Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w interpretacji rozkładu miłosnego...

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Niedawno zaopatrzyłam się w talię kart tarota i próbuję interpretować niektóre rozkłady. Otóż mam problem z pewnym rozkładem, który robiłam dla siebie. Zrobiłam rozkład na 2 lata, moje pytanie brzmiało czy spotkam miłość . Zrobiłam również rozkład na dwa ostatnie kwartały 2012 roku, by uzyskać informacje na temat mojego stanu przeszłego. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji tego rozkładu.

2012

III kwartał- 5 monet, IV kwartał- 3 mieczy

2013

I kwartał- Mag, II kwartał- 10 kielichów, III kwartał- arcykapłanka, IV kwartał- Pustelnik

2014

I kwartał- Cesarzowa, II kwartał- As monet, III kwartał- król mieczy, IV kwartał- Gieremek mieczy.

Ja zinterpretowałam to tak:

Rok 2012 - ewidentnie wskazuje tu na żebranie o uczucia, rozczarowanie w miłości, wielkie rozczarowanie i smutek

Rok 2013- (Mag) pojawi się jakoś nowa idea, być może jakaś osoba, która wskaże mi drogę, realizowanie planów, (10 kielichów) wskazuje mi na miłość, miłość spełnioną, szczęśliwą natomiast największy problem mam mam z interpretacją Arcykapłanki i Pustelnika. Obydwie karty wg mnie wskazują na jakiś rozwój duchowy i zamknięcie w sobie. Z drugiej strony może Arcykapłanka oznacza miłość, poznawanie siebie a Pustelnik wskazuje na to ,ze owy związek nie będzie jeszcze sformalizowany?

2014- Cesarzowa wskazuje na stabilny związek i może nawet macierzyństwo, As monet szczęśliwy związek, dobrobyt, rozwój związku w lepszą stronę, I znów mam problem z dwoma ostatnimi kartami (

Król mieczy i gieremek mieczy), może król mieczy oznacza jakąś władzę a gieremek bujne życie towarzyskie lub dziecko? Wiem, że miecze to chyba nie są sprzyjające miłości?

Bardzo dziękuję

Pozdrawiam

Gość Amfora
Napisano

2012-Poszukiwanie miłości, wielkie poświecenie z Twojej strony dla drugiej osoby,ale mimo wszystkich starań przyniosło Ci to jedynie rozczarowanie, a Twoje starania nie zostały docenione

2013- będzie rokiem korzystania z życia, troche sobie odpuścisz pogonie za miłością. Skupisz się na rodzinie i swojej duchowości, rozwojowi. Będzie to rok bez szczególnych podbojów, za to z dużym duchowym działaniem dla samej siebie. Skupienie sie może własnie na tarocie?

2014-Rok jakby bardziej szczęśliwszy pod względem uczuciowym. Praca nad sobą w poprzednim roku przyniesie niezłe efekty co symbolizować może Cesarzowa-kobieta silna, niezależna, pewna siebie, umiejąca zadbać o siebie o rodzinne już nie ta żebrująca o miłość (5 monet ). Myslę, że możliwa jest zmiana pracy w której poznasz mężczyznę, niestety może podzielić Was różnorodność podglądów i podejścia do życia, a tym samym kłótnie.

Pozdrawiam

Madiie ;)