duo70 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Witam Z panem nie jesteśmy w związku ale co jakiś czas odzywa się do mnie, wtedy kiedy jemu wygodnie i niepotrzebnie rozbudza we mnie nadzieje. Pamięta o wszystkich świętach, urodzinach. Nawet ostatnio powiedział, że myśli o mnie. Wiem, że chodzi mu o romans ale czai się i nie może się określić z tym. Mnie bardzo męczy ta sytuacja i mimo moich znaków pan dalej niezdecydowany. Chcę się odciąć od tej relacji i przestać odpisywać na wiadomości od niego. Ale zanim to zrobię, chciałabym mieć dokładniejszy obraz tego co jest. 1. Jego intencje wobec mnie: KRÓLOWA DENARÓW - nic zobowiązującego 2. Jego oczekiwania wobec mnie: 2 MIECZE, 7 DENARÓW- że wyjdę z inicjatywą, żeby coś wyjaśnić między nami 3. Jak mnie postrzega: KRÓL MIECZY, AS DENARÓW- jako osobę odcinającą się, chłodną ale z która można by było coś zacząć, czeka na ruch z mojej strony? 4. Co mi może dać? : 5 PUCHARÓW, 3 MIECZY, 9 MIECZY- tęsknotę, ból, nieprzespane noce. Tak to wygląda na teraz 5. Ogólne jego nastawienie do mnie: ŚMIERĆ, WIEŻA, GŁUPIEC- na razie nic się nie dzieje ale chce zmian i niezobowiązującego romansu 6. Co ukrywa? : 7 MIECZY, DIABEŁ, 10 PUCHARÓW- że chciałby ze mną bliskich cielesnych kontaktów 7. Czego ja oczekuję?: UMIARKOWANIE - chcę stałości i stabilizacji 8. Co mogę dać z siebie?: WALET DENARÓW- zaproponować coś, okazać zainteresowanie, poczarować bardziej 9. Obraz relacji na teraz: 8 mieczy- brak chęci do działania, żeby być razem, relacja utknęła w martwym punkcie 10. Jego działania w moja stronę w ciągu miesiąca: RYCERZ BUŁAW, 9 DENARÓW, 3 DENARY- powiedziałabym, że będzie jego ruch w moją stronę w określonym celu, że może nastąpić jakaś zmiana w naszej relacji 11. W jakim kierunku zmierza relacja? AS MIECZY, MOC, ŚWIAT = MOC- może wyjaśnienie sobie wszystkiego, oczekiwań, które zakończy się oczyszczeniem atmosfery i pogodzeniem? Bardzo Was proszę o pomoc. Potrzebuję "kubła z zimna wodą", żeby przestać myśleć i zapomnieć pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Stycznia 2013 Maestro Napisano 6 Stycznia 2013 1. Jego intencje wobec mnie: KRÓLOWA DENARÓW - chciałby Cię mieć, jako trofeum, bo mu się podobasz 2. Jego oczekiwania wobec mnie: 2 MIECZE, 7 DENARÓW- jakby ich nie miał 3. Jak mnie postrzega: KRÓL MIECZY, AS DENARÓW- ja mam wrażenie, że on coś sobie planuje i postrzega Cię poprzez pryzmat swoich planów,jakby chciał Cię przekupić pięknymi słówkami 4. Co mi może dać? : 5 PUCHARÓW, 3 MIECZY, 9 MIECZY- ojej, smutki,niespokojne noce, ból serca 5. Ogólne jego nastawienie do mnie: ŚMIERĆ, WIEŻA, GŁUPIEC- jakaś przemiana widać w nim nastąpiła, chciałby na pewno zabawy,przygody,szaleństwa 6. Co ukrywa? : 7 MIECZY, DIABEŁ, 10 PUCHARÓW- jest nieszczery,kombinuje jak by Ciebie zwabić do siebie na upojną noc 7. Czego ja oczekuję?: UMIARKOWANIE - chcę stałości i stabillizacji - zgadzam się 8. Co mogę dać z siebie?: WALET DENARÓW- mozesz być jego koleżanką, przyjaciółką 9. Obraz relacji na teraz: 8 mieczy- brak chęci do działania, żeby być razem, relacja utknęła w martwym punkcie - zgadzam się 10. Jego działania w moja stronę w ciągu miesiąca: RYCERZ BUŁAW, 9 DENARÓW, 3 DENARY- odezwie się z propozycją spotkania 11. W jakim kierunku zmierza relacja? AS MIECZY, MOC, ŚWIAT = MOC- jak mówisz,wyjaśnicie sobie coś,kto wie, czy nie będzie tez paru chwil namiętności między wami,ale relacja luźna Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 1. Jego intencje wobec mnie: KRÓLOWA DENARÓW - uważa Cię za wartościową, atrakcyjną i zmysłową kobietę, praktyczną i pewnie stojącą na ziemi... 2. Jego oczekiwania wobec mnie: 2 MIECZE, 7 DENARÓW- sam nie wie... jest w nim mnóstwo sprzeczności i konfliktów wewnętrznych, więc czeka aż Ty coś zdecydujesz w tej relacji, wykażesz się działaniem, bo on nie za bardzo jest w stanie... 3. Jak mnie postrzega: KRÓL MIECZY, AS DENARÓW- jako osobę, z którą chce porozmawiać o swoich pomysłach, planach 4. Co mi może dać? : 5 PUCHARÓW, 3 MIECZY, 9 MIECZY- no takiego "dać" to ja bym nie chciałam... wieczne tkwienie w przeszłości, żal i rozpamiętywanie tego co było, ból, łzy, nieprzespane noce w poczuciu samotności i lęku co dalej... 5. Ogólne jego nastawienie do mnie: ŚMIERĆ, WIEŻA, GŁUPIEC- dla mnie Śmierć to karta urywająca, odcinająca związek, po niej idzie Wieża, więc budowanie czegoś a potem nagle pan w Głupcu burzy wszystko i chyba tak to wygląda u Was... 6. Co ukrywa? : 7 MIECZY, DIABEŁ, 10 PUCHARÓW- kręci i kombinuje jak Cię zwabić do domu na "miłe" chwile... 7. Czego ja oczekuję?: UMIARKOWANIE - równowagi, spokoju i harmonii... Mam wrażenie, że na ten moment jest Ci wszystko jedno jak będzie byle byłaby w tych relacjach jakaś stałość i równowaga 8. Co mogę dać z siebie?: WALET DENARÓW- chętnie z nim wymienisz informacje, porozmawiasz, możesz być jego koleżanką, przyjaciółką, chętnie spotkasz się z nim, poczarujesz go... 9. Obraz relacji na teraz: 8 mieczy- nic się nie dzieje, każde czeka aż coś się wydarzy z "zewnątrz"... (bardzo możliwe, że na kolejną okazję typu urodziny, imieniny itd.) lub kontaktujecie się przez internet 10. Jego działania w moja stronę w ciągu miesiąca: RYCERZ BUŁAW, 9 DENARÓW, 3 DENARY- zadziała w Twoją stronę, ale kiedy on będzie chciał i kiedy on będzie miał ochotę 11. W jakim kierunku zmierza relacja? AS MIECZY, MOC, ŚWIAT = MOC- jakaś szczera rozmowa oczyszczająca przed Wami, po której każde będzie trzymało się swojego zdania i kontrolując się zamkniecie się każde w swoim świecie. Cytuj
duo70 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 6. Co ukrywa? : 7 MIECZY, DIABEŁ, 10 PUCHARÓW- kręci i kombinuje jak Cię zwabić do domu na "miłe" chwile... No bardzo przedmiotowo mnie ten pan traktuje Zadałam jeszcze kartom pytania: 1.Jak go uwieść?: DIABEŁ- no ta karta mówi sama za siebie 2. Co robić by go rozkochać na dobre? : 3 DENARY- nie wiem, może pracować nad tą relacją cierpliwie i powoli 3. Czego absolutnie nie robić?: 7 MIECZY nie kłamać, nie kombinować może ktoś jeszcze zerknie? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Witam :)Bardzo Was proszę o pomoc. Potrzebuję "kubła z zimna wodą", żeby przestać myśleć i zapomnieć pozdrawiam 6. Co ukrywa? : No bardzo przedmiotowo mnie ten pan traktuje Zadałam jeszcze kartom pytania: 1.Jak go uwieść?: DIABEŁ- no ta karta mówi sama za siebie 2. Co robić by go rozkochać na dobre? : 3 DENARY- nie wiem, może pracować nad tą relacją cierpliwie i powoli 3. Czego absolutnie nie robić?: 7 MIECZY nie kłamać, nie kombinować może ktoś jeszcze zerknie? Ty naprawdę potrzebujesz tego kubła z zimną wodą ? Bo już nie wiem...Facet traktuje Cię przedmiotowo a Ty pytasz jak Go w sobie rozkochać...no serio, ja czegoś tu nie rozumiem... Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Uwodzić to go chyba nie musisz, bo w Diable to pan aż się pali do Ciebie... Mi akurat 3 Monet na uczucia pokazuje związki, które łączy wspólny cel, praca, nauka, hobby itd. i przy jednej karcie bardziej to opcja na przyjaźń, bo tam liczy się bardziej zrobienie czegoś wspólnie dla wyniku, zysku niż uczucia... Ewentualnie jeszcze może być "związkowo" pod warunkiem, że przystosujesz się do pana, bo to raczej on wychodzi na pozycji silniejszego w tej relacji... W 7 Mieczach widzę, że nie powinnaś uciekać przed rozmową wyjaśniającą z panem... Cytuj
duo70 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 Ty naprawdę potrzebujesz tego kubła z zimną wodą ? Bo już nie wiem...Facet traktuje Cię przedmiotowo a Ty pytasz jak Go w sobie rozkochać...no serio, ja czegoś tu nie rozumiem... Pomimo, że chcę przestać myśleć o nim, to ciągnie mnie do niego mocno a niego do mnie. Wiem, że jesteśmy relacją karmiczną i z numerologii samej to wychodzi i z kart też tak wskazywało. Więc może to problem karmy do przerobienia. Nie potrafię do tej relacji podchodzić z dystansem. Tylko całkowite odcięcie pozwoliłoby mi przestać myśleć i otworzyć się nowe znajomości. Więcej problemów jest z jego strony. On jest jak pustelnik i sam dyktuje zasady. To mnie wkurza najbardziej, bo chciałabym coś zrobić w kierunku rozwoju tej relacji ale on mi na to nie pozwala i ciągle tkwimy w martwym punkcie. On chce tak a ja inaczej. Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Witam Chcę się odciąć od tej relacji i przestać odpisywać na wiadomości od niego. Ale zanim to zrobię, chciałabym mieć dokładniejszy obraz tego co jest. To mnie wkurza najbardziej, bo chciałabym coś zrobić w kierunku rozwoju tej relacji ale on mi na to nie pozwala i ciągle tkwimy w martwym punkcie. On chce tak a ja inaczej. to chcesz sie odciąć czy cos zrobić dla relacji? mniemam ze sama nie wiesz czego chcesz wam nie po drodze razem wg tych kart Cytuj
duo70 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 to chcesz sie odciąć czy cos zrobić dla relacji?mniemam ze sama nie wiesz czego chcesz wam nie po drodze razem wg tych kart chciałabym, żeby coś ruszyło ale on twardy jak skała i widzę, że musiałabym długo czekać, więc rozsądek mówi mi, żeby się odciąć od niego, a serce, żeby działać (tylko jak? ) Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 i bardzo dobrze jakby faktycznie rozsadek wziął górę szkoda czasu dziewuchy na nieokreślonych facetów naprawdę jak bedziemy same siebie szanowały to i nas beda szanować Cytuj
duo70 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 i bardzo dobrze jakby faktycznie rozsadek wziął góręszkoda czasu dziewuchy na nieokreślonych facetów naprawdę jak bedziemy same siebie szanowały to i nas beda szanować święta racja Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 w jakim kierunku poszła relacja? jakie kroki Pan poczynił w ciągu miesiąca? pkt 10,11 Cytuj
duo70 Napisano 10 Maja 2013 Autor Napisano 10 Maja 2013 1. Jego intencje wobec mnie: KRÓLOWA DENARÓW - chciałby Cię mieć, jako trofeum, bo mu się podobasz 2. Jego oczekiwania wobec mnie: 2 MIECZE, 7 DENARÓW- jakby ich nie miał 3. Jak mnie postrzega: KRÓL MIECZY, AS DENARÓW- ja mam wrażenie, że on coś sobie planuje i postrzega Cię poprzez pryzmat swoich planów,jakby chciał Cię przekupić pięknymi słówkami 4. Co mi może dać? : 5 PUCHARÓW, 3 MIECZY, 9 MIECZY- ojej, smutki,niespokojne noce, ból serca 5. Ogólne jego nastawienie do mnie: ŚMIERĆ, WIEŻA, GŁUPIEC- jakaś przemiana widać w nim nastąpiła, chciałby na pewno zabawy,przygody,szaleństwa 6. Co ukrywa? : 7 MIECZY, DIABEŁ, 10 PUCHARÓW- jest nieszczery,kombinuje jak by Ciebie zwabić do siebie na upojną noc 7. Czego ja oczekuję?: UMIARKOWANIE - chcę stałości i stabillizacji - zgadzam się 8. Co mogę dać z siebie?: WALET DENARÓW- mozesz być jego koleżanką, przyjaciółką 9. Obraz relacji na teraz: 8 mieczy- brak chęci do działania, żeby być razem, relacja utknęła w martwym punkcie - zgadzam się 10. Jego działania w moja stronę w ciągu miesiąca: RYCERZ BUŁAW, 9 DENARÓW, 3 DENARY- odezwie się z propozycją spotkania 11. W jakim kierunku zmierza relacja? AS MIECZY, MOC, ŚWIAT = MOC- jak mówisz,wyjaśnicie sobie coś,kto wie, czy nie będzie tez paru chwil namiętności między wami,ale relacja luźna Pogrubioną czcionką zaznaczyłam to co się sprawdziło. Cytuj
duo70 Napisano 10 Maja 2013 Autor Napisano 10 Maja 2013 1. Jego intencje wobec mnie: KRÓLOWA DENARÓW - uważa Cię za wartościową, atrakcyjną i zmysłową kobietę, praktyczną i pewnie stojącą na ziemi... 2. Jego oczekiwania wobec mnie: 2 MIECZE, 7 DENARÓW- sam nie wie... jest w nim mnóstwo sprzeczności i konfliktów wewnętrznych, więc czeka aż Ty coś zdecydujesz w tej relacji, wykażesz się działaniem, bo on nie za bardzo jest w stanie... 3. Jak mnie postrzega: KRÓL MIECZY, AS DENARÓW- jako osobę, z którą chce porozmawiać o swoich pomysłach, planach 4. Co mi może dać? : 5 PUCHARÓW, 3 MIECZY, 9 MIECZY- no takiego "dać" to ja bym nie chciałam... wieczne tkwienie w przeszłości, żal i rozpamiętywanie tego co było, ból, łzy, nieprzespane noce w poczuciu samotności i lęku co dalej... 5. Ogólne jego nastawienie do mnie: ŚMIERĆ, WIEŻA, GŁUPIEC- dla mnie Śmierć to karta urywająca, odcinająca związek, po niej idzie Wieża, więc budowanie czegoś a potem nagle pan w Głupcu burzy wszystko i chyba tak to wygląda u Was... 6. Co ukrywa? : 7 MIECZY, DIABEŁ, 10 PUCHARÓW- kręci i kombinuje jak Cię zwabić do domu na "miłe" chwile... 7. Czego ja oczekuję?: UMIARKOWANIE - równowagi, spokoju i harmonii... Mam wrażenie, że na ten moment jest Ci wszystko jedno jak będzie byle byłaby w tych relacjach jakaś stałość i równowaga 8. Co mogę dać z siebie?: WALET DENARÓW- chętnie z nim wymienisz informacje, porozmawiasz, możesz być jego koleżanką, przyjaciółką, chętnie spotkasz się z nim, poczarujesz go... 9. Obraz relacji na teraz: 8 mieczy- nic się nie dzieje, każde czeka aż coś się wydarzy z "zewnątrz"... (bardzo możliwe, że na kolejną okazję typu urodziny, imieniny itd.) lub kontaktujecie się przez internet 10. Jego działania w moja stronę w ciągu miesiąca: RYCERZ BUŁAW, 9 DENARÓW, 3 DENARY- zadziała w Twoją stronę, ale kiedy on będzie chciał i kiedy on będzie miał ochotę 11. W jakim kierunku zmierza relacja? AS MIECZY, MOC, ŚWIAT = MOC- jakaś szczera rozmowa oczyszczająca przed Wami, po której każde będzie trzymało się swojego zdania i kontrolując się zamkniecie się każde w swoim świecie. te interpretacje też się sprawdziły co do mojej relacji panem ale szczerej rozmowy nigdy nie było między nami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi