Skocz do zawartości

Zawodowo do końca stycznia 2013 roku

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sappir
Napisano

Klika słów wyjaśnienia. Od niedawna jestem w starym miejscu, ale nowej rzeczywistości. Dlaczego? Ano dlatego, że połączyły się w jedną 2 firmy. Stąd moje pytanie. Co u mnie zawodowo do końca stycznia 2013?

As Pucharów, Król Kielichów, 9 Monet suma Słońce

Jeśli chodzi o sprawy zawodowe karta Asa Pucharów ma wyłącznie pozytywne znaczenie. Jest to początek sam w sobie (no tak początek w nowej rzeczywistości). Ta karta to obiecujące perspektywy, nowe projekty a także współpraca w miłej atmosferze. Król Pucharów może tutaj mówić o podchodzeniu, wykonywaniu powierzonych zadań zgodnie z oczekiwaniami przełożonych(?), a także symbolizować przyjazną atmosferę.

I 9 Monet na końcu jest dla mnie sygnałem, że powinnam być spokojna o sprawy zawodowe (przynajmniej do końca stycznia 2013;)).

Jakie jest Wasze zdanie?

Napisano

Ładne karty... sporo uczuć i emocji związanych z ta pracą, nie wiem czy masz szefa czy szefową, ale przełożeni dbający o ciepłą i przyjazną atmosferę w pracy a Ty spełniona zawodowo i finansowo... Nie widzę żadnych przykrych "akcji" w styczniu :)

• Maestro
Napisano

bardzo ładne karty, 9 monet to karta spełnienia,powinnaś mieć wsparcie szefa/szefostwa, będzie bardzo dobrze:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Klika słów wyjaśnienia. Od niedawna jestem w starym miejscu, ale nowej rzeczywistości. Dlaczego? Ano dlatego, że połączyły się w jedną 2 firmy. Stąd moje pytanie. Co u mnie zawodowo do końca stycznia 2013?

Jeśli chodzi o sprawy zawodowe karta Asa Pucharów ma wyłącznie pozytywne znaczenie. Jest to początek sam w sobie (no tak początek w nowej rzeczywistości). Ta karta to obiecujące perspektywy, nowe projekty a także współpraca w miłej atmosferze. Król Pucharów może tutaj mówić o podchodzeniu, wykonywaniu powierzonych zadań zgodnie z oczekiwaniami przełożonych(?), a także symbolizować przyjazną atmosferę.

I 9 Monet na końcu jest dla mnie sygnałem, że powinnam być spokojna o sprawy zawodowe (przynajmniej do końca stycznia 2013;)).

Jakie jest Wasze zdanie?

Dokładnie takie jak Twoje...

• 4 tygodnie później...
Gość sappir
Napisano

Weryfikacja

W styczniu w pracy było stabilnie, ale też bardzo pracowicie. Po uszy jestem zaangażowana w nowy projekt i tak jak pisałyście mam wsparcie szefostwa:)