Skocz do zawartości

Rozwój relacji

venusjowisz.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moi Drodzy! On i Ona poznali się, zauroczyli, przegadali cala noc. Zadałam pytanie jak będzie wyglądał dalszy rozwój relacji i wyszło (losowane z całej talii, karty rownorzedne) Cesarzowa+Kochankowie+Umiarkowanie. Czy dobrze interpretuje, ze ona jest dla niego kobieta idealna i stworza szczęśliwy związek? Od jakiegoś czasu on się nie odzywa, na pytanie dlaczego wyszło: 7 mieczy+5 pucharów+5 denarów, nie wiem jak to ugryźć... Pan ma klopoty z którymi chce uporać się sam i obecnie na tym się koncentruje? Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Dziękuję i pozdrawiam!

• Maestro
Napisano

Cesarzowa+Kochankowie+Umiarkowanie

wejdą w blizszą relację,to co między nimi się pojawiło ma szansę się spokojnie rozwinąć...

Dlaczego on się nie odzywa?

7 mieczy+5 pucharów+5 denarów

mam wrażenie, że on ma kłopoty finansowe i kombinuje jak sobie z tym poradzić,to mu teraz pochłania myśli, może coś nie tak w pracy?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Moi Drodzy! On i Ona poznali się, zauroczyli, przegadali cala noc. Zadałam pytanie jak będzie wyglądał dalszy rozwój relacji i wyszło (losowane z całej talii, karty rownorzedne) Cesarzowa+Kochankowie+Umiarkowanie. Czy dobrze interpretuje, ze ona jest dla niego kobieta idealna i stworza szczęśliwy związek? Od jakiegoś czasu on się nie odzywa, na pytanie dlaczego wyszło: 7 mieczy+5 pucharów+5 denarów, nie wiem jak to ugryźć... Pan ma klopoty z którymi chce uporać się sam i obecnie na tym się koncentruje? Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Dziękuję i pozdrawiam!

A o kogo Ty pytasz jeśli można wiedzieć ? Czy te osoby wiedzą że o nie pytasz ?

Napisano

Dziękuję Inez2503,

chłopak jest na ostatnim roku studiow, kilka lat młodszy od kobiety z pytania, dodatkowo wspominała,

że on od jakiegoś czasu ma problemy zdrowotne, leczenie lada chwila się skonczy, więc wygląda na to,

że te 7 mieczy+5 pucharów+5 denarów obrazuje całą jego sytuację i jest powodem jego milczenia, na tym teraz chłopak sie koncentruje?

Pozdrawiam!

Napisano

Witaj MyStErIoUs_WoMaN!

oczywiście,

pytanie dotyczy mojej przyjaciółki

i jest postawione na jej prośbę.

Pozdrawiam!

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Cesarzowa+Kochankowie+Umiarkowanie = Mag

-------Pustelnik-------Sąd--------Diabeł---

--------------Rydwan-------Śmierć-------

------------------------Sąd---------

Po tych kartach to nie widać żeby z tego miała się rozwinąć jakaś poważna relacja, jeśli już coś - to tylko sex i każde w swoją stronę...

Napisano

MyStErIoUs_WoMaN,

dzięki za analizę,

w tej chwili wszystko wskazuje na to, że nic z tej znajomości rzeczywiście nie będzie.

Iridios,

w 1 momencie wpadła mi na myśl kobieta,

ale ponieważ rozkład wyglądał dość ładnie, uznałam że chodzi o pytającą.

Pozdrawiam!

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Witam serdecznie!

Relacja nie rozwinęła się w ogóle niestety. Z tego co wiem - z jej strony zakończyło się na przesłaniu niezobowiązującej wiadomości,

z jego strony - była całkowita cisza.

Podobno on nikogo nie ma. Myślę, że górę wzięły problemy/kłopoty i na tym się koncentruje.