farmerro Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Pytanie, które zostało postawione tyczyło się pracy co z nią będzie. 10 mieczy, wisielec, umiarkowanie. 10mieczy, karta bezsilności, klęski. Smutek, łzy i rozczarowanie, czyli strata pracy... czyli jednak. Wisielec spowoduje zawieszenie, okres czekania, rozmyślania. Karta umiarkowanie... Nie wiedziałem jak odebrać tą kartę, dlatego do rozkładu dołożyłem kolejne 3 karty: Królowa kielichów, 4 kielichów i as monet. Jeśli wziąć pod uwagę królową jako osobę, a tak coś mi mówi to wskazuje ona kobietę w wieku 45-55lat o dobrym sercu, oddaną swoim najbliższym. To pasuje do osoby pytającej. Królowa kielichów mówi też o stabilizacji, wyjściu z trudnej sytuacji. Karta 4 pucharów mówi o przesycie. Po prostu jest dość tego co się dzieje. Czyli dedukując, okres oczekiwania na nową pracę będzie się dłużył, karta ostrzega, aby uważnie patrzeć na to co się dzieje, aby nie umknęła szansa. Szansa, Królowej i Asa monet. As jako karta czegoś nowego. Sukcesów i poprawy materialnej, radości może nawet własnej działalności z której wynikają sukcesy. Czyli jak odebrać umiarkowanie? Jako cierpliwość i opanowanie, okres bez strat i zysków. Przemyślenie w konkretnej sprawie... ? Cytuj
Gość Amfora Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Wg. mnie w 10 mieczy widac Twoje obawy o niepewną sytuacje w pracy, która może ulec zmianie w kazdej sytuacji, ale spokojnie nie nakręcaj sie zbyt negatywnie. Myslę, że nie wyrzucą Cię z pracy, ale może zmiana stanowiska, na mniej prestiżowe. Dla mnie umiarkowanie to taka własnie niezadowolenie z pracy, ale jednak jakas praca jest. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Rozkład na rok, więc w sumie nadal aktualne ^^ Pytanie, które zostało postawione tyczyło się pracy co z nią będzie. 10 mieczy, wisielec, umiarkowanie.->Umiarkowanie/Kapłan; HB - Umiarkowanie bardzo nieciekawy okres początkiem roku, możlwe więc, że skończy się jakiś zarobek i sytuacja troszkę się przeciągnie, ale jesienią, więć właściwie w tym czasie powinieneś stanąć na nogach. Nie widać jednak wiekich kokosów, ale wsparcie innych osób, rodziny, jakiejś kobiety której dzialanie będzie kojące na Twe niespokojne myśli. Karta umiarkowanie... Nie wiedziałem jak odebrać tą kartę, dlatego do rozkładu dołożyłem kolejne 3 karty: Królowa kielichów, 4 kielichów i as monet->Diabeł/Kochankowie; HB Kapłan Umiarkowanie w tym przypadku sugerowało, wsparcie pewnej kobiety, która jest pomocna i serdeczna, może to być mama albo inna kobeta jak wspomniałam wyżej. Umiarkowanie sugeruje osobę,ktora koi wszelkie niepokojne i przynosi wewnętrzny spokój, może motywować do dzialania, albo wierzyć w Ciebie co będzie motorem działań późniejszych. Możliwa propozycja współpracy, pracy z jakąś kobietą (as monet). Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Możliwe nieprzyjemności w pracy, zastój, umiarkowanie dla mnie to brak ruchu ani do przodu ani do tyłu. Z dołożenia widać, że podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie, możliwe, że pojawi się szansa na lepsze, nowy początek, ale musisz ją zauważyć. W sumie ta jedna moneta na karcie... Życzę dużo sił, cierpliwości i wytrwałości Trzymaj się! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi