Maestro Inez2503 Napisano 6 Stycznia 2013 Maestro Napisano 6 Stycznia 2013 Wczoraj powiedziałam Dorotce, że zrobię go tylko dla siebie,jak widac kobieta zmienną jest:) Dziękuję PannoDorotko za fajny i ciekawy rozkład:) Rozkład zrobiłam koncentrując się na moim zyciu uczuciowym, bo z resztą spraw radze sobie doskonale:))) 10- MALACHUT - PODSTAWA Jaki jest początek mojej podróży/problemu? Co stanowi podstawę? Czego jestem najbardziej świadomy? Słońce Jestem świadoma, że powinnam wyluzować (co zresztą czynię),cieszyć się chwilą 9- YESOD - MOJA POSTAWA Jaka jest moja postawa wobec podróży/problemu? Jakie emocje temu towarzyszą? 6 buław Generalnie jestem pewna siebie, umiem walczyć o swoje, zaczynam wiedzieć czego chcę 8 – HOD - RACJONALNOŚĆ Jak szukać rozwiązania przez pryzmat myśl? Co racjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Rycerz Kielichów jak widać po następnej karcie poniżej, obie zmieniły pozycje, co oznacza brak równowagi, być może powinnam myśleć bardziej intuicyjnie 7 – NETZACH - DUCHOWOŚĆ Jak szukać rozwiązania przez pryzmat emocji? Co emocjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Sprawiedliwość powinnam wyważać za i przeciw, a przede wszystko co ważne, byc sprawiedliwą dla samej siebie! 6- TIPHARETH – ZŁOTY ŚRODEK Co pomoże mi wprowadzić równowagę między emocjami a myślami? Mag poczucie, że mam wszelkie mozliwosci ku temu,aby aktywnie kształtować swoje życie, bo to jest mój moment, mam swoje 5 minut:) 5 – GEBURAH – PRZESZKODY Czego nie uda mi się uniknąć? Co muszę zrozumieć żeby przejść dalej? Król Kielichów nie uda mi się uniknąc przeprawy z mężczyzną,który mnie kocha?? 4- CHESED - WEWNĘTRZNA SIŁA Co mam w sobie, co może mi pomóc? Kochankowiie umiem przystanąc i przemysleć... 3 – BINAH - WEWNĘTRZNA PRZEMIANA Jaka przemiana we mnie zajdzie? Jakie mogę mieć wobec niej oczekiwania? Koło Fortuny tu chyba los mi dużo pomoże, to co się dzieje jest mi pisane 2 – CHOKMAH – MĄDROŚĆ Co zrozumiem po przejściu tej drogi? Śmierć że jestem kims innym niż byłam, że zmieniłam postawę życiową, ze już nie będzie tak jak kiedyś 1 – KETHER – CEL Jaki osiągnę cel? Co jest na końcu mojej wędrówki? Giermek Kielichów (dołożyłam do Giermka Świat , As Kielichów 2 kielichów) osuągnę spełnienie,ale będę musiała definitywnie zakończyć jakiś etap swojego zycia Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Rozkład zrobiłam koncentrując się na moim zyciu uczuciowym, bo z resztą spraw radze sobie doskonale:))) 10- MALACHUT - PODSTAWA - Słońce Jaki jest początek mojej podróży/problemu? Co stanowi podstawę? Czego jestem najbardziej świadomy? To ładna i pozytywna karta... Masz świadomość samej siebie, umiesz czerpać radość z małych rzeczy, jesteś aktywna i pełna energii do działania, umiesz zjednywać sobie ludzi, a oni popierają Cię w Twoich dążeniach. Jesteś pewna siebie, przebojowa, entuzjastyczna i energiczna. 9- YESOD - MOJA POSTAWA 6 Buław Jaka jest moja postawa wobec podróży/problemu? Jakie emocje temu towarzyszą? Czujesz się w tej chwili jakbyś wygrała los na loterii (w połączeniu ze Słoneczkiem ładnie to współgra), jest w Tobie mnóstwo optymizmu, aż rwiesz się do działania, jesteś nastawiona na sukces 8 – HOD - RACJONALNOŚĆ Rycerz Kielichów Jak szukać rozwiązania przez pryzmat myśl? Co racjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Jesteś na etapie skoku z stronę czegoś/kogoś, przekraczania granic, nowych doświadczeń... i bardzo możliwe, że jest to związane z nowym mężczyzną w Twoim życiu 7 – NETZACH - DUCHOWOŚĆ - Sprawiedliwość Jak szukać rozwiązania przez pryzmat emocji? Co emocjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Emocje masz zrównoważone, czujesz się dowartościowana, akceptujesz samą siebie. Emocjonalnie jest też w Tobie sporo chłodu i bezkompromisowości, wiesz czego chcesz, nie okazujesz wszystkich swoich uczuć i emocji od razu. 6- TIPHARETH – ZŁOTY ŚRODEK - Mag Co pomoże mi wprowadzić równowagę między emocjami a myślami? Albo mężczyzna aktywny i dynamiczny albo duże zmiany w Twoim życiu, czas wielkiej inicjatywy i silnej woli, czas kiedy będziesz w stanie podejmować duże ryzyko i weźmiesz sprawy, a nawet życie w swoje ręce 5 – GEBURAH – PRZESZKODY - Król Kielichów Czego nie uda mi się uniknąć? Co muszę zrozumieć żeby przejść dalej? Nie unikniesz spotkania z mężczyzną, który będzie czuły, wrażliwy, opiekuńczy, ciepły i z sercem na dłoni lub jakiś akcji z mocno emocjonalnym mężczyzną 4- CHESED - WEWNĘTRZNA SIŁA Kochankowie Co mam w sobie, co może mi pomóc? Umiesz dokonywać właściwych wyborów. 3 – BINAH - WEWNĘTRZNA PRZEMIANA - Koło Fortuny Jaka przemiana we mnie zajdzie? Jakie mogę mieć wobec niej oczekiwania? Coś, co jest Ci przeznaczone i na co nie będziesz miała wpływu. 2 – CHOKMAH – MĄDROŚĆ - Śmierć Co zrozumiem po przejściu tej drogi? Że za Tobą czas zmian i transformacji, że zakończył się jeden etap, aby mógł rozpocząć kolejny 1 – KETHER – CEL - Giermek Kielichów (dołożyłam do Giermka Świat , As Kielichów 2 Kielichów) Jaki osiągnę cel? Co jest na końcu mojej wędrówki? Jak dla mnie tu jest dziecko i to dziewczynka... Świat to koniec i początek (podobnie do Śmierci tylko na innym poziomie) i dalej nowa relacja, nowy związek... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 6 Stycznia 2013 Rozkład zrobiłam koncentrując się na moim zyciu uczuciowym, bo z resztą spraw radze sobie doskonale:))) 10- MALACHUT - PODSTAWA - Słońce Jaki jest początek mojej podróży/problemu? Co stanowi podstawę? Czego jestem najbardziej świadomy? To ładna i pozytywna karta... Masz świadomość samej siebie, umiesz czerpać radość z małych rzeczy, jesteś aktywna i pełna energii do działania, umiesz zjednywać sobie ludzi, a oni popierają Cię w Twoich dążeniach. Jesteś pewna siebie, przebojowa, entuzjastyczna i energiczna. 9- YESOD - MOJA POSTAWA 6 Buław Jaka jest moja postawa wobec podróży/problemu? Jakie emocje temu towarzyszą? Czujesz się w tej chwili jakbyś wygrała los na loterii (w połączeniu ze Słoneczkiem ładnie to współgra), jest w Tobie mnóstwo optymizmu, aż rwiesz się do działania, jesteś nastawiona na sukces 8 – HOD - RACJONALNOŚĆ Rycerz Kielichów Jak szukać rozwiązania przez pryzmat myśl? Co racjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Jesteś na etapie skoku z stronę czegoś/kogoś, przekraczania granic, nowych doświadczeń... i bardzo możliwe, że jest to związane z nowym mężczyzną w Twoim życiu 7 – NETZACH - DUCHOWOŚĆ - Sprawiedliwość Jak szukać rozwiązania przez pryzmat emocji? Co emocjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Emocje masz zrównoważone, czujesz się dowartościowana, akceptujesz samą siebie. Emocjonalnie jest też w Tobie sporo chłodu i bezkompromisowości, wiesz czego chcesz, nie okazujesz wszystkich swoich uczuć i emocji od razu. 6- TIPHARETH – ZŁOTY ŚRODEK - Mag Co pomoże mi wprowadzić równowagę między emocjami a myślami? Albo mężczyzna aktywny i dynamiczny albo duże zmiany w Twoim życiu, czas wielkiej inicjatywy i silnej woli, czas kiedy będziesz w stanie podejmować duże ryzyko i weźmiesz sprawy, a nawet życie w swoje ręce 5 – GEBURAH – PRZESZKODY - Król Kielichów Czego nie uda mi się uniknąć? Co muszę zrozumieć żeby przejść dalej? Nie unikniesz spotkania z mężczyzną, który będzie czuły, wrażliwy, opiekuńczy, ciepły i z sercem na dłoni lub jakiś akcji z mocno emocjonalnym mężczyzną 4- CHESED - WEWNĘTRZNA SIŁA Kochankowie Co mam w sobie, co może mi pomóc? Umiesz dokonywać właściwych wyborów. 3 – BINAH - WEWNĘTRZNA PRZEMIANA - Koło Fortuny Jaka przemiana we mnie zajdzie? Jakie mogę mieć wobec niej oczekiwania? Coś, co jest Ci przeznaczone i na co nie będziesz miała wpływu. 2 – CHOKMAH – MĄDROŚĆ - Śmierć Co zrozumiem po przejściu tej drogi? Że za Tobą czas zmian i transformacji, że zakończył się jeden etap, aby mógł rozpocząć kolejny 1 – KETHER – CEL - Giermek Kielichów (dołożyłam do Giermka Świat , As Kielichów 2 Kielichów) Jaki osiągnę cel? Co jest na końcu mojej wędrówki? Jak dla mnie tu jest dziecko i to dziewczynka... Świat to koniec i początek (podobnie do Śmierci tylko na innym poziomie) i dalej nowa relacja, nowy związek... Ktoś kiedyś mi powiedział, że będę miała drugie dziecko i to dziewczynkę Sama jestem ciekawa co to będzie:) Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Ktoś kiedyś mi powiedział, że będę miała drugie dziecko i to dziewczynkę Sama jestem ciekawa co to będzie:) Jakby nie było przed Tobą zmiany i nowa relacja - pełna uczuć i miłości... Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 10- MALACHUT - PODSTAWA Jaki jest początek mojej podróży/problemu? Co stanowi podstawę? Czego jestem najbardziej świadomy? Słońce Podstawą jest to, że pragniesz własnego szczęścia, żyć pełną piersią by czuć wewnętrznie wypełniającą Cię radość by móc korzystać z uroków życia. Potrzebujesz nieco korzystnego egoizmu by osiągnąć samozadowolenie, które też jest potrzebne. Wiesz nawet jak osiągnąć to szczęście, jesteś tego świadoma, jednak nie wszystko można na hop siup. 9- YESOD - MOJA POSTAWA Jaka jest moja postawa wobec podróży/problemu? Jakie emocje temu towarzyszą? 6 buław Walecznie podchodzisz, czujesz, że mogłabyś zawalczyć o siebie i nie braknie Ci odwagi. Kojarzy mi się taki Rycerz zdobywca upragnionej pozycji, celu by potem móc świętować i cieszyć się osiągnięciem z satysfakcją. To potrafisz i Ty to wiesz 8 – HOD - RACJONALNOŚĆ Jak szukać rozwiązania przez pryzmat myśl? Co racjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Rycerz Kielichów Racjonalnie możesz starać się spojrzeć na własne uczucia i te emocje, jakie sie w Tobie budzą i rozróżniać...zauroczenia od kochania. Rycerz kielichów szuka czuć, wypełnienia swego Puchara z jakim do wybranków/nek podchodzi. Ważne by nie tylko napełnić kielich uczuciami, ale także by nie zagubić się w gonitwie za uczuciami...tu myslę, że o tą racjonalność może chodzić. 7 – NETZACH - DUCHOWOŚĆ Jak szukać rozwiązania przez pryzmat emocji? Co emocjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Sprawiedliwość Wyżej na racjonalność wyszła Ci karta emocjonalna, tu z kolei na emocje wyskoczyła dość chłodna karta...i tak sobie myslę, że karty chcą pokazać, że należy równoważyć emocje...gdy będziesz zakochaną starać się załączać również rozwagę, z kolei gdy przyjdzie czas waśni...sceptycyzmu to karta Sprawiedliwość ostrzega, że zostanie się rozliczonym wg uczynków z działania w afecie, pod wpływem nerwów czy innych emocji. 6- TIPHARETH – ZŁOTY ŚRODEK Co pomoże mi wprowadzić równowagę między emocjami a myślami? Mag Mag to kreator rzeczywistości i wcielania w życie swoich wizji, planów jakie obrał. Wie czego chce, ma obrany jasno cel i do niego się jakby szykuje. Równowagę więc może przynieść jasno obrany cel, decyzja i dążenie do tego czego się pragnie. 5 – GEBURAH – PRZESZKODY Czego nie uda mi się uniknąć? Co muszę zrozumieć żeby przejść dalej? Król Kielichów Przeszkodą w Twoich zamierzeniach jest ktoś kto darzy Ciebie uczuciem, kto dba w jakimś sensie o Twe dobro...to utrudnia... 4- CHESED - WEWNĘTRZNA SIŁA Co mam w sobie, co może mi pomóc? Kochankowie Dużą siłę daje Ci uczucie, bliskość, miłość, czujesz wówczas, że żyjesz. Bycie Kochaną i Kochanie kogoś z wzajemnością to największy dla Ciebie motywator do działań. Masz wówczas wiele Sił sprawczych. 3 – BINAH - WEWNĘTRZNA PRZEMIANA Jaka przemiana we mnie zajdzie? Jakie mogę mieć wobec niej oczekiwania? Koło Fortuny Pojawią sie zdarzenia, okoliczności jakie zaczną sprzyjać zmuszać do decyzji...nie wiem w ktorą stronę, ale z pewnością poczujesz, że to dla Ciebie ważne...pod skórą odczujesz, że nadszedł czas...czas dla Ciebie... 2 – CHOKMAH – MĄDROŚĆ Co zrozumiem po przejściu tej drogi? Śmierć zrozumiesz wiele zależności, dużo zmieni się w samej Tobie...poprzez inną postawę, poglądy być może też...odżyjesz... 1 – KETHER – CEL Jaki osiągnę cel? Co jest na końcu mojej wędrówki? Giermek Kielichów (dołożyłam do Giermka Świat , As Kielichów 2 kielichów) osiągniesz zadowolenie emocjonalne i szczęście, które wypełni Twoje wnętrze. Będzie to dla Ciebie niezwykle ważne doznanie :yg457: Cytuj
Gość ANEZ Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 10-Malachut-Podstawa Słońce- chcesz być szczęśliwa,pełna radości i szczęścia,szukasz tej słonecznej drogi życia i znajdziesz ją i wtedy będziesz mogła pokazać swoje prawdziwe "Ja". 9-YESOD- MOJA POSTAWA 6 BUŁAW - Ty nie lubisz przegrywać,jesteś osobą waleczną,nigdy nie odpuszczasz,wiesz czego chcesz ito chcesz osiągnąć. 8- HOD- RACJONALNOŚĆ Rycerz kielichów - tu jest trudność,gdyż emocjonalność wzięła u Ciebie górę. 7 -NETZAH - DUCHOWOŚĆ Sprawiedliwość - chodzi tu napewno o równowagę/pkt.8/ co pozwoli na Twój lepszy obiektywizmi podejmowanie decyzji. 6 - TIPHARETH -ZŁOTY ŚRODEK Mag - równowagę wprowadzisz sama,gdy uwierzysz w siebie że cel życiowy jest w zasięgu ręki ,tylko trzeba wykorzystać jak to określiłaś swoje 5 minut. 5 -GEBURAH -PRZESZKODY kRÓL KIELICHÓW -musisz zrozumieć człowieka,który Cię kocha mimo wszystko. 4 - CHESED -WEWNĘTRZNA SIŁA Kochankowie- umiejętnośc podejmowania decyzji mimo uczuć. 3 -BINAH -WEWNĘTRZNA PRZEMIANA Koło fortuny - napewno zmiany poprzez doświadczenia życiowe,które są Ci jeszcze pisane. 2 - CHOKMAH -MĄDROŚĆ Śmierć - zmiany zewnętrzne zmienią Twoje wnętrze. 1 - KETHER - CEL Giermek kielichów /dołożyłam do Giermka Świat,As kielichów,2 kielichów/ - szansa na powiększenie rodziny,szczęśliwy związek oparty na miłości,ale już poza granicami kraju. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 8 Stycznia 2013 Zastanawia mnie fakt, ze w większości rozkładów mam kartę Świata, jakbym faktycznie kiedyś miała wyemigrować z kraju....A moze to tylko zakończenie jednego etapu i wejscie w następny? Może ktoś by jeszcze spojrzał? Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) 10- MALACHUT - PODSTAWA Jaki jest początek mojej podróży/problemu? Co stanowi podstawę? Czego jestem najbardziej świadomy? Słońce Potrafisz cieszyc sie chwila, korzystac z okazji, jakie zycie niesie na biezaco i praktycznie stanowic o tym, co kiedy wykorzystasz. Takze z jednej strony oczywiscie luz i niefrasobliwosc wrec, z drugiej ze Slonca masz Kolo a z Kola masz Maga. Takze ta karta kryje potencjal tych obu kart w sobie. Kola i Maga. A te oprocze oczywistego cieszenia sie dniem powszednim mowia o uwaznosci i umiejetnosci wykorzystywania wszelkich zyciowych szans a takze, moze nawet przede wszystkim, swojego potencjalu. 9- YESOD - MOJA POSTAWA Jaka jest moja postawa wobec podróży/problemu? Jakie emocje temu towarzyszą? 6 buław No umiejetnosc takiego konkretnie dzialania, ktore przynosi Tobie korzysci, ktore sprawia, ze osiagasz swoje cele. 8 – HOD - RACJONALNOŚĆ Jak szukać rozwiązania przez pryzmat myśl? Co racjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Rycerz Kielichów O ile mnie pamiec nie myli, to chyba nawet mamy te sama karte w tym rozkladzie wlasnie na tym miejscu. Ja bym tu powiedziala, ze chodzi o kontakty z ludzmi, harmonijne takie. Ale oczywiscie moze takze chodzic o jakiegos mezczyzne, ktory no bedzie sie o Ciebie staral, zabiegla o Ciebie. 7 – NETZACH - DUCHOWOŚĆ Jak szukać rozwiązania przez pryzmat emocji? Co emocjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Sprawiedliwość Ja bym powiedziala nawet, ze tu nawet nie o rownowage chodzi a wrecz odsuniecie sie momentami od emocji. Sprawiedliwosc jezeli daje rownowage to co najwyzej. Zazwyczaj chodzi o takie chlodne spojrzenie na pewne sprawy i uczciwe postepowanie. Np. wobec meza, gdy malzenstwo sie konczy. Karta nie dobra w kontekscie relacji partnerskich, bo jak na moje czucie, zbyt zimna. Ale gdy chodzi o jasnosc i wyklarowanie pewnych spraw, tam, gdzie pelno wprawdzie emocji, ale zwlaszcza tych negatywnych, karta ta jest bardzo wrecz wskazana. Mowi ona o tym, ze nasze postepowanie musi byc uczciwe, zarowno wobec nas samych jaki i tej drugiej strony i ze co posiejemy to zbierzemy. 6- TIPHARETH – ZŁOTY ŚRODEK Co pomoże mi wprowadzić równowagę między emocjami a myślami? Mag Przede wszystkim spryt, umiejetnosc balansowania pomiedzy dwoma roznymi swiatami. Umiejetnosc odnajdowania tego, co Tobie pasuje. Wiesz, Mag to spryciarz i szelma. Wie, czego chce i wie, jak to osiagnac. Nie waha sie pojsc takze po granicy uczciwosci. Nie krzywdzi oficjalnie, ale tez odrobine oszukuje. Tu moze nie chodzi o oszukiwanie, ale umiejetnosc zonglowania mozliwosciami. 5 – GEBURAH – PRZESZKODY Czego nie uda mi się uniknąć? Co muszę zrozumieć żeby przejść dalej? Król Kielichów Tak. Moze chodzic oczywiscie o mezczyzne. Ale rowniez moze chodzic o to, ze bedziesz musiala skorzystac z czyjegos wsparcia lub komus tego wsparcia udzielic. Krol Kielichow przeciez pelen empatii jest i potrafi podac pomocne ramie. 4- CHESED - WEWNĘTRZNA SIŁA Co mam w sobie, co może mi pomóc? Kochankowiie Masz wielkie serce Inez... i potrafisz dopuscic je do glosu. Co samo w sobie jest bardzo roztropne, jako ze, napisze po raz setny, serce ma swoja wlasna inteligencje. 3 – BINAH - WEWNĘTRZNA PRZEMIANA Jaka przemiana we mnie zajdzie? Jakie mogę mieć wobec niej oczekiwania? Koło Fortuny Zaczniesz dostrzegac mozliwosci pojawiajace sie na Twojej drodze zyciowej. I zaczniesz je umiejetnie wykorzystywac, ksztaltujac swoje zycie podlug swojej woli (z Kola Mag). 2 – CHOKMAH – MĄDROŚĆ Co zrozumiem po przejściu tej drogi? Śmierć Ze stale sa tylko zmiany. Ze nic nie zatrzymasz na zawsze. Ze z zycia trzeba korzystac tu i teraz, nie trzymac nic dla siebie a dzielic sie tym z najblizszymi. Zrozumiesz kruchosc istnienia i jego sens. To wiele bardzo. Twoje zycie nabierze zupelnie innego sensu. Glebszego. 1 – KETHER – CEL Jaki osiągnę cel? Co jest na końcu mojej wędrówki? Giermek Kielichów (dołożyłam do Giermka Świat , As Kielichów 2 kielichów) ---> suma XIV Umiarkowanie, suma HB VI Kochankowie Ja bym powiedziala, ze milosc, uczucie, oswiadczyny wrecz nawet (dla mnie Paz Kielichow to takze oswiadczyny sa), ogolnie piekna relacja, spelnienie uczuciowe, milosc. Dziecka tu nie widze. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez SacralNirvana za duzo sie wkleilo ;) 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 8 Marca 2013 Moze ktoś by jeszcze spojrzał? Cytuj
Kędry Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 10- MALACHUT - PODSTAWA Jaki jest początek mojej podróży/problemu? Co stanowi podstawę? Czego jestem najbardziej świadomy? Słońce Bardzo ładna karta wyjściowa- odsłaniasz się coraz bardziej przed światem, ukazujesz swoje oblicze w całej pełni – niejasności odchodzą w przeszłość. Z optymizmem spoglądasz w przyszłość. Pozytywne energia promieniuje od Ciebie. 9- YESOD - MOJA POSTAWA Jaka jest moja postawa wobec podróży/problemu? Jakie emocje temu towarzyszą? 6 buław Bardzo pozytywne nastawienie – gromadzenie potrzebnej energii do zmian- masz przeczucie, że odpowiednio podjęte kroki zaowocują spełnieniem zamierzonych celów. Poczujesz się jak zwycięzca. 8 – HOD - RACJONALNOŚĆ Jak szukać rozwiązania przez pryzmat myśl? Co racjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Rycerz Kielichów W poszukiwaniu różnych rozwiązań będziesz zdana sama na siebie – taki trochę samotny marzyciel wychodzi tu u Ciebie. Muszisz jasno nakreślić plany i wg nich działać – inaczej nigdy nie ruszysz do przodu. 7 – NETZACH - DUCHOWOŚĆ Jak szukać rozwiązania przez pryzmat emocji? Co emocjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Sprawiedliwość Jasno i klarownie oceniasz sytuację – stawiasz na uczciwość wobec siebie i wobec otoczenia. Panujesz doskonale nad emocjami – nie grożą Ci żadne nieprzemyślane kroki. 6- TIPHARETH – ZŁOTY ŚRODEK Co pomoże mi wprowadzić równowagę między emocjami a myślami? Mag Bardzo ładna karta w tym miejscu – musisz zintegrować w sobie żywioły, które masz w sobie jako człowiek – mag, który świadomie kreuje swoje przszłe życie.Wprowdzenie równowagi zapewni Ci powodzzenie na każdym poziomie. 5 – GEBURAH – PRZESZKODY Czego nie uda mi się uniknąć? Co muszę zrozumieć żeby przejść dalej? Król Kielichów Kontakty z płcią przeciwną są nieuniknione – masz szansę zdobywać doświadczenia w tej sferze z uczuciowym i wrażliwym mężczyzną. Dzięki temu skonfrontujesz swoje oczekiwania co do Swojego obrazu mężczyzny. Czy ktoś taki Ci odpowiada. 4- CHESED - WEWNĘTRZNA SIŁA Co mam w sobie, co może mi pomóc? Kochankowiie Chwila zastanowienia jest zawsze ważna – szczególnie gdy chodzi o ważne kwestie w życiu. Kierowanie się odruchami serca powinno stać na równi z racjonalnym myśleniem. 3 – BINAH - WEWNĘTRZNA PRZEMIANA Jaka przemiana we mnie zajdzie? Jakie mogę mieć wobec niej oczekiwania? Koło Fortuny Co jest pisane – to będzie dane. Los tu zadziała i pomoże. Splot wypadków doprowadzi do oczekiwanej sytuacji. Korzystać z jego przychylności, współdziałać – wszak nic samo się nie zadzieje z siebie. 2 – CHOKMAH – MĄDROŚĆ Co zrozumiem po przejściu tej drogi? Śmierć Narodziłaś się po raz drugi – do innego życia, bardziej wartościowego i pełnego. Cud narodzin zaowocuje bogatymi zbiorami, o czym informują następne karty 1 – KETHER – CEL Jaki osiągnę cel? Co jest na końcu mojej wędrówki? Giermek Kielichów (dołożyłam do Giermka Świat , As Kielichów 2 kielichów) Głęboka transformacja doprowadzi do zakończenia jednego etapu w Twoim życiu oraz do otworzenia kolejnego, takiego na wyższym poziomie, „doskonałego” na miarę ludzkich możliwości. Piękna przyszłość rysuje się przed Tobą, spełnienie uczuciowe, takie porozumienie dusz. Jest o co walczyć. Cytuj
Kędry Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 10- MALACHUT - PODSTAWA Jaki jest początek mojej podróży/problemu? Co stanowi podstawę? Czego jestem najbardziej świadomy? Słońce Bardzo ładna karta wyjściowa- odsłaniasz się coraz bardziej przed światem, ukazujesz swoje oblicze w całej pełni – niejasności odchodzą w przeszłość. Z optymizmem spoglądasz w przyszłość. Pozytywne energia promieniuje od Ciebie. 9- YESOD - MOJA POSTAWA Jaka jest moja postawa wobec podróży/problemu? Jakie emocje temu towarzyszą? 6 buław Bardzo pozytywne nastawienie – gromadzenie potrzebnej energii do zmian- masz przeczucie, że odpowiednio podjęte kroki zaowocują spełnieniem zamierzonych celów. Poczujesz się jak zwycięzca. 8 – HOD - RACJONALNOŚĆ Jak szukać rozwiązania przez pryzmat myśl? Co racjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Rycerz Kielichów W poszukiwaniu różnych rozwiązań będziesz zdana sama na siebie – taki trochę samotny marzyciel wychodzi tu u Ciebie. Muszisz jasno nakreślić plany i wg nich działać – inaczej nigdy nie ruszysz do przodu. 7 – NETZACH - DUCHOWOŚĆ Jak szukać rozwiązania przez pryzmat emocji? Co emocjonalnie mogę powiedzieć o sytuacji? Sprawiedliwość Jasno i klarownie oceniasz sytuację – stawiasz na uczciwość wobec siebie i wobec otoczenia. Panujesz doskonale nad emocjami – nie grożą Ci żadne nieprzemyślane kroki. 6- TIPHARETH – ZŁOTY ŚRODEK Co pomoże mi wprowadzić równowagę między emocjami a myślami? Mag Bardzo ładna karta w tym miejscu – musisz zintegrować w sobie żywioły, które masz w sobie jako człowiek – mag, który świadomie kreuje swoje przszłe życie.Wprowdzenie równowagi zapewni Ci powodzzenie na każdym poziomie. 5 – GEBURAH – PRZESZKODY Czego nie uda mi się uniknąć? Co muszę zrozumieć żeby przejść dalej? Król Kielichów Kontakty z płcią przeciwną są nieuniknione – masz szansę zdobywać doświadczenia w tej sferze z uczuciowym i wrażliwym mężczyzną. Dzięki temu skonfrontujesz swoje oczekiwania co do Swojego obrazu mężczyzny. Czy ktoś taki Ci odpowiada. 4- CHESED - WEWNĘTRZNA SIŁA Co mam w sobie, co może mi pomóc? Kochankowiie Chwila zastanowienia jest zawsze ważna – szczególnie gdy chodzi o ważne kwestie w życiu. Kierowanie się odruchami serca powinno stać na równi z racjonalnym myśleniem. 3 – BINAH - WEWNĘTRZNA PRZEMIANA Jaka przemiana we mnie zajdzie? Jakie mogę mieć wobec niej oczekiwania? Koło Fortuny Co jest pisane – to będzie dane. Los tu zadziała i pomoże. Splot wypadków doprowadzi do oczekiwanej sytuacji. Korzystać z jego przychylności, współdziałać – wszak nic samo się nie zadzieje z siebie. 2 – CHOKMAH – MĄDROŚĆ Co zrozumiem po przejściu tej drogi? Śmierć Narodziłaś się po raz drugi – do innego życia, bardziej wartościowego i pełnego. Cud narodzin zaowocuje bogatymi zbiorami, o czym informują następne karty 1 – KETHER – CEL Jaki osiągnę cel? Co jest na końcu mojej wędrówki? Giermek Kielichów (dołożyłam do Giermka Świat , As Kielichów 2 kielichów) Głęboka transformacja doprowadzi do zakończenia jednego etapu w Twoim życiu oraz do otworzenia kolejnego, takiego na wyższym poziomie, „doskonałego” na miarę ludzkich możliwości. Piękna przyszłość rysuje się przed Tobą, spełnienie uczuciowe, takie porozumienie dusz. Jest o co walczyć. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi