Skocz do zawartości

Proszę o pomoc w interpretacji

Gość madzia_k6

Rekomendowane odpowiedzi

Gość madzia_k6
Napisano

Witam :)

Prosze pomóżcie bo nijak nie rozumiem tych kart.. :((:poklon:

Zapytalam sie kart w jaki sposob przebiegnie moj powrót

i wylosowalam wisielec+rydwan+ksiezyc

i to co nasowa mi sie na mysl to to ze cos sie opozni (samolot) no i ogolnie ze bede w zawieszeniu, rydwan jako wygodnie i szybko tak przynajmniej jest namojej talii :P no i ten ksiezyc:/ ze w nocy ? nie wiem

Napisano

Nie tak jak planujesz.

Wczesniej, niż się spodziewłaś/planowałaś

Póżniej niz się spodziewalaś?

Gdyby było Rydwan/Wisielec ( kolejność) to możliwe korki na drodze, awaria środka lokomocji, i inne przyczyny spoźnienia...a może w tym przypadku mgła?

ale tutaj jest po Wisielcu Rydwan niby przyspieszenie ...

no nie wiem, interesujace

z samych Aw?

Gość madzia_k6
Napisano

Nie nie z całej talii własnie.

jestem wdzieczna za odpowiedz :dostal_na:

Napisano

Nie wiem jak jest planowo, ale wygląda, że coś się zawiesi, opóźni, na co nie będziesz miała wpływu, potem może coś być na "wariackich papierach", czyli bardzo szybko i dynamicznie i rzeczywiście skłaniałabym się do powrotu księżycową porą :)

Gość madzia_k6
Napisano

Bilet mam, ale chciala bym zostac dłużej co jest zwiazane z przedłużeniem wizy i nie wiem czy sie uda przedłużyc wize i czy bilet bede w stanie prze bukować.

Dzięki Werona :)

• 2 tygodnie później...
Gość madzia_k6
Napisano

Wiec wizę dostałam i bilet moge rownież prze bukować, ale nie zostaje dłużej poniewaz kompletnie mi się to nie opłaca ze względów finansowych.

Pozdrawiam

P.S napisze po powrocie jak minął lot i droga do domu ;)

• 1 miesiąc temu...
Gość madzia_k6
Napisano

Jak obiecałam tak też pisze:)

Lot był ogólnie ok, dużo miejsca było w samolotach więc podróż przebiegła bardzo wygodnie w przeciwieństwie do wcześniejszego lotu.

Karty pokazały środek podróży (ten najdłuższy lot) był opóźniony o 1,5 godziny więc udałam się na wycieczkę po terminalach, czas mi szybko zleciał i póżniej spieszyłam się na odprawę. Cały lot te 13 godzin odbywał się w nocy :) Więc karty pokazały wszystko tak jak mialo miejsce:)

Pozdrawiam