Skocz do zawartości

partnerski...

werka81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Karty 1 i 2 to karty postawy partnerów mówiące jak każde z nas działa na siebie i jak to jest reprezentowane na zewnątrz.

1. ja-król puch--> nie ukrywam przed nim swoich uczuć ,wie że jestem wobec niego wierna i uczciwa

2. on-2 denarów-->ciągle robi mi mętlik w głowie ,przez co ja kompletnie nie wiem o co mu chodzi

Karty 3 i 4 to obraz partnera

3. Jak ja widzę jego-Cesarz--> sprawia wrażenie zimnego bez uczuć ,ale bardzo zdecydowanego i konsekwentnego na kim mogę zawsze polegać

4. Jak On widzi mnie-Królowa pucharów-->ciepła ,wrażliwa ,opiekuńcza

Karty 5 i 6 to karty oceny relacji

5. Co ja myślę o tym związku-5 pucharów --> ja na chwilę obecną ,szczególnie po wcześniejszych kartach boję sie że nic z tego jednak nie będzie

6. Jak On patrzy na niego-Świat-->no nie wiem...moze chce żeby właśnie był takim otwartym związkiem bez większych zobowiązań...

Karty 7 i 8 to karty pragnienia partnera

Karty te pokazują, czego człowiek pragnie w relacji, a czego może nie być w stanie powiedzieć na głos.

7. Jakiego pragniesz partnera -Słońce-->przy którym będę szczęśliwa

8. Jego pragnienie partnera-Sąd--> kogoś na "poważnie" na kim można polegać.(no chyba ze jako odrodzenie chodzi tu o kogoś z przeszłości z kim był wcześniej... )

Karta 9 to karta pytania:

O co w tym związku chodzi? -as pucharów--> moze że po okresie "sprawdzania' mnie w róznych ekstremalnych sytuacjach X wreszcie zdecyduje się na podjęcie jakiejś pozytywnej decyzji w stosunku do naszej znajomości ?

Zrobiłam ten rozkład ponieważ na chwilę obecną kompletnie nie wiem na czym stoję ....jesli ktos to widzi innaczej niż ja to opisałam to byłabym bardzo wdzięczna za skorygowanie interpretacji.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Edytowane przez werka81
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Karty 1 i 2 to karty postawy partnerów mówiące jak każde z nas działa na siebie i jak to jest reprezentowane na zewnątrz.

1. ja-król puch--> "nie ukrywam przed nim swoich uczuć ,wie że jestem wobec niego wierna i uczciwa" ~ dokładnie...

2. on-2 denarów-->manipuluje...no i powiedziałabym że "przemieszcza" się pomiędzy dwoma układami lub o tym myśli...

Karty 3 i 4 to obraz partnera

3. Jak ja widzę jego-Cesarz--> jako mocnego człowieka z autorytetem...bardzo wpływowego i bardzo opanowanego...ale przede wszystkim jako tego Właściwego Faceta dla Ciebie...

4. Jak On widzi mnie-Królowa pucharów--> piękna Kobieta, emocjonalna ~ bardzo ciepła, dobra i łagodna...no i oczywiście zakochana i oddana...

Karty 5 i 6 to karty oceny relacji

5. Co ja myślę o tym związku-5 pucharów --> nie masz pewności czy On Cię Kocha ~ co w ogóle do Ciebie czuje, a mimo to w tym tkwisz...i jest Ci smutno bo boisz się że to się rozpadnie...

6. Jak On patrzy na niego-Świat--> "no nie wiem...moze chce żeby właśnie był takim otwartym związkiem bez większych zobowiązań..." ~ też tak uważam...

Karty 7 i 8 to karty pragnienia partnera

Karty te pokazują, czego człowiek pragnie w relacji, a czego może nie być w stanie powiedzieć na głos.

7. Jakiego pragniesz partnera -Słońce-->tak, takiego który da Ci szczęście, przy ktorym poczujesz się spełniona...

8. Jego pragnienie partnera-Sąd--> hmm...patrząc na karty wszystkie od Pana strony, a w szczególności 2 Denarów, Cesarz, Świat & Sąd ~ aż muszę zapytać - czy Pan nie jest żonaty ?...

Karta 9 to karta pytania:

O co w tym związku chodzi? -as pucharów--> jeśli Pan nie jest żonaty i nie ma nikogo...to jest nadzieja na lepsze czasy, na nowy szczęśliwy początek...jeśli nie ma nikogo ~ wtedy ta 2 Denarów może mówić o Jego wahaniach po prostu, Świat & Sąd o nadzieii na związek który przyniesie Spełnienie...ale to jesli nie ma nikogo...:przytul:

Napisano

żonaty na 100% nie jest , ostatni jego związek zakończył się w 2010 roku ale wiem że nadal z tą osobą pozostaje w stosunkach przyjacielskich no ale z tego co mi mówił poza przyjaźnią jest to temat zamknięty

Napisano

widzenie myslenie pragnienie a brak kart na przyszlość

wg mnie on niezdeklarowany poki co na cos wiecej niz kolezenstwo nie jestes jedyna

• Lubię to! 1
Napisano

dziękuję za pomoc ,karty na przyszłość kładłam osobno

jaki będzie rozwój naszej znajomości?

8 buław Śmierć Słońce

coś się między nami wydarzy co będzie przełomem ,znajomość ta okaże się taką o jakiej marzyłam :)

ps. mam nadzieję ze tak właśnie będzie ;)

Napisano

no sex może byc ale tu jest zryw hamulec i znów słonce zabłyśnie

obstawiam koleżeństwo

Napisano

to jesli mogę jeszcze dopytać ...~zakładając że nie jestem dla niego jedyna~`jak zinterpretować kartę as pucharów w pozycji O co w tym związku chodzi?

Napisano

zalązek szansa impuls as nie daje sam w sobie realizacji czegokoliewk on jest tylko szansa która sie wykorzysta albo nie

Napisano

rozumiem ,bardzo dziękuję za wyjaśnienie i chciałabym prosić o pomoc przy jeszcze jednym pytaniu które w tej sytuacji miałam

Jakie są szanse że stworzymy związek ?

3 buław Wieża Cesarzowa

no nie wiem ...wydaje mi się że to co się dzieje lub będzie działo między nami jest po to by coś całkowicie zburzyć w wyniku czego być może będę dla niego taką Cesarzową ,no chyba że ta karta ma mi uświadomić że właśnie nie jestem jedyną ...i nic z tego nie będzie ?

Napisano

szanse sa zawsze mniejsze czy wieksze ale szanse

nie pytaj nigdy o szanse a o to co sie wydarzy zadzieje

tarot lubi konkretne pytania

po tych kartach związku nie widac

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Napisano
jak się potoczyło?

związku nie stworzyliśmy. Przez cały marzec i kwiecień nie mieliśmy kontaktu. Teraz wszystko zaczynamy jakby od początku...ale bardziej na moich zasadach.

Napisano

dodam że teraz to ja go trzymam na dystans...i póki co wychodzi mi to na + :D