Gość madzia_k6 Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Witam Prosze pomóżcie bo nijak nie rozumiem tych kart.. ( Zapytalam sie kart w jaki sposob przebiegnie moj powrót i wylosowalam wisielec+rydwan+ksiezyc i to co nasowa mi sie na mysl to to ze cos sie opozni (samolot) no i ogolnie ze bede w zawieszeniu, rydwan jako wygodnie i szybko tak przynajmniej jest namojej talii no i ten ksiezyc:/ ze w nocy ? nie wiem Cytuj
Vivere Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Nie tak jak planujesz. Wczesniej, niż się spodziewłaś/planowałaś Póżniej niz się spodziewalaś? Gdyby było Rydwan/Wisielec ( kolejność) to możliwe korki na drodze, awaria środka lokomocji, i inne przyczyny spoźnienia...a może w tym przypadku mgła? ale tutaj jest po Wisielcu Rydwan niby przyspieszenie ... no nie wiem, interesujace z samych Aw? Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Nie nie z całej talii własnie. jestem wdzieczna za odpowiedz Cytuj
werona Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Nie wiem jak jest planowo, ale wygląda, że coś się zawiesi, opóźni, na co nie będziesz miała wpływu, potem może coś być na "wariackich papierach", czyli bardzo szybko i dynamicznie i rzeczywiście skłaniałabym się do powrotu księżycową porą Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Bilet mam, ale chciala bym zostac dłużej co jest zwiazane z przedłużeniem wizy i nie wiem czy sie uda przedłużyc wize i czy bilet bede w stanie prze bukować. Dzięki Werona Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Wiec wizę dostałam i bilet moge rownież prze bukować, ale nie zostaje dłużej poniewaz kompletnie mi się to nie opłaca ze względów finansowych. Pozdrawiam P.S napisze po powrocie jak minął lot i droga do domu Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Jak obiecałam tak też pisze:) Lot był ogólnie ok, dużo miejsca było w samolotach więc podróż przebiegła bardzo wygodnie w przeciwieństwie do wcześniejszego lotu. Karty pokazały środek podróży (ten najdłuższy lot) był opóźniony o 1,5 godziny więc udałam się na wycieczkę po terminalach, czas mi szybko zleciał i póżniej spieszyłam się na odprawę. Cały lot te 13 godzin odbywał się w nocy Więc karty pokazały wszystko tak jak mialo miejsce:) Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi