Noela Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Co mnie czeka niespodziewanego w następnym tygodniu? paź mieczy, 8 buław, Wieża ---> Sprawiedliwość Może podejmę jakieś ryzyko, zrobię coś nieprzemyślanego co może mieć przykre konsekwencje? Albo czeka mnie kłótnia z kimś przez internet? Coś się będzie działo Cytuj
werona Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Wygląda mi na jakąś kłótnie i pyskówkę przez internet lub w wiadomościach na piśmie, po której coś runie w Twoim życiu, zmieni się... Cytuj
Noela Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 Weryfikuję: Czekały mnie dwie pyskówki w ostatni weekend przez internet. Były bardzo nieprzyjemne i dostałam również pewną wiadomość na piśmie. Wszystko to miało związek z jedną sprawą. Także sprawdziło się, chociaż przyznam, że wolałabym, aby było odwrotnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi