Skocz do zawartości

prośba o pomoc w interpretacji

werka81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wczoraj podczas spotkania z bardzo ważną dla mnie osobą wywiązała się dość poważna rozmowa na temat naszych oczekiwań względem siebie ,on przedstawił swoje oczekiwanie ja swoje z tym że jego nie bardzo mi pasują -no ale wynikło z niej to że mamy się zastanowić co dalej zrobić...on oficjalnie nie przyznaje się do żadnych uczuć ale mi się wydaje że jednak jakieś ma tylko je ukrywa.

dlatego zadałam kartom kilka pytań :

1.Jakie jest jego nastawienie do mnie po tej rozmowie?

10 pucharów,3 buław,Królowa pucharów

Jest pewien moich uczuć ,wie że jest to coś trwałego i stabilnego w związku z tym może się zaangażować bez obawy że poniesie jakąś porażkę .

2.Jakie jest jego nastawienie do mnie ogólnie po tym spotkaniu ?

Król buław,Cesarz,5 denarów

Wyjdzie z jakąś inicjatywą w moją stronę ponieważ traktuje mnie dość poważnie..nie wiem tylko co Tu mogło by oznaczać 5 denarów...może to że mogę na niego liczyć w trudnych sytuacjach.

3.Jakie będą jego najbliższe kroki wobec mnie?

Królowa pucharów,Król denarów,6 mieczy

Nie bardzo wiem ,może to że jeśli faktycznie ukrywa swoje uczucia to może będzie chciał się jakoś przełamać bo to go męczy i chciałby przejść na jakiś bardziej oficjalny "grunt"

4.Co dalej będzie z naszą relacją?

Mag, 5 buław,Rycerz pucharów

Tu wydaje mi sie że będzie dążył zeby było między nami jak najlepiej.

Jestem początkującą w temacie tarota i nie wiem czy nie "ponaciągałam " sobie tego troszkę ,dlatego proszę o pomoc w interpretacji bardziej doświadczone w tym temacie osoby.

Z góry dziękuję za poświęcony czas :bukiet:

Napisano

10 pucharów,3 buław,Królowa pucharów-pan czuje się dość pewnie w tej relacji,jest pewny Twoich uczuć i być może będzie chciał stworzyć jakąś wspólną przyszłość,

Król buław,Cesarz,5 denarów -może być dla Ciebie mało wyrozumiały ,wie że ma nad Tobą jakąś przewagę ale traktuje Cię dość poważnie i też mi się wydaje że ta 6 mieczy w tym przypadku może mówić o jakimś przełomowym momencie w pozytywnym znaczeniu.

Królowa pucharów,Król denarów,6 mieczy- wydaje mi się że on czuje się na tyle pewnie w tej relacji że raczej niczego na chwilę obecną nie zrobi.

Mag, 5 buław,Rycerz pucharów-będzie się rozwijała ,widać jakieś starania aby było lepiej

taki jest mój punkt widzenia ale poczekaj może jeszcze na wypowiedzi innych..

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

10 pucharów,3 buław,Królowa pucharów

Rozmowa dotyczyła zalegalizowania waszej relacji, czy chodziło o ślub,czy wspólne zamieszkanie? Pytam bo katy mogły pokazać temat rozmowy, tło i wtedy on postrzega Cie przez to o czym rozmawialiście.

A Królowa pucharów często pokazuje żonę, albo partnerkę które zajmuje najważniejsze miejsce w Pana życiu uczuciowym pana.

Król buław,Cesarz,5 denarów

Obawiam się że nie da CI tego czego oczekujesz, 5denarów to kartą straty. Przy postawie Cesarza który usztywnia się na swoim "terenie" widać ze Pan nie chce się poddać. Król buław to typ szefa, mężczyzna aktywny który wie czego chce, trudno go zmienić, a jeszcze trudniej coś mu kazać.

Możliwe tez że Pan się zamknie w sobie i trudno będzie się z nim dogadać, przy 5 den to też brak kontaktu, brak współpracy.

Królowa pucharów,Król denarów,6 mieczy

Wycofa się z pomysłu o wspólnym budowaniu przyszłości, o deklaracjach. 6 mieczy to oddalenie, licz się z Tym że wasz kontakt się urwie,albo będzie słabszy.

Opcja codzienne to że Pan pojedzie w delegację. Czeka was oddalenie jak nie emocjonalne to fizyczne.

Pan się "obudzi" i zacznie działać, ale w Magu mamy "czarodziej uczuć" a przy Rycerzu pucharów będzie czarował tak żeby to jemu było dobrze. Czekają was miłe chwile, widać seks, ale karty mówią o luźnej relacji.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Uwodzenie, spotkania, sex...relacja typu Romans - tzn. luźna...po 5 Buław & Rycerzu Kielichów sadzę że będziesz miałą rywalkę...

Napisano

Rozmowa dotyczyła zalegalizowania waszej relacji, czy chodziło o ślub,czy wspólne zamieszkanie? Pytam bo katy mogły pokazać temat rozmowy, tło i wtedy on postrzega Cie przez to o czym rozmawialiście.

A Królowa pucharów często pokazuje żonę, albo partnerkę które zajmuje najważniejsze miejsce w Pana życiu uczuciowym pana.

rozmowa dotyczyła wszystkich przyszłościowych etapów znajomości w tym ślub i wspólne zamieszkanie też, na chwilę obecną nie jesteśmy parą ale ogólnie podstawą do rozważań było to aby nasza znajomość weszła w etap związku w którym każde z nas mieszka osobno ,robi co chce bez wzajemnego ograniczania się a jedynym warunkiem jest wierność i zaufanie.

Jeśli chodzio o oddalenie sie to ten weekend jest takim momentem w którym nie mamy możliwości skontaktowania się ,ale pewnie od jutra wszystko wróci do normy.

Napisano (edytowane)

Uwodzenie, spotkania, sex...relacja typu Romans - tzn. luźna...po 5 Buław & Rycerzu Kielichów sadzę że będziesz miałą rywalkę...

być moze ale w sumie on też zawsze zjawia się jakby znikąd jak tylko wyczuwa jakieś zagrożenie dla siebie ,szczególnie gdy nie odzywam się przez kilka dni...więc ciężko mi go "rozgryźć" :/

Edytowane przez werka81
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
być moze ale w sumie on też zawsze zjawia się jakby znikąd jak tylko wyczuwa jakieś zagrożenie dla siebie ,więc ciężko mi go "rozgryźć" :/

Zatem Życzę Tobie aby w końcu udało Ci się Go rozgryźć, choć wiem iż czasem Faceta rozgryźć to mega sztuka ~ ale naprawdę da się.;) Powodzenia.:)

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Jakie było jego nastawienie do Ciebie po spotkaniu i ogólne?

jakie poczynił kroki?

i jak potoczyła się relacja?