venusjowisz. Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Moi Drodzy! On i Ona poznali się, zauroczyli, przegadali cala noc. Zadałam pytanie jak będzie wyglądał dalszy rozwój relacji i wyszło (losowane z całej talii, karty rownorzedne) Cesarzowa+Kochankowie+Umiarkowanie. Czy dobrze interpretuje, ze ona jest dla niego kobieta idealna i stworza szczęśliwy związek? Od jakiegoś czasu on się nie odzywa, na pytanie dlaczego wyszło: 7 mieczy+5 pucharów+5 denarów, nie wiem jak to ugryźć... Pan ma klopoty z którymi chce uporać się sam i obecnie na tym się koncentruje? Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 Cesarzowa+Kochankowie+Umiarkowanie wejdą w blizszą relację,to co między nimi się pojawiło ma szansę się spokojnie rozwinąć... Dlaczego on się nie odzywa? 7 mieczy+5 pucharów+5 denarów mam wrażenie, że on ma kłopoty finansowe i kombinuje jak sobie z tym poradzić,to mu teraz pochłania myśli, może coś nie tak w pracy? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Moi Drodzy! On i Ona poznali się, zauroczyli, przegadali cala noc. Zadałam pytanie jak będzie wyglądał dalszy rozwój relacji i wyszło (losowane z całej talii, karty rownorzedne) Cesarzowa+Kochankowie+Umiarkowanie. Czy dobrze interpretuje, ze ona jest dla niego kobieta idealna i stworza szczęśliwy związek? Od jakiegoś czasu on się nie odzywa, na pytanie dlaczego wyszło: 7 mieczy+5 pucharów+5 denarów, nie wiem jak to ugryźć... Pan ma klopoty z którymi chce uporać się sam i obecnie na tym się koncentruje? Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Dziękuję i pozdrawiam! A o kogo Ty pytasz jeśli można wiedzieć ? Czy te osoby wiedzą że o nie pytasz ? Cytuj
venusjowisz. Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 Dziękuję Inez2503, chłopak jest na ostatnim roku studiow, kilka lat młodszy od kobiety z pytania, dodatkowo wspominała, że on od jakiegoś czasu ma problemy zdrowotne, leczenie lada chwila się skonczy, więc wygląda na to, że te 7 mieczy+5 pucharów+5 denarów obrazuje całą jego sytuację i jest powodem jego milczenia, na tym teraz chłopak sie koncentruje? Pozdrawiam! Cytuj
venusjowisz. Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 Witaj MyStErIoUs_WoMaN! oczywiście, pytanie dotyczy mojej przyjaciółki i jest postawione na jej prośbę. Pozdrawiam! Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Cesarzowa+Kochankowie+Umiarkowanie = Mag -------Pustelnik-------Sąd--------Diabeł--- --------------Rydwan-------Śmierć------- ------------------------Sąd--------- Po tych kartach to nie widać żeby z tego miała się rozwinąć jakaś poważna relacja, jeśli już coś - to tylko sex i każde w swoją stronę... Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 bo pytająca nie jest jedyna w tym ukladzie Cytuj
venusjowisz. Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 MyStErIoUs_WoMaN, dzięki za analizę, w tej chwili wszystko wskazuje na to, że nic z tej znajomości rzeczywiście nie będzie. Iridios, w 1 momencie wpadła mi na myśl kobieta, ale ponieważ rozkład wyglądał dość ładnie, uznałam że chodzi o pytającą. Pozdrawiam! Cytuj
venusjowisz. Napisano 30 Maja 2013 Autor Napisano 30 Maja 2013 Witam serdecznie! Relacja nie rozwinęła się w ogóle niestety. Z tego co wiem - z jej strony zakończyło się na przesłaniu niezobowiązującej wiadomości, z jego strony - była całkowita cisza. Podobno on nikogo nie ma. Myślę, że górę wzięły problemy/kłopoty i na tym się koncentruje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi