Skocz do zawartości

Jaka jest moja misja?

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

na tym marnym padole?

as buław, głupiec, 10 buław

Hmm moze mam dawac radosc tym, ktorym jest gorzej, którzy już sobie nie dają rady, byc dla nich impulsem do czerpania z życia tego co piękniejsze i lżejsze, a nie tylko zamartwiania się

Napisano

Ty droga Shei masz być przykładem jak stawić czoła zmianom jakie przynosi los.Mimo że często może byc ciężko,nie poddawać się,wykorzystywać szanse jakie pojawią się na Twojej drodze,nieraz zaczynać wszystko od poczatku Dla mnie to jest taka metamorfoza Twojej osobowości od niewinnego,nieraz może lekkomyslnego dziecka do osoby juz dojrzałej,która na podstawie swoich doświadczeń życiowych zaczyna prawidłowo i sprawiedliwie oceniać swoje "JA" i dążyć do celu,który da Ci spełnienie.

Gość sheina
Napisano

o dzieki sliczne..:) no zobaczymy jak o bedzie... i prosze o jeszcze ;D

Napisano

byc otwarta osoba na wszytko i moze duzo podrozowac, byc beztroskaą lubiaca nowosci. ale chyba te podroze czy przeprowadzki widac

Napisano

as buław, głupiec, 10 buław

"Nikt nie wie, skąd się zjawił, kiedy powstał ani kto go stworzył. Mówią, że wyszedł znikąd i donikąd prowadzi. Inni twierdzą, ze przypomina Drogę bez Wędrowca i Wędrowca bez drogi. " J.W. Suliga, tak pisał o Tarocie...

Twoje życie to wielka przygoda, jak Tarotowego Głupca. To co zaczęłaś, doświadczając, doprowadzisz do końca.