przyznam punkciki, bo weryfikacja za 12 miesięcy To jest - 2 mieczy – lęk przed zmianami, podjęciem konkretnych działań, moje blokowanie się. Krzyżuje się - 3 monety- w chwili stawiania kart (23 grudnia) byłam przekonana, że P. jest w związku. Od wczoraj wiem, że jest wolny. Ma jednak skłonność do wchodzenia w romanse, więc tą kartę tak bym traktowała. Albo może znowu być z kimś. Nastawienie - 7 mieczy – ostrożność, nieśmiałość, niekiedy zasłanianie się wymówkami. Świadomość - Świat- on jest jak nie z mojej bajki, żadne trwałe połączenie nie wchodzi w grę. Mamy głównie kontakt internetowy, rzadziej smsowy.Od wczoraj wiem, że ma jechać za granicę, więc karta może wskazywać odległość. Podświadomość - Kapłanka- znajomość w ukryciu, tajemne pragnienia, brak pośpiechu. Mija - As monet- pomyślny moment tej relacji Nadchodzi - Rycerz buław – zmiana, spontaniczne działanie, zmiana miejsca zamieszkania w jego przypadku Obawy - 9 pucharów- brak zmian na gruncie emocjonalnym, nie staniemy się sobie bliżsi. Nadzieje - Król mieczy- kontrola nad emocjami i rozwojem wydarzeń z mojej strony, że się w niczym nie zapomnę… Otoczenie - 5 pucharów- Zatrzymanie tego dla siebie albo krytyka przyjaciółek, ich niezrozumienie. Wynik do końca 2013 r. - 5 buław + 8 buław + Sąd Będą spięcia, kłótnie, po czym relacja będzie dynamicznie szła naprzód, będziemy wymieniać z sobą wiadomości tekstowe/tel, co da nam obojgu zadowolenie, wrócenie do tych dobrych momentów. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Linkinia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 To jest - 2 mieczy – obawy,że może nie wyjdzie, taka blokada trochę przed zaangażowaniem w relację Krzyżuje się - 3 monety- ja myslę,ze to nie karta romansów, ale być moze chodzi o to,ze jakby nie było tworzycie układ, nie zwiazek, stąd jest 2 mieczy, czyli Twoje obawy, ale ta karta mówi tez o rozwoju relacji Nastawienie - 7 mieczy – nastawiasz się,zeby za wiele nie mówić może o sobie Świadomość - Świat- jak piszesz,masz świadomość jego wyjazdu za granicę Podświadomość - Kapłanka- podswiaodmie nie wiesz jak z nim będzie dalej,ale jest Ci bliski Mija - As monet- konkretna szansa na rozwój Nadchodzi - Rycerz buław – intensyfikacja jego dzialan,zabiegów o Ciebie Obawy - 9 pucharów- boisz się,że to będzie tylko zabawa, że on się zabawi Twoim kosztem Nadzieje - Król mieczy- masz nadzieję, że on się nie wychłodzi na Ciebie Otoczenie - 5 pucharów- a może ktoś za Tobą tęskni,ktoś kogo nie dostrzegasz? Wynik do końca 2013 r. - 5 buław + 8 buław + Sąd burza kontaktów, może być seks, sporo chemii, dobrze bedziecie sie przy sobie czuć)) Cytuj
Madlen_88 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) To jest 2 mieczy- zastanawianie się nad przyszłością relacji, konieczność wyboru, taka przyjaźń w nieszczęściu. Krzyżuje się 3 monety- albo inna kobieta w jego życiu, albo po prostu cała relacja zależy od was i przyjetych przez was metod działania Nastawienie 7 mieczy- ja to czuje tak, że któreś z was boi się ujawnić jakąś prawdę, mówi ogólnikami lub nieprawdę, kamufluje się. Nom ktoś tu kombinuje. Świadomość Świat- świadomość, że wasze drogi się rozchodzą w dwa różne światy Podświadomość Kapłanka- podświadome pragnienie głębokiego, emocjonalnego związku (wydaje mi się że Twoje) Mija As monet- szczęśliwy moment tej relacji. Nadchodzi Rycerz Kijów- albo on i jego działanie: nagłe, gwałtowne, nieprzemyślane. Albo po prostu pojawi się nowy Pan w Twoim życiu i je przewróci do góry nogami i który może doprowadzić też do rywalizacji z Piotrem:) Obawy 9 pucharów- obawa przed zbytnim uzależnieniem się od siebie, obawa przed zobowiązaniami, stabilizacją, ponieważ istnieje poczucie, że czegoś między wami brakuje, jakiegoś elementu. Nadzieje Król mieczy- na kontrolę nad sytuacją, relacją, nad sobą Otoczenie 5 pucharów- osoby z Twojego otoczenia zarażają Cię niepokojem, a także odnowiłaś może jakieś stare kontakty? Wynik do końca 2013 r. 5kijów+ 8kijów+ Sąd --> Siła – sprzeczki, kłótnie, szarpanina, następnie splot korzystnych wypadków, nieoczekiwane zwroty akcji i odrodzenie uczucia. Polecam się na przyszłość ;* Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Madlen_88 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 To jest - 2 mieczy – blokada emocjonalna ~ tłumienie uczuć - przez to iż ustaliliście że relacja ma charakter romansowy... Krzyżuje się - 3 monety- był ktoś trzeci tak jak napisałaś lub ktoś taki się pojawi...może też chodzić tu o to że mimo relacji luźnej ~ była czy jest "obecna" zazdrość... Nastawienie - 7 mieczy –lęki...a najbardziej mimo wszystko - lęk przed zdradą, nieuczciwością... Świadomość - Świat- świadomość tego że każde z Was ma swoje życie ~ swój świat... Podświadomość - Kapłanka- no myślę że jest tutaj skrywane w sercu uczucie...no i chyba gdzie w podświadomości echem odbija się potrzeba przeprowadzenia rozmowy weryfikującej relację... Mija - As monet- zadowolenie, okres harmoni...fizyczna bliskość - zbliżenia (...)... Nadchodzi - Rycerz buław – Jego wyjazd, zmiana miejsca zamieszkania... Obawy - 9 pucharów- obawiasz się tego że bez Niego będziesz czuła się samotna...że będziesz sama...i będzie Ci Go brakowało... Nadzieje - Król mieczy- "kontrola nad emocjami" ~ dokładnie, masz nadzieję na to że uda Ci się zapanować nad emocjami, że uda Ci się podejść do tego na chłodno... Otoczenie - 5 pucharów- izoluje się od tego...nie wcina się...no chyba że koleżanki które wiedzą - dość nieprzyjemnie komentują sytuację... Wynik do końca 2013 r. - 5 buław + 8 buław + Sąd będzie/będą spotkanie/spotkania i sex oraz cieplutkie chwile...ale też i zawieszenia/przerwy w kontaktach i poczucie osamotnienia... Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 dalej oszukiwał będzie a nie wiem czy tu nie twoja strata będzie on ma żonę dzieci? Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 7 Stycznia 2013 Moderator Napisano 7 Stycznia 2013 2 mieczy to nic nie jest, nie tyle blokowanie, co zasłanianie się, nie odkrywanie się całkowicie 3 monet - ta karta często pokazuje po prostu układ koleżeński, ale także taki właśnie trójkątny... 7 mieczy w nastawieniu - 7 mieczy to patrzenie na czubek własnego nosa, jakby tu stworzyć pozory, taka paplanina bez większego sensu, mająca na celu jedynie uszczknięcia czegoś dla siebie Świat w świadomości to nie raz właśnie pokazuje tą odległość Kapłanka to tajemnica, więc taka znajomość, której nie pokażecie światu mija as denarów czyli taka szansa, którą można było wykorzystać, to tak jakby ta znajomość miała być szansą, któej nie wykorzystaliście Rycerz buław - romansowy nastrój, takie seksualne podejście 9 pucharów - karta z jednej strony mocno uczuciowa, ale z drugiej mówiąca o zadowoleniu, obawy czy da wam to szczęście król mieczy w nadziejach - czyli jednak chęć zachowania dystansu 5 pucharów w tym miejscu wpływów z otoczenia to jakieś osoby zostawione w tyle... ta relacja jest dość szkodliwa dla otoczenia, ona krzywdzi kogoś Wynik: tak będziecie się rżnąć jak króliki i nic poza tym Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Stycznia 2013 Maestro Napisano 7 Stycznia 2013 Wynik: tak będziecie się rżnąć jak króliki i nic poza tym Konkretna,męska interpretacja:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Konkretna,męska interpretacja:) wręcz za bardzo konkretna. Ciekawe, czy podkreślę to zdanie przy weryfikacji... Iridos - nie ma żony ani dzieci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi