Gość sappir Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Klika słów wyjaśnienia. Od niedawna jestem w starym miejscu, ale nowej rzeczywistości. Dlaczego? Ano dlatego, że połączyły się w jedną 2 firmy. Stąd moje pytanie. Co u mnie zawodowo do końca stycznia 2013? As Pucharów, Król Kielichów, 9 Monet suma Słońce Jeśli chodzi o sprawy zawodowe karta Asa Pucharów ma wyłącznie pozytywne znaczenie. Jest to początek sam w sobie (no tak początek w nowej rzeczywistości). Ta karta to obiecujące perspektywy, nowe projekty a także współpraca w miłej atmosferze. Król Pucharów może tutaj mówić o podchodzeniu, wykonywaniu powierzonych zadań zgodnie z oczekiwaniami przełożonych(?), a także symbolizować przyjazną atmosferę. I 9 Monet na końcu jest dla mnie sygnałem, że powinnam być spokojna o sprawy zawodowe (przynajmniej do końca stycznia 2013;)). Jakie jest Wasze zdanie? Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Ładne karty... sporo uczuć i emocji związanych z ta pracą, nie wiem czy masz szefa czy szefową, ale przełożeni dbający o ciepłą i przyjazną atmosferę w pracy a Ty spełniona zawodowo i finansowo... Nie widzę żadnych przykrych "akcji" w styczniu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Stycznia 2013 Maestro Napisano 6 Stycznia 2013 As Pucharów, Król Kielichów, 9 Monet suma Słońce bardzo ładne karty, 9 monet to karta spełnienia,powinnaś mieć wsparcie szefa/szefostwa, będzie bardzo dobrze:) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Klika słów wyjaśnienia. Od niedawna jestem w starym miejscu, ale nowej rzeczywistości. Dlaczego? Ano dlatego, że połączyły się w jedną 2 firmy. Stąd moje pytanie. Co u mnie zawodowo do końca stycznia 2013? As Pucharów, Król Kielichów, 9 Monet suma Słońce Jeśli chodzi o sprawy zawodowe karta Asa Pucharów ma wyłącznie pozytywne znaczenie. Jest to początek sam w sobie (no tak początek w nowej rzeczywistości). Ta karta to obiecujące perspektywy, nowe projekty a także współpraca w miłej atmosferze. Król Pucharów może tutaj mówić o podchodzeniu, wykonywaniu powierzonych zadań zgodnie z oczekiwaniami przełożonych(?), a także symbolizować przyjazną atmosferę. I 9 Monet na końcu jest dla mnie sygnałem, że powinnam być spokojna o sprawy zawodowe (przynajmniej do końca stycznia 2013;)). Jakie jest Wasze zdanie? Dokładnie takie jak Twoje... Cytuj
iridos Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 awans mógłby byc w najlepszym przypadku Cytuj
Gość sappir Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Weryfikacja W styczniu w pracy było stabilnie, ale też bardzo pracowicie. Po uszy jestem zaangażowana w nowy projekt i tak jak pisałyście mam wsparcie szefostwa:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi