nirva2991 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) jakiś miesiąc temu byłam na imprezie i jeden koleś przyniósł ze sobą jakieś baaardzo drogie okulary , które mu zginęły... i sytuacja jest bardzo męcząca dla nas wszystkich , ponieważ non stop o nie męczy każdego i oskarża WSZYSTKICH po kolei . w tym mnie też .. każdy ma już dość .. więc : gdzie są jego okulary : 5 kielichów, 8 kielichów , cesarz , 7 mieczy chyba ktoś je ukradł ... ktoś ma i się nie przyznaje ? jak zrealizuje się znalezienie okularów : 5 mieczy , królowa buław , 8 denarów , sprawiedliwość chyba kogoś oskarży bardzo pochopnie ... mam nadzieję , że nie znowu mnie .. chyba się nie znajdą . czy ktoś je ukradł: 7 mieczy , rycerz buław , koło no niestety chyba tak jak zrealizuje się znalezienie (czy on je dostanie z powrotem ) okularów przez tego Y( ten co je miał ) rycerz denarów , 3 kielichy , cesarzowa , 2 kielichy , as buław tak jakby ktoś mu miał je oddać z powrotem ? będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc... Edytowane 6 Stycznia 2013 przez nirva2991 literówka Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 gdzie są jego okulary : 5 kielichów, 8 kielichów , cesarz , 7 mieczy Ewidentnie jakiś Pan sobie je "przywłaszczył"...nie wiem czy nie gospodarz imprezy... jak zrealizuje się znalezienie okularów : 5 mieczy , królowa buław , 8 denarów , sprawiedliwość Uważam że znajdą się, a przyczyni się do tego Kobieta... czy ktoś je kradł: 7 mieczy , rycerz buław , koło No tak, Gościu skorzystał z okazji, z chwili gdy nikt nie "patrzył" i je powinął... jak zrealizuje się znalezienie (czy on je dostanie z powrotem ) okularów przez tego Y( ten co je miał ) rycerz denarów , 3 kielichy , cesarzowa , 2 kielichy , as buław No odzyska je, za sprawą Kobiety ktora też brała udział w tej imprezie, może Jego Dziewczyny - Cesarzowa & 2 Kielichów... Cytuj
nirva2991 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 jego dziewczyna też była ) mam nadzieję , że się znajdą dziękuję Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 gdzie są jego okulary : 5 kielichów, 8 kielichów , cesarz , 7 mieczy w domu, w którym była impreza (i lał się alkohol ) i jakiś mężczyzna je ukrył jak zrealizuje się znalezienie okularów : 5 mieczy , królowa buław , 8 denarów , sprawiedliwość one się znajdą, ale takie "pyrrusowe zwycięstwo", ktoś się ucieszy że je odzyskał a jednocześnie niesmak pozostanie... ja tu widzę rolę kobiety drążącą krok po kroku i dochodzącą sprawiedliwości... czy ktoś je ukradł: 7 mieczy , rycerz buław , koło mógł i ukraść, a może nie tyle ukradł, co wykazał się sprytem i przebiegłością, bo knucie i intrygi to domena 7 Mieczy, więc może jeden pan miał coś do drugiego i wykorzystał "zrządzenie losu" żeby podstępem mu dowalić... jak zrealizuje się znalezienie (czy on je dostanie z powrotem ) okularów przez tego Y( ten co je miał ) rycerz denarów , 3 kielichy , cesarzowa , 2 kielichy , as buław Ładne karty... myślę, że sprawa zostanie "przyjacielsko" zakończona, bardzo możliwe że na kolejnej imprezie i że z udziałem jakiejś kobiety (to pisałam już wyżej) Bardzo jestem ciekawa jak się sprawa rozwiąże... 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 zweryfikuję jeśli coś się wyjaśni dziękuję Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) No właśnie Kochane, spryt i przebiegłość, no i...wyniesienie właśnie - na karcie 7 mieczy gość wynosi ukradkiem i w pośpiechu z obozu 5 Mieczy...tak i ten wyniósł te okulary podstępem, w lot chwycił nadarzającą się okazję (Kolo)...tak sądzę. P.S. A na karcie gość wynosi tylko 5 Mieczy, 2 zostają - czyli zostawia ślad ułatwiający innym rozpoznanie.. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN dodano p.s. Cytuj
Aga 22 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 tak jak dziewczyny piszą pan pokazany w karcie cesarza i króla buław sprytnie je schował i ukradkiem wyniósł. Poszkodowany nie odpuści będzie krok po kroku dochodził i pytał. Powinny się znaleźć za sprawą kobiety być może na imprezie zauważy że ktoś je ma przy sobie. 1 Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 on je zgubił sprawka w takich pytaniach dla mnie trudna karta tam kobieta mogłaby je znalezc i oddac 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Zgubił ,a ten kto je znalazł wykorzystał nadarzająca się okazję i zabrał Nie widzę żeby mu je oddali, raz że koleś nie jest lubiany, a po akcji z okularami kiedy wszystkich oskarża to już w ogóle, dwa nikt sam się nie przyzna. Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 jeszcze się nie znalazły , ale jakby się coś wyjaśniło w tej sprawie , to napiszę . O ile w ogóle się coś wyjaśni . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi