werona Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Miałam przez miesiąc spokój... Od piątku pan znowu stosuje podchody i szuka kontaktu... 1. Jego intencje wobec Ciebie – 2 Kielichów – pogodzenie się… jest na mnie otwarty i skierowany w moją stronę… chce spotkań, rozmów, miłego spędzanie czasu 2. Jego go oczekiwania wobec Ciebie – X Koło, IV Cesarz – że los się odmieni, pomoże mu i będzie dla mnie najważniejszym mężczyzną 3. Jak Cię postrzega – XIII Śmierć, 4 Mieczy – przeszłam transformację, zmieniłam się, zamknęłam się na niego, jestem chłodna, zdystansowana, zerwałam wszelkie kontakty i ich nie szukam 4. Co Tobie może dać – As Buław, 2 Buław – chwile namiętności we dwoje 5. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – XI Siła, Król Mieczy – rządzi nim namiętność, ale panuje nad sobą, postawił na swoim i trzyma się tego – kieruje się rozumem, jest zimny, odcięty, nie kontaktuje się ze mną 6. Co ukrywa – 9 Mieczy, Królowa Buław, As Mieczy, XVIII Księżyc – czuje się samotny i odrzucony, brakuje mu kontaktu i myśli o mnie po nocach, chciałby żebym się wykazała się inicjatywą i porozmawiała z nim, wyjaśniła niejasności, które są między nami albo ukrywa fakt, że czuje się bardzo odrzucony i samotny przez moją decyzję o odcięciu się od romansu... 7. Czego Ty oczekujesz – 9 Monet – finansowych korzyści, wzbogacenia się… w tej chwili na chłodno kalkuluję co i jak mogę zyskać na tej znajomości… 8. Co możesz dać z siebie – 8 Kielichów, 6 Buław – powrót do relacji, ale na poziomie zwycięzcy, osoby, która coś wygrała, odniosła sukces 9. Obraz relacji w chwili obecnej – VII Rydwan, VI Kochankowie, Król Monet – nie ma relacji, jest oddalenie. I relacja „trójkowa”, bo pan ma rodzinę. 10. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – Giermek Monet, XXI Świat, 8 Buław – będzie próbował wzbudzić moje zainteresowanie sobą i swoimi problemami, sprawić żebym się nim zajęła, zainteresowała; wygląda na czas ożywionej komunikacji i przekazywania informacji podczas jego wyjazdu za granicę 11. W jakim kierunku zmierza relacja – 5 Buław, 9 Kielichów, 3 Mieczy – do seksu i zaspokojenia potrzeb pana, a dalej łzy, rozczarowanie i cierpienie. Za uwagi Edytowane 5 Stycznia 2013 przez werona Cytuj
Trida Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 2. Jego go oczekiwania wobec Ciebie – X Koło, IV Cesarz – że los się odmieni, pomoże mu i będzie dla mnie najważniejszym mężczyznąon w sumie sam nie wie, czego od Ciebie chce - czy chce czegoś poważniejszego czy jednak zabawa - ale fakt, chce stac sie dla ciebie najważniejszy 3. Jak Cię postrzega – XIII Śmierć, 4 Mieczy – przeszłam transformację, zmieniłam się, zamknęłam się na niego, jestem chłodna, zdystansowana, zerwałam wszelkie kontakty i ich nie szukampostrzega tez jako wystraszona osobę, trochę wykończona, zmęczoną tym, co się działo i mysli, ze dzięki temu bedzie miał przewage etc 11. W jakim kierunku zmierza relacja – 5 Buław, 9 Kielichów, 3 Mieczy – do seksu i zaspokojenia potrzeb pana, a dalej łzy, rozczarowanie i cierpienie. hmmm nawet nie wiem, czy ten seks nie bedzie rozczarowaniem... 1 Cytuj
werona Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 on w sumie sam nie wie, czego od Ciebie chce - czy chce czegoś poważniejszego czy jednak zabawa - ale fakt, chce stac sie dla ciebie najważniejszy A to akurat możliwe bardzo, bo od ponad roku chyba sam nie wie... hmmm nawet nie wiem, czy ten seks nie bedzie rozczarowaniem... Hahahaha, dla mnie już raz był rozczarowaniem, więc mi do kolejnego razu nie śpieszno )))) Dziękuję bardzo Cytuj
Trida Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Weronko ja na Twoim miejscu bym odpuściła... Ew mogę na Was spojrzeć z innej perspektywy ale to proszę na pw do mnie napisz jeśli chcesz Cytuj
werona Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 Weronko ja na Twoim miejscu bym odpuściła... Ew mogę na Was spojrzeć z innej perspektywy ale to proszę na pw do mnie napisz jeśli chcesz Ok, to piszę na priv. Dziękuję Cytuj
Gość Amfora Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 1. Jego intencje wobec Ciebie – 2 Kielichów – miłe spotkania, spacery, spedzaje czasu, poznanie bliżej, być może rozbudzenie emocji/uczuć 2. Jego go oczekiwania wobec Ciebie – X Koło, IV Cesarz – liczy na szczęśliwy obrót losi i czeka, aż bedzie mógł być dla Ciebie wsparciem, zapewnić Ci bezpieczeństwo, 3. Jak Cię postrzega – XIII Śmierć, 4 Mieczy – Oddaliłąś sie, odciełaś od wszystkiego. 4. Co Tobie może dać – As Buław, 2 Buław – Powiedziałabym, ze jakies niesamowite przygody 5. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – XI Siła, Król Mieczy – Jest zdystansowany, wiele rozważa, planuje nastepny krok nie działa pod wpływem emocji, stara sie być racjonalny w czynach 6. Co ukrywa – 9 Mieczy, Królowa Buław, As Mieczy, XVIII Księżyc – Tęskni za kobietą, Cierpi z powodu samotności, 7. Czego Ty oczekujesz – 9 Monet – Niczego szczególnego, jest Ci dobrze tak jak jest, uporząkowałaś sobie już wszystko 8. Co możesz dać z siebie – 8 Kielichów, 6 Buław – To co już kiedyś było, jednak może z innym zakonczeniem? Wkońcu jestes mądrzejsza o nowe doświadczenia 9. Obraz relacji w chwili obecnej – VII Rydwan, VI Kochankowie, Król Monet – Pogoń za relacją i niejasna sytuacja, Której Król nie prostuje, bo mu wygodnie. 10. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – Giermek Monet, XXI Świat, 8 Buław – Będzie kombinował, wymyślał to coraz to lepsze historie, powody żeby utrzymywac kontaky 11. W jakim kierunku zmierza relacja – 5 Buław, 9 Kielichów, 3 Mieczy – do seksu i zaspokojenia potrzeb pana, a dalej łzy, rozczarowanie i cierpienie, -zmierza też do momentu kiedy wszystko przemyślisz, jeszcze raz, wszystkie za i przeciw, być może poprosisz kogoś o pomoc, żeby sie od niego uwolnić Pozdrawiam Madiie Cytuj
Gość ANEZ Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 1.Jego intencje wobec Ciebie 2 kielichów - chęć bliższego kontaktu,bycia tego co byłó dawniej. 2.Jego oczekiwania wobec Ciebie -X Koło,Cesarz - zmian w Twoim wnetrzu,uznania Go jako "tego" mężczyznę,który oj będzie chciał dominować w związku. 3.Jak Cię postrzega XIII Śmierć,4 mieczy - jako kobietę po transformacji,która doceniła siebie ,swoje możliwości,która już/chociaż nie chce/ ale nie boi się być sama. 4.Co Tobie może dać As buław,2 buław - namiętność,seks,to na co między innymi oczekuje kobieta.To jest to co jest pozytywne ale myślę że jego osobowość potrafi zatrzymać Cię ,zmusić do zastanowienia ale tak jakby hamowało Twoją drogę życiową,bo przecież dla mnie 2 buław to karta braku ruchu. 5.Ogólne jego nastawienie do Ciebie XI Siła,Król mieczy - jest namiętnośćale chciałby na jego zasadach,jak nie możę tego osiągnąć to zachowuje dystans. 6.Co ukrywa - 9 mieczy,Królowa buław,As mieczy,XVIII kSIĘŻYC - myślę żę kobietę,swoje dwa oblicza. 7.Czego Ty oczekujesz 9 monet -stabilizacji finansowej. 8.Co możesz dać z siebie 8 kielichów,6 buław - zmienić swoje życie,postępowanie jeżeli bedziesz pewna że to przyniesie efekty korzystne dla Ciebie. 9.Obraz relacj w chwili obecnej VII Rydwan,VI Kochankowie,Król monet -są chęci ale brak konkretnej decyzji ze strony mężczyzny żeby wprowadzić w życiu zmiany. 10.Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku,- Giermek Monet,XXI Świat,8 buław - tak sobie pomyślałam żę niespodziewanie może Ci zaproponować wspólny wyjazd za granicę. 11.W jakim kierunku zmierza relacja 5 buław,9 kielichów,3 mieczy - w kierunku chęci dominacji,jest to relacja walcząca o to prawo.Jednak przynosi ona tylko rozczarowania.Potrzebny kompromis o który bedzie bardzo trudno. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Stycznia 2013 Maestro Napisano 6 Stycznia 2013 1. Jego intencje wobec Ciebie – 2 Kielichów – chciałby miec z Tobą dibre relacje, chciałby się spotykac bez kłótni 2. Jego go oczekiwania wobec Ciebie – X Koło, IV Cesarz – że odkryjesz, że on jest najważniejszy 3. Jak Cię postrzega – XIII Śmierć, 4 Mieczy – jako kobietę,która się od niego odizolowała,zamknęła i nie chce go widzieć 4. Co Tobie może dać – As Buław, 2 Buław - tak jak piszesz,chwile namiętności we dwoje (identyczne połączenie tych dwóch kart mam ostatnio regularnie na jednego pana...) 5. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – XI Siła, Król Mieczy – imponujesz mu siłą i stanowczością,ale on tego nie pokaże i Ci nie powie 6. Co ukrywa – 9 Mieczy, Królowa Buław, As Mieczy, XVIII Księżyc – co noc marzy o Tobie,spać nie może,wariuje, najchętniej by po Ciebie zadzwonił, jest mu źle, on analizuje,rozważa co zrobić, żebyś była jego 7. Czego Ty oczekujesz – 9 Monet – pragniesz być niezalezna, ja mam wrażenie, że Tobie jest dobrze jako singielce, chcesz się podobać, być atrakcyjna,ale mieć dużo do powiedzenia 8. Co możesz dać z siebie – 8 Kielichów, 6 Buław – możesz do niego wrócić,ale ma być tak jak TY chcesz 9. Obraz relacji w chwili obecnej – VII Rydwan, VI Kochankowie, Król Monet – jego zrywy w Twoim kierunku,ale i planowanie z powodu jego zobowiazań 10. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – Giermek Monet, XXI Świat, 8 Buław – na pewno kontakt będzie bardzo intensywny,choc raczej na odległośc, w każdym razie widac nowy etap relacji 11. W jakim kierunku zmierza relacja – 5 Buław, 9 Kielichów, 3 Mieczy – luźna, choć bardzo namiętna relacja,powodująca niestety też łzy i cierpienie, trudna relacja jednym słowem... Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 1. Jego intencje wobec Ciebie – 2 Kielichów – chce powrócić do tego co było, jest nastawiony uczuciowo, takim czystym uczuciem przywiązania, cyba czuje, że jesteście dwoma połówkami jabłka 2. Jego go oczekiwania wobec Ciebie – X Koło, IV Cesarz – qrde werona na razie wszystko co piszesz to widzę tak samo liczy, że coś się zmieni 3. Jak Cię postrzega – XIII Śmierć, 4 Mieczy – przeszłam transformację, zmieniłam się, zamknęłam się na niego, jestem chłodna, zdystansowana, zerwałam wszelkie kontakty i ich nie szukam <=dokładnie, widzi, że się zmieniłaś, zakończyłaś i odizolowałaś od niego, widzi, że już nie ma na Ciebie wpływu 4. Co Tobie może dać – As Buław, 2 Buław – dużo namiętności, romans 5. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – XI Siła, Król Mieczy – ciężko mu zapanować nad sobą, ale stara się, myśli jak się do Ciebie zbliżyć 6. Co ukrywa – 9 Mieczy, Królowa Buław, As Mieczy, XVIII Księżyc – jest podminowany, przygnębiony tym, że się odcięłaś, chciałby, żebyś zadziałała wytłumaczyła się dlaczego zrezygnowałaś z waszych spotkań 7. Czego Ty oczekujesz – 9 Monet – nic od niego nie oczekujesz, jesteś zadowoloną z życia singielką, jesteś szczęśliwa z tego tak jak jest 8. Co możesz dać z siebie – 8 Kielichów, 6 Buław – powrót do relacji, ale na poziomie zwycięzcy, osoby, która coś wygrała, odniosła sukces <=też tak to czuję, może być powrót,ale na Twoich zasadach 9. Obraz relacji w chwili obecnej – VII Rydwan, VI Kochankowie, Król Monet –Oddaliliście się od siebie i każde z Was poszło w swoją stronę i łączy Was praca 10. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – Giermek Monet, XXI Świat, 8 Buław – będzie próbował odbudować Waszą relacje, chce Ci poakzać, że jesteś jego światem a on Twoim, więc pewnie będzie do Ciebie wypisywać 11. W jakim kierunku zmierza relacja – 5 Buław, 9 Kielichów, 3 Mieczy – kurcze nic dobrego z tego nie wynika, on będzie o Ciebie zabiegać, żeby był z tego seks,ale w uczuciach niepokój, nadl bedziecie niby razem a jednak osobno, co będzie źle na Ciebie wpływać... Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 myślę że jego osobowość potrafi zatrzymać Cię ,zmusić do zastanowienia ale tak jakby hamowało Twoją drogę życiową,bo przecież dla mnie 2 buław to karta braku ruchu. Tak, i takie też miałam skojarzenie... im bardziej on działa w moją stronę i jest aktywny tym bardziej ja się blokuję i zaczynam mu się bacznie przyglądać... 10.Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku,- Giermek Monet,XXI Świat,8 buław - tak sobie pomyślałam że niespodziewanie może Ci zaproponować wspólny wyjazd za granicę. To mało prawdopodobne... Pan co prawda styczeń-luty wyjeżdża za granicę (sędziować mecze), ale z kolegą, który zna jego żonę itd... Biorąc pod uwagę, że w tej chwili nie rozmawiamy, jakikolwiek kontakt z jego inicjatywy będzie dla mnie dużym zaskoczeniem, bo jako Król Mieczy odciął się zupełnie (łącznie z zablokowaniem mnie na wszystkich komunikatorach itd.) Dziękuję Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 Inez, Pasqualina pięknie dziękuję Cytuj
Gość sappir Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 1. Jego intencje wobec Ciebie – 2 Kielichów – pojednania, powrotu miłych chwil chce 2. Jego go oczekiwania wobec Ciebie – X Koło, IV Cesarz – że od nowa bedzie ważnym meżczyzną w Twoim życiu 3. Jak Cię postrzega – XIII Śmierć, 4 Mieczy – on Cię nie poznaje zmieniłaś się zupełnie w jego oczach, on może uważać, że odsunęłaś się aby wyciszyć myśli, może nawet uspokoić swoje uczucia, on widzi, ze ma ograniczone pole działania. 4. Co Tobie może dać – As Buław, 2 Buław – chwile namiętności we dwoje - nie inaczej 5. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – XI Siła, Król Mieczy – on na swój sposób broni się przed tobą, ale... namiętność jest silniejsza 6. Co ukrywa – 9 Mieczy, Królowa Buław, As Mieczy, XVIII Księżyc – moim zdaniem ukrywa to, ze jest mu najzwyczajniej źle w tej sytuacji, czuje się niepewnie i zupełnie nie wie na czym stoi 7. Czego Ty oczekujesz – 9 Monet – finansowych korzyści, wzbogacenia się… w tej chwili na chłodno kalkuluję co i jak mogę zyskać na tej znajomości… - skoro tak mówisz ... ty wiesz najlepiej 8. Co możesz dać z siebie – 8 Kielichów, 6 Buław – powrót do relacji, ale na poziomie zwycięzcy, osoby, która coś wygrała, odniosła sukces - zgadzam się w 100% 9. Obraz relacji w chwili obecnej – VII Rydwan, VI Kochankowie, Król Monet – nie ma relacji, jest oddalenie. I relacja „trójkowa”, bo pan ma rodzinę. 10. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – Giermek Monet, XXI Świat, 8 Buław – będzie szukał kontaktu, zastanawiał się jaki zrobić następny krok aby zainteresować Ciebie sobą ale taki krok, który przyniesie wzajemne korzyści 11. W jakim kierunku zmierza relacja – 5 Buław, 9 Kielichów, 3 Mieczy – do zaspokojenia seksualnego Pana i nie tylko jego, ale cały czas zadra w Twoim sercu będzie tkwiła, bo Pan nie jest wolny Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 11. W jakim kierunku zmierza relacja – 5 Buław, 9 Kielichów, 3 Mieczy – Kochanie to nie jest dobry kierunek dla Ciebie ~ będzie rywalka (dwie karty na to wskazują), a Tobie wciąż będzie brakowało czegoś - to taka "samotność we dwoje"...no po prostu nie da Ci ta relacja satysfakcji i poczucia bezpieczeństwa...choć niewykluczone przecież że z czasem coś się zmieni... Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 11. W jakim kierunku zmierza relacja – 5 Buław, 9 Kielichów, 3 Mieczy – Kochanie to nie jest dobry kierunek dla Ciebie ~ będzie rywalka (dwie karty na to wskazują), a Tobie wciąż będzie brakowało czegoś - to taka "samotność we dwoje"...no po prostu nie da Ci ta relacja satysfakcji i poczucia bezpieczeństwa...choć niewykluczone przecież że z czasem coś się zmieni... Ja czuję podobnie, dlaczego względem pana tkwię w 4 Mieczy... Cytuj
Vivere Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 1. Jego intencje wobec Ciebie – 2 Kielichów –On liczy na dobre stosunki z Tobą, na połącznie, emocjonalną zgodność ale i na intymność, przyjemność też. To może być ciepła przyjaźń. 2. Jego go oczekiwania wobec Ciebie – X Koło, IV Cesarz – Na dziś Wasza relacja wydaje się być formalną, kontrolujecie się. Oczekuj, że los Wam będzie sprzyjał i nadarzą się nowe okazje i staniecie znów na „nogach”. Moim zdaniem Cesarz uosabia Ciebie. Ty w tym przypadku jesteś „imperatorem” i dyktujesz warunki. Chce, byś zmieniła zdanie. 3. Jak Cię postrzega – XIII Śmierć, 4 Mieczy –nabierasz dystansu, odzyskujesz siły, przyjmujesz postawę bezczynną. To czas gojenia ran- odpoczynek dla ducha. Metaforyczna śmierć i zmartwychwstanie. 4. Co Tobie może dać – As Buław, 2 Buław – chwile namiętności we dwoje Trudno się nie zgodzić. W tym połączniu jest silny entuzjazm i namiętność. To w konsekwencji może przynieść wahania i rozterki. 6. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – XI Siła, Król Mieczy – rządzi nim namiętność, ale panuje nad sobą, postawił na swoim i trzyma się tego – kieruje się rozumem, jest zimny, odcięty, nie kontaktuje się ze mną.- dokładnie, bardzo dyscyplinuje wewnętrzne pragnienia i namiętność. 7. Co ukrywa – 9 Mieczy, Królowa Buław, As Mieczy, XVIII Księżyc – czuje się samotny i odrzucony, brakuje mu kontaktu i myśli o mnie po nocach, chciałby żebym się wykazała się inicjatywą i porozmawiała z nim, wyjaśniła niejasności, które są między nami albo ukrywa fakt, że czuje się bardzo odrzucony i samotny przez moją decyzję o odcięciu się od romansu... As Mieczy to prawda, Księżyc to często kłamstwo, bądź ukrywanie prawdy. Czy Pan ma podstawy ku temu by się martwić, że Wasze sekrety wyjdą z ukrycia? W sensie, że o Waszej relacji się dowie ktoś, kto nie powinien? Tu jest też lęk przed zrobieniem kroku w Twoją stronę. 7. Czego Ty oczekujesz – 9 Monet – finansowych korzyści, wzbogacenia się… w tej chwili na chłodno kalkuluję co i jak mogę zyskać na tej znajomości…bardzo istotna motywacja! Jakieś pociesznie niech z tego będzie. Masz już chyba w sobie dość siły by przyjąć to na spokojnie i lekko. 8. Co możesz dać z siebie – 8 Kielichów, 6 Buław – powrót do relacji, ale na poziomie zwycięzcy, osoby, która coś wygrała, odniosła sukces Co było minęło, 8 kiel +(Smierć + 4 mieczy) ta metamorfoza zmieniła Twój punkt widzenia, masz nową wizję, nastawienie do tego partnerstwa. Byłabyś skłonna podjąć ryzyko powrotu ale wymagasz otrzymania należnej Ci „zapłaty” Za darmo nie ma nic..Twoje musi być na wierzchu. Zasługujesz na uznanie. 9. Obraz relacji w chwili obecnej – VII Rydwan, VI Kochankowie, Król Monet – nie ma relacji, jest oddalenie. I relacja „trójkowa”, bo pan ma rodzinę. 10. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – Giermek Monet, XXI Świat, 8 Buław – będzie próbował wzbudzić moje zainteresowanie sobą i swoimi problemami, sprawić żebym się nim zajęła, zainteresowała; wygląda na czas ożywionej komunikacji i przekazywania informacji podczas jego wyjazdu za granicę. A może nie być w tym okresie działań w Twoją stronę. Może karty właśnie pokazały „pana wyjazd” . 11. W jakim kierunku zmierza relacja – 5 Buław, 9 Kielichów, 3 Mieczy – do seksu i zaspokojenia potrzeb pana, a dalej łzy, rozczarowanie i cierpienie. Będziecie się jeszcze spotykać i przyjemnie razem spędzać czas, dość luksusowo zresztą. 9 kiel + 3 Mieczy wielokrotnie pokazał „trójkąt małżeński” i wcale dla 2giej pani nie był cierpieniem. Jeśli swoje bitwy o władzę w związku rozegrasz mądrze to może Ci być wygodnie...a jest to możliwe bo wypadłaś w 9 monet. Powodzenia! 1 Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 7. Co ukrywa – 9 Mieczy, Królowa Buław, As Mieczy, XVIII Księżyc – czuje się samotny i odrzucony, brakuje mu kontaktu i myśli o mnie po nocach, chciałby żebym się wykazała się inicjatywą i porozmawiała z nim, wyjaśniła niejasności, które są między nami albo ukrywa fakt, że czuje się bardzo odrzucony i samotny przez moją decyzję o odcięciu się od romansu... As Mieczy to prawda, Księżyc to często kłamstwo, bądź ukrywanie prawdy. Czy Pan ma podstawy ku temu by się martwić, że Wasze sekrety wyjdą z ukrycia? W sensie, że o Waszej relacji się dowie ktoś, kto nie powinien? Tu jest też lęk przed zrobieniem kroku w Twoją stronę. Obawiać się może tylko siebie, bo to jego znajomi nas widywali jak się nie kontrolował w miejscach publicznych... Natomiast myślę, że bardziej boli się zrobić krok w moją stronę, bo wszystkie jego próby ucinam natychmiast przykrymi komentarzami... Ostatnio żali się koleżance, że wysłałam mu sms'a w stylu "odpier... się", więc on nie będzie więcej próbował... I rzeczywiście wprost nie próbuje, ale znowu kombinuje "przypadkowe" spotkania... Baaaardzo mi się podoba Twoja interpretacja... nawet powiedziałabym, że ładnie mnie przejrzałaś w tych kartach Dziękuję Cytuj
Vivere Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Obawiać się może tylko siebie, bo to jego znajomi nas widywali jak się nie kontrolował w miejscach publicznych... Natomiast myślę, że bardziej boli się zrobić krok w moją stronę, bo wszystkie jego próby ucinam natychmiast przykrymi komentarzami... Ostatnio żali się koleżance, że wysłałam mu sms'a w stylu "odpier... się", więc on nie będzie więcej próbował... I rzeczywiście wprost nie próbuje, ale znowu kombinuje "przypadkowe" spotkania... Baaaardzo mi się podoba Twoja interpretacja... nawet powiedziałabym, że ładnie mnie przejrzałaś w tych kartach Dziękuję Wprost to On raczej nie będzie działał, bo mamy Asa Mieczy +Księżyc a to zakulisowe działania, prowokacja a to niesie nie najlepsze następstwa. Ale z drugiej strony, Pan w tym Księżycu nie wie na czym stoi a chciałby to wszystko zrozumieć ( As Miczy + Księżyc)? Może tę 9 mieczy powinniśmy rozpatrywać w aspekcie intelektualno –analitycznym a nie tylko koszmaru nocnego. Owszem, martwi to Go, stresuje ale nic Mu nie pozostało, tylko błądzić jak małpa we mgle. Póki co jest takie "wiem, że nic nie wiem, niech mi Królowa Buław wszystko wyjaśni." Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 Wprost to On raczej nie będzie działał, bo mamy Asa Mieczy +Księżyc a to zakulisowe działania, prowokacja a to niesie nie najlepsze następstwa. Ale z drugiej strony, Pan w tym Księżycu nie wie na czym stoi a chciałby to wszystko zrozumieć ( As Miczy + Księżyc)? Może tę 9 mieczy powinniśmy rozpatrywać w aspekcie intelektualno –analitycznym a nie tylko koszmaru nocnego. Owszem, martwi to Go, stresuje ale nic Mu nie pozostało, tylko błądzić jak małpa we mgle. Póki co jest takie "wiem, że nic nie wiem, niech mi Królowa Buław wszystko wyjaśni." Jak poprosi to wyjaśnię Zresztą wywaliłam z siebie wszystko przed świętami co ładnie mi pokazał As Kielichów+Królowa Kielichów... Nie wiem nawet czy to dostał i przeczytał... Nic więcej nie zrobię, bo nie mam siły... jestem tym wszystkim mega zmęczona... był miesiąc spokoju, a on teraz wychodzi z pokoju jednymi drzwiami i wchodzi do kuchni w pracy od drugiej strony, że niby "przypadkiem"... padłam w piątek Cytuj
Vivere Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Metoda" jeśli nie możesz powiedzieć wprost, napisz szczery list" okazuj się skuteczna. Z mojej obserwacji, (sama kiedyś zastosowałam i poleciłam innym kobitom), jeszcze żaden Pan nie odpowiedział na taki list. Żaden się nawet nie zająknął, że do Niego doszło "coś". Jednak, po takim liście nadchodziły natychmiastowe rozwiązania albo nieodwracalne rozstanie co było przykre albo wzmożone działania, starania Panów w stronę Pań, co kobietom przynosiło satysfakcję. Jeśli Panu zdarzają się teraz "przypadkowe wejścia na Twój teren" tzn chyba, że.... odprawia pokutę i obiecuje poprawę Wszak intencje ma w 2 kielichów. Otwarcie a nie zamknięcie. Jeśli dasz radę w takim układzie jaki jest, to Pan jest do wzięcia. Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 Metoda" jeśli nie możesz powiedzieć wprost, napisz szczery list" okazuj się skuteczna.Z mojej obserwacji, (sama kiedyś zastosowałam i poleciłam innym kobitom), jeszcze żaden Pan nie odpowiedział na taki list. Żaden się nawet nie zająknął, że do Niego doszło "coś". Jednak, po takim liście nadchodziły natychmiastowe rozwiązania albo nieodwracalne rozstanie co było przykre albo wzmożone działania, starania Panów w stronę Pań, co kobietom przynosiło satysfakcję. Jeśli Panu zdarzają się teraz "przypadkowe wejścia na Twój teren" tzn chyba, że.... odprawia pokutę i obiecuje poprawę Wszak intencje ma w 2 kielichów. Otwarcie a nie zamknięcie. Jeśli dasz radę w takim układzie jaki jest, to Pan jest do wzięcia. Powiem Ci, że ja jestem przyzwyczajona do stawiania sprawy wprost i bez ściemy. Nie jestem w podstawówce żeby bawić się w "powiedz koleżance, że jej kolega się w niej zakochał"... Spieniają mnie takie podchody, które on stosuje i wtedy wychodzę w Mieczowej, którą mam zresztą do czerwca w uczuciach... Ja wiem, że on jest otwarty i w stylu "jestem piękny i wspaniały bierz mnie", tylko ja już się nie rzucę jak poprzednio Cytuj
werona Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) W zasadzie mogę zweryfikować tylko ten punkt 10. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – Giermek Monet, XXI Świat, 8 Buław – pan nie wyjechał za granicę, więc cały miesiąc w pracy, gdzie mocno szukał kontaktu - spotkaliśmy się kilka razy na imprezach i spotkaniach pracowych, gdzie zagadywał i próbował nawiązać rozmowę, wychodził o tej samej godzinie co ja z pracy idąc część drogi praktycznie na moich plecach, jeździliśmy razem autobusem (na szczęście był długi i miał oddzielne wejścia...) itd. itd. U mnie bez zmian. Nie szukałam kontaktu, nie zagadywałam, nie reagowałam na jego zaczepki. Można powiedzieć, że w styczniu nie rozmawialiśmy ze sobą. Edytowane 1 Lutego 2013 przez werona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi