kicia123 Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 1 Jego intencje wobec Ciebie x1-7 denarowczeka niewiadomo na co 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-rycerz denarow zwykla znajomosc 3 Jak Cię postrzega x1- 9 denarow ze ejstem spelniona 4 Co Tobie może dać x1--5 mieczy jakies swinstwo odwali 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-6 mieczy-rycerz kielichow odcina sie on emocji 6 Co ukrywa x3-as kielichow-7 bulaw-7 mieczy ukrywa ze chce uciec od emocji ? 7 Czego Ty oczekujesz x1- kolo fortuny ze bedzie ok, ze relacja z nim to raz dol raz euformia 8 Co możesz dać z siebie x1- krol mieczy chyba cieta riposte 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- rydwan rozwalona jest, rozjechana, erotyczna 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-sprawiedliwosc-2 kielichy-krol bulaw po przemysleniu zadziala....albo sprawka odcina dzialania wszelakie 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? kochanki-8 mieczy-cesarzowa/krolowa denarow on ma jakies wachania wybory...relacja zmierza do wachan jakis ograniczen, jakis kobiet...chyab ze ja ejstm ktoraz z nich Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Na co brak Ci sił ? Opisz trochę sytuację - jesteście w związku czy to początek relacji ,czy coś się ostatnio stało z Panem że robisz RTG, czy go o coś podejrzewasz, a wtedy będzie wiadomo czego mamy szukać w kartach Cytuj
kicia123 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 zaczelo sie od romansu, wczesniej ciepla przyjacielska relacja. po sexie ktory byl super on sie niejako odnunol. nie wiem nie rozumiem. ogolnie on zadnych deklaracji ani nic powaznego nie obiecywal. nie wiem na co mam liczyc. jednego dnia jest super, drugiego kompletna klapa, nie rozumiem. a teraz dodatkowo ten sex namieszal. wiec woz albo pzrewoz sama nie wiem jak do tego podejsc. nie chce zyc zludna nadzieja. prosz o pomoc Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Rozumiem. Ogólnie widać że się meczysz w tej sytuacji bo liczyłaś na coś więcej a Pan nie chce się zdeklarować. Ma nastawienie na seks, dostał to co chciał, ale potem odsunął się, dlaczego? Dlatego że się zorientował, że cały czas chcesz związku, a on uważa że nie jest na to gotowy. 1 Jego intencje wobec Ciebie x1-7 denarow - Czeka aż się nim zmęczysz i sama odejdziesz, ewentualnie zrobisz mu awanturę po której on odejdzie, bo będzie miał pretekst. Sam nic nie robi bo mu tak wygodnie :/ Czeka na Twój ruch. a Ty możesz udawać ze nie wiesz o co chodzi, ale będziesz się dalej męczyć 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-rycerz denarow - Sorry ale żebyś dała mu spokój, czyli relacja koleżeńska, jakby nic się nie stało. 3 Jak Cię postrzega x1- 9 denarow - Zrobił Ci dobrze, jesteś zadowolona, było super, on był super, dlatego nie ma sobie nic do zarzucenia 4 Co Tobie może dać x1--5 mieczy - brak uczciwości, brak lojalności, układ na jego zasadach, nieładne zachowanie wobec Ciebie 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-6 mieczy-rycerz kielichow - Oddalenie emocjonalne i nastawienie się na nowe zdobycze. Wiesz z tych wszystkich kart wychodzi że trafił Ci się jakiś nieciekawy typ :/ 6 Co ukrywa x3-as kielichow-7 bulaw-7 mieczy - Ze związki taktuje lekko i przyjemnie, głownie chodzi o dobrą zabawę i seks - 7 buław, a 7 mieczy mówi o takim postępowaniu względem partnerki żeby szybko zdobyć to co On chce. 7 Czego Ty oczekujesz x1- kolo fortuny - że On sie zmieni, że cała sytuacja się wyjaśni z korzyścią dla Ciebie, że Pan sie zdeklaruje 8 Co możesz dać z siebie x1- krol mieczy - Walnąć mu prosto z mostu co sądzisz, ale on jakby czeka żeby mieć powód do awantury i całkowitego odejścia. 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- rydwan _ Tzw relacja szarpana, raz jesteście raz was nie ma, Pan odjeżdża w swoją stronę, a Ty czekasz 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-sprawiedliwosc-2 kielichy-krol bulaw - Awantura, patrz rozmowa wyjaśniająca cała sytuację, bo bedziesz chciała wiedzieć co On tak naprawdę do Ciebie czuje, może być tak że się pogodzicie i po awanturze Pan będzie bardziej zabiegał, ale karty i to co napisałeś o waszej relacji pokazuje ze to układ na romans a nie na stały związek i to romans na Pana warunkach. 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? kochanki-8 mieczy-cesarzowa/krolowa denarow - Trzeba będzie sie zdeklarować i widać że cała ta sytuacja zacznie Cie krępować. Opcja bardziej negatywna - Pan znajdzie sobie kolejna panią, - Kochankowie jako układ trójkowy i nowa Pani na horyzoncie. Patrząc na karty to przemyśl sobie całą sprawę na spokojnie (o ile się da) i pomyśl czego Ty chcesz. Cytuj
kicia123 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 ale masakra, w zyciu bym nie przypuszczala ze on takie ma do tego podejscie, 5 mieczy to najgorsze zlo! wredne i podstepne. co ja mam robic zeby z tego z twarza wyjsc? bo tutaj to chyba musze sie tlyko juz ratowac. na przycszlosc kochanki-czyli wybor czy mam byc dla niego cesarzowa-kobieta jego czy denarow-kolezanka. tak ja czytam te karty. ze bedzie wachanie... Cytuj
werona Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Ta 5 Mieczy dla mnie to bardziej pyrrusowe zwycięstwo i tak mi się pokazuje - dostawać będziesz od niego coś, co nie do końca Cię satysfakcjonuje, nie spełnia Cię, coś ugrasz, ale nie znajdziesz w tym tego, czego potrzebujesz... Arachnea napisała idealną (według mnie) interpretację, i ja nie mam nic do dodania... jedynie mogę życzyć mądrych wyborów... Cytuj
kicia123 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 to tez to mezczyzna nie na zawsze to wiem. to nie ten jedyny. pewnie ebde dostawac czasem sex z tego wynika, takie moze wachania- raz klezanka raz nie kolezanka... ale ja naprawde nie mam pojecie o co mu chodzi! pozatym w tych kartach widac ze ja chce zwiazku ? Cytuj
kicia123 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 to tez to mezczyzna nie na zawsze to wiem. to nie ten jedyny. pewnie ebde dostawac czasem sex z tego wynika, takie moze wachania- raz klezanka raz nie kolezanka... ale ja naprawde nie mam pojecie o co mu chodzi! pozatym w tych kartach widac ze ja chce zwiazku ? on to wie?? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) On wie, widać to w 7 denarów - czeka sobie na Twój ruch. Wie ale nie może, nie chce tego dać i dlatego się odsunął, napisałam to na początku interpretacji. Myślę że mężczyźni widzą albo wyczuwają kiedy kobiecie zależy, albo zaczyna za bardzo zależeć. Pan wie czego pragniesz -> stałej relacji, ale nie może Ci tego dać. Nie może bo nie potrafi, bo nie chce zobowiązań, albo dobrze mu tak jak jest, czuje się wtedy niezależny, wolny, różne są powodu. A co masz robić -> Zapytaj siebie czego chcesz - czy romansu i idziesz na taki układ, czy chcesz innej relacji. Jak ciężko Ci się rozstać to dajesz Panu jakiś czas i przyjrzysz mu się, dowiesz czego on chce i wtedy zadecydujesz. Błędem będzie czekanie latami aż Pan się zdeklaruje. Opcja z awanturą i wgarnięciem mu co Cię boli zakończy się Jego wygraną, bo wtedy będzie miał powód do zerwania. Ta 5 Mieczy dla mnie to bardziej pyrrusowe zwycięstwo i tak mi się pokazuje - dostawać będziesz od niego coś, co nie do końca Cię satysfakcjonuje, nie spełnia Cię, coś ugrasz, ale nie znajdziesz w tym tego, czego potrzebujesz... Zgadzam się w pełni. Widać ze dostaniesz tylko tyle ile Pan będzie chciał Ci dać i będzie Ci brakowało stałego związku, zaufania, pełni uczucia. Jak dla mnie to obraz romansu, relacji na doskok - Rydwan. Dziękuję werono za docenienie Edytowane 6 Stycznia 2013 przez SooYoung Cytuj
kicia123 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Dzięuje. szczerze to nawet nie przy[uszczalam ze on takim moze byc czlowiekiem. nie wiem o co mu chodzi- dorosly ejst, wiec o zabawe i skakanie z kwiatka na kwiatek to jakas masakra. jego zachowanie nie rozumiem kompletnie. moze to ja cos zle zrobilam.narazie nie podejme zadnych dzialan. czekam na rozwoj sytuacji co zrobic by chcial zwiazku ze mna krolowa mieczy-rycerz kielichoe-3 kielichy odciac sie od czegos..od zabawy przy alko. nie wiem co tutaj mu przeszkada Edytowane 6 Stycznia 2013 przez kicia123 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 krolowa mieczy-rycerz kielichoe-3 kielichy W tych kartach nie bardzo widać abyś mogła zrobić coś by Pana w sobie rozkochać, dlaczego (?) Dlatego że Pan jest Mężczyzną nieco wpatrzonym w siebie, to taki wiecznie zakochany uwodziciel...lubi podboje, wyzwania emocjonalne i dobrą zabawę - no lubi być zakochany, ale jest niestały w uczuciach...jedyne co możesz to nie pokazuj Panu że Ci zależy i 3maj dystans, bądź subtelnie niedostępna, wtedy kto wie - jak zobaczy że jesteś trudna do zdobycia, być może zdobędziesz Jego serce...)) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 1 Jego intencje wobec Ciebie x1-7 denaroweczka zaimponować Ci...ale Pan jest interesowny, bardziej dla siebie chce coś "ugrać"... 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-rycerz denarow związek ~ romans o charakterze fizycznym, gdzie Ciebie może traktować jak własność... 3 Jak Cię postrzega x1- 9 denarow jako osobę która kieruje się sercem - uczuciową... 4 Co Tobie może dać x1-5 mieczy- kłótnie, nieuczciwość..."niespełnioną Miłość"... 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-6 mieczy-rycerz kielichow romansowe ~ przelotne... 6 Co ukrywa x3-as kielichow-7 bulaw-7 mieczy że jest bardzo interesowny w kontaktach...wszystko robi tylkooo dla osiągnięcia osobistych korzyści - przyjemności...i to że nie jesteś jedyna... 7 Czego Ty oczekujesz x1- kolo fortuny zmian w tej relacji...liczysz na to iż relacja z Nim okaże się związkiem z przeznaczenia - taką spełnioną Miłością... 8 Co możesz dać z siebie x1- krol mieczy jasno wyrażaj swoje poglądy...i racjonalnie spójrz na sytuację... 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- rydwan tarcia, sprzeczne cele, różne wizje na przyszłość...no, relacja "szarpana"... 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-sprawiedliwosc-2 kielichy-krol bulaw będzie dążył do "kompromisu" ~ żeby Cię "udbruchać", a w efekcie będzie dążył do spotkania/spotkań pełnych namiętności... 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? kochanki-8 mieczy-cesarzowa/krolowa denarow relacja o bardzo ograniczonym charakterze, nie będziesz jedyną Kobietą w Pana życiu... Cytuj
kicia123 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 ale 7 denarow to nie jest zadne imponowanie, rycerz denarow to tez nie jest zwiazek. 9 denarow to osoba singiel ale zadowolona z siebie i swojego zycia. nie ma tutaj uczuc. sorki ze tak pisze ale inaczej troche odbieram akurat te karty Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Masz prawo inaczej odbierać te karty, ale skoro tak uparcie kwestionujesz to co ktoś pisze ~ to po co zatem dajesz karty do interpretacji (?)... Cytuj
kicia123 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 nic nie kwestionuje. wyrazilam tylko swoja opinie. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 ale 7 denarow to nie jest zadne imponowanie, rycerz denarow to tez nie jest zwiazek. 9 denarow to osoba singiel ale zadowolona z siebie i swojego zycia. nie ma tutaj uczuc. sorki ze tak pisze ale inaczej troche odbieram akurat te karty Dlaczego uważasz że 7 Denarów to żadne imponowanie ? Dlatego że wiele osób pisze tylko i wyłącznie iż jest to czekanie ? no i etc. czy uważasz ze karty mają aż tak ograniczone znaczenie ? Uwierz - to co piszę nie jest wyssane z palca.)) Cytuj
kicia123 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 ok;) moze rzezczywiscie, ale 7 en dla mnie to czekanie... Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Co Tobie może dać x1--5 mieczy co zrobic by chcial zwiazku ze mna krolowa mieczy-rycerz kielichoe-3 kielichy odciac sie od czegos..od zabawy przy alko. nie wiem co tutaj mu przeszkada on wychodzi do ciebie z 5 mieczy a ty pytasz co zrobić żeby chciał z tobą być??? przeciez sie ponzasz nie tylko we wlasnych oczach on wykorzystal co mu sie nawineło zwyczajnie wyrolował cie Cytuj
kicia123 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 az nie moge uwierzyc ze takie podejscie ma Cytuj
Gość SooYoung Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Przetrzyj oczy i spójrz na to realnie, bo kolejny raz dasz się wyrolować. Co Tobie może dać x1--5 mieczy on wychodzi do ciebie z 5 mieczy a ty pytasz co zrobić żeby chciał z tobą być??? przeciez sie ponzasz nie tylko we wlasnych oczach on wykorzystal co mu sie nawineło zwyczajnie wyrolował cie iridos normalnie za to Cię kocham Cytuj
h20kas Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 czytam to rtg i mnie normalnie strzela. przepraszam. co to za typ. normalnie patrze a te karty i mam jedną myśl... z buta i czapa. 1 Jego intencje wobec Ciebie x1-7 denarow,- nic nie robi ogólnie male zainteresowanie Tobą w tej chwili 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-rycerz denarow- koleżanka 3 Jak Cię postrzega x1- 9 denarow jako singielke, ktora jest szczesliwa.. on uwaza ze ta sytuacja Ci odpowiada 4 Co Tobie może dać x1--5 mieczy na razie nic.. moze dać Ci ciagle domysly podejrzenia watpliwosci 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-6 mieczy-rycerz kielichow nastawiony jest na zalewanie płynów;/ rozkochac i uciec 6 Co ukrywa x3-as kielichow-7 bulaw-7 mieczy - ukrywa, że jest zakochany w kimś... ale ta relacja nie ma szans... to co robi teraz z kobietami to rodzaj jego buntu 7 Czego Ty oczekujesz x1- kolo fortuny ze bedzie zmiana 8 Co możesz dać z siebie x1- krol mieczy totalne wkurzenie chłód. 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- rydwan- jest seks 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-sprawiedliwosc-2 kielichy-krol bulaw bedziesz go kusić, bedzie seks 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? kochanki-8 mieczy-cesarzowa/krolowa denarow - romans i nic więcej jest inna "ważniejsza" wg niego kobieta... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 h20kas dobrze napisane Jeszcze tak sobie pomyślałam, patrząc po kartach, że Pan będzie szukał kontaktu, może nawet sam zagada, ale to układ tylko na jego warunkach. Bardzo męcząca relacja. oczekujesz wzajemności? hahaha, no nie musisz mnie kochać, wystarczy że się lubimy - internetowo Cytuj
iridos Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 dziękuję za rekordowa ilość akceptacji mojego postu w tym wątku:z_jezorem_na: ja tego kicia nie pisze złosliwie ale cholera 5 mieczy to jest nieczysta gra i na dzień dobry jak sie pojawia to sie facetowi furtkę przed nosem zamyka a nie pyta jak go rozkochać ON NIE JEST WART TWEGO UCZUCIA Cytuj
kicia123 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) naprawde bylam świecie pzrekonan ze sie przyjaznimi, znalam go z roznych stron i ta znajomosc sie rozwijala bardzo pozytywnie zanim poczulam miete. a on po zbliżeniu po dostaniu tego co chyba od poczatku chcial zrobil unik. teraz wsyztko idzie ok- czaruje bajeruje, pewnie chce wiecej....po kartach widac ze tylko na jednym mu zalezy najbardziej mnie boli to ze sie nie poznalam, ze uwazalam ze to dobry czlowiek, ze nawet jak bedzie sex to po sexie mozna wsyztko obgadac, ze moze to nie to, ze on to inczaj widzi, a on sie zawinal, tzn zrobil chamski unik Edytowane 9 Stycznia 2013 przez kicia123 Cytuj
h20kas Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 naprawde bylam swiecie pzrekonan ze sie przyjaznimi, znalam go z roznych stron i ta znajomosc sie rozwijala bardzo pozytywnie zanim poczulam miete. a on po zblizeniu po dostaniu tego co chyba od poczatku chcial zrobil unik. teraz wsyztko idzie ok- czaruje bajeruje, pewnie chce wiecej.. najbardziej mnie boli to ze sie nie poznalam, ze uwazalam ze to dobry czlowiek, ze nawet jak bedzie sex to po sexie mozna wsyztko obgadac, ze moze to nie to, ze on to inczaj widiz, a on sie zawinal, tzn zrobil chamski unik zwiał? już ? tak szybko? Cytuj
kicia123 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 nie nie zwial, nadal sie widujemy, on bajeruje, uwaza ze nic wielkiego sie nie stalo, ze on ogolnie ma wszytko gdzies. tzn dla niego ten sex to nic wielkiego nie bylo..tak to przedstawia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi