werka81 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Karty 1 i 2 to karty postawy partnerów mówiące jak każde z nas działa na siebie i jak to jest reprezentowane na zewnątrz. 1. ja-król puch--> nie ukrywam przed nim swoich uczuć ,wie że jestem wobec niego wierna i uczciwa 2. on-2 denarów-->ciągle robi mi mętlik w głowie ,przez co ja kompletnie nie wiem o co mu chodzi Karty 3 i 4 to obraz partnera 3. Jak ja widzę jego-Cesarz--> sprawia wrażenie zimnego bez uczuć ,ale bardzo zdecydowanego i konsekwentnego na kim mogę zawsze polegać 4. Jak On widzi mnie-Królowa pucharów-->ciepła ,wrażliwa ,opiekuńcza Karty 5 i 6 to karty oceny relacji 5. Co ja myślę o tym związku-5 pucharów --> ja na chwilę obecną ,szczególnie po wcześniejszych kartach boję sie że nic z tego jednak nie będzie 6. Jak On patrzy na niego-Świat-->no nie wiem...moze chce żeby właśnie był takim otwartym związkiem bez większych zobowiązań... Karty 7 i 8 to karty pragnienia partnera Karty te pokazują, czego człowiek pragnie w relacji, a czego może nie być w stanie powiedzieć na głos. 7. Jakiego pragniesz partnera -Słońce-->przy którym będę szczęśliwa 8. Jego pragnienie partnera-Sąd--> kogoś na "poważnie" na kim można polegać.(no chyba ze jako odrodzenie chodzi tu o kogoś z przeszłości z kim był wcześniej... ) Karta 9 to karta pytania: O co w tym związku chodzi? -as pucharów--> moze że po okresie "sprawdzania' mnie w róznych ekstremalnych sytuacjach X wreszcie zdecyduje się na podjęcie jakiejś pozytywnej decyzji w stosunku do naszej znajomości ? Zrobiłam ten rozkład ponieważ na chwilę obecną kompletnie nie wiem na czym stoję ....jesli ktos to widzi innaczej niż ja to opisałam to byłabym bardzo wdzięczna za skorygowanie interpretacji. Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 6 Stycznia 2013 przez werka81 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Karty 1 i 2 to karty postawy partnerów mówiące jak każde z nas działa na siebie i jak to jest reprezentowane na zewnątrz. 1. ja-król puch--> "nie ukrywam przed nim swoich uczuć ,wie że jestem wobec niego wierna i uczciwa" ~ dokładnie... 2. on-2 denarów-->manipuluje...no i powiedziałabym że "przemieszcza" się pomiędzy dwoma układami lub o tym myśli... Karty 3 i 4 to obraz partnera 3. Jak ja widzę jego-Cesarz--> jako mocnego człowieka z autorytetem...bardzo wpływowego i bardzo opanowanego...ale przede wszystkim jako tego Właściwego Faceta dla Ciebie... 4. Jak On widzi mnie-Królowa pucharów--> piękna Kobieta, emocjonalna ~ bardzo ciepła, dobra i łagodna...no i oczywiście zakochana i oddana... Karty 5 i 6 to karty oceny relacji 5. Co ja myślę o tym związku-5 pucharów --> nie masz pewności czy On Cię Kocha ~ co w ogóle do Ciebie czuje, a mimo to w tym tkwisz...i jest Ci smutno bo boisz się że to się rozpadnie... 6. Jak On patrzy na niego-Świat--> "no nie wiem...moze chce żeby właśnie był takim otwartym związkiem bez większych zobowiązań..." ~ też tak uważam... Karty 7 i 8 to karty pragnienia partnera Karty te pokazują, czego człowiek pragnie w relacji, a czego może nie być w stanie powiedzieć na głos. 7. Jakiego pragniesz partnera -Słońce-->tak, takiego który da Ci szczęście, przy ktorym poczujesz się spełniona... 8. Jego pragnienie partnera-Sąd--> hmm...patrząc na karty wszystkie od Pana strony, a w szczególności 2 Denarów, Cesarz, Świat & Sąd ~ aż muszę zapytać - czy Pan nie jest żonaty ?... Karta 9 to karta pytania: O co w tym związku chodzi? -as pucharów--> jeśli Pan nie jest żonaty i nie ma nikogo...to jest nadzieja na lepsze czasy, na nowy szczęśliwy początek...jeśli nie ma nikogo ~ wtedy ta 2 Denarów może mówić o Jego wahaniach po prostu, Świat & Sąd o nadzieii na związek który przyniesie Spełnienie...ale to jesli nie ma nikogo... Cytuj
werka81 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 żonaty na 100% nie jest , ostatni jego związek zakończył się w 2010 roku ale wiem że nadal z tą osobą pozostaje w stosunkach przyjacielskich no ale z tego co mi mówił poza przyjaźnią jest to temat zamknięty Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 widzenie myslenie pragnienie a brak kart na przyszlość wg mnie on niezdeklarowany poki co na cos wiecej niz kolezenstwo nie jestes jedyna 1 Cytuj
werka81 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 dziękuję za pomoc ,karty na przyszłość kładłam osobno jaki będzie rozwój naszej znajomości? 8 buław Śmierć Słońce coś się między nami wydarzy co będzie przełomem ,znajomość ta okaże się taką o jakiej marzyłam ps. mam nadzieję ze tak właśnie będzie Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 no sex może byc ale tu jest zryw hamulec i znów słonce zabłyśnie obstawiam koleżeństwo Cytuj
werka81 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 to jesli mogę jeszcze dopytać ...~zakładając że nie jestem dla niego jedyna~`jak zinterpretować kartę as pucharów w pozycji O co w tym związku chodzi? Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 zalązek szansa impuls as nie daje sam w sobie realizacji czegokoliewk on jest tylko szansa która sie wykorzysta albo nie Cytuj
werka81 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 rozumiem ,bardzo dziękuję za wyjaśnienie i chciałabym prosić o pomoc przy jeszcze jednym pytaniu które w tej sytuacji miałam Jakie są szanse że stworzymy związek ? 3 buław Wieża Cesarzowa no nie wiem ...wydaje mi się że to co się dzieje lub będzie działo między nami jest po to by coś całkowicie zburzyć w wyniku czego być może będę dla niego taką Cesarzową ,no chyba że ta karta ma mi uświadomić że właśnie nie jestem jedyną ...i nic z tego nie będzie ? Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 szanse sa zawsze mniejsze czy wieksze ale szanse nie pytaj nigdy o szanse a o to co sie wydarzy zadzieje tarot lubi konkretne pytania po tych kartach związku nie widac Cytuj
werka81 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 ok,jeszcze raz dziękuję za pomoc . pozdrawiam Cytuj
werka81 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 jak się potoczyło? związku nie stworzyliśmy. Przez cały marzec i kwiecień nie mieliśmy kontaktu. Teraz wszystko zaczynamy jakby od początku...ale bardziej na moich zasadach. Cytuj
werka81 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 dodam że teraz to ja go trzymam na dystans...i póki co wychodzi mi to na + Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi