kasiakus Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Chciałabym zapytać co w snach oznacza symbol cudzych zaręczyn? Osttanio często śnią mi się zaręczyny znajomych. W tych snach świeci najczęściej słońce oraz jestem bardzo szczęśliwa z ich powodu. Co to oznacza? Cytuj
auris81 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Witam.Proponuje opisac sen dokladniej.Na podstawie trzech zdan ciezko jest oprzec interpretacje.Im wiecej szczegolow zawrzesz,tym lepiej.Pozdrawiam Cytuj
kasiakus Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 A więc ostatniej nocy śniło mi się, że z jakąś grupą osób wyjechałam na działkę. Jakoś ciężko pracowaliśmy w ogródku, żeby oczyścić teren. Na ganku domu siedziała para, która trochę się kłóciła,. Nie znałam tej pary. Pamiętam, że we śnie było ciepło i mocno świeciło słońce. W pewnym momencie wszyscy skończyliśmy pracować i patrzyliśmy na kłócącą się na ganku parę. Chłopak, w końcu powiedział że ma dosyć. Wyszedł do ogródka i wyjął pierścionek z brylantem i oświadczyłm się tej dziewczynie. OD tego momentu para była szczęśliwa i uśmiechnięta, a dziewczyna oczywiście się zgodziła i rzuciła się chłopakowi na szyję. A my wszyscy iobecnie gratulowaliśmy im, pamiętam że w tym śnie byłam bardzo szczęsliwa, pomimo że to nie były moje zaręczyny Co to może oznaczać? Obecnie nie jestem w żadnym związku ani nie wydaje mi się, żebym ogółem była kimś zainteresowana. Również zadni moi znajomi się nie zaręczyli. Cytuj
auris81 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Witam.Sen pokazuje Twoj stosunek do zwiazkow wogole.Ogrod jest symbolem swiata uporzadkowanego i przyjaznego czlowiekowi,miejscem,w ktorym zyje sie szczesliwie.Jest to tez wazne symboliczne miejsce,gdzie kontaktujemy sie z ziemia,a wiec ze swoim podlozem.To nasz grunt pod nogami.A Ty go wlasnie oczyszczasz i porzadkujesz (praca w ogrodku) z wplywow starych zwiazkow,wszystkiego co na ich temet widzialas i slyszalas.Cos w Tobie kloci sie ze soba apropos stosunkow damsko-meskich.Nie zadowalaja Cie przelotne uklady.Pragniesz trwalej wiezi,milosci i uni dwoch serc.Wtedy ten konflikt w Tobie sie skonczy.Twoje uczucia i odczucia przestana sie ze soba klocic.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi