zakretka23 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Jak się rozwinie dalej moja pasją związana z rysowaniem i malowaniem ? Przełożenie 6 pucharów, Wisielec, Słońce - Dużo malowałam jako dziecko, wygrywałam w konkursach plastycznych, następnie miałam długą przerwę. Malowanie mnie odpręża i sprawia dużo radości. Myślę, że zajmę się tym na dobre hobbistycznie Teraz - 9 monet, maluję sobie w przerwach od nauki Przeszłość - 3 buławy, zawsze planowałam, marzyłam, że będę w tym dobra i będę się tym zajmować. Przeszkoda - 2 miecze, jakbym nie mogla pogodzić tego z innymi licznymi obowiązkami, ewentualnie coś blokowało moją twórczość Rada - Gwiazda, powinnam uwierzyć w siebie i poddać się swojej pasji. Nieuniknione - 7 pucharów, nieuniknione jest to, że spełnię to marzenie Rezultat - Królowa buław, będę twórczo i aktywnie rozwijać swój talent. Dalej - 4 monety, Świat, Cesarz, Diabeł - hmm może nawet kiedyś coś na tym zarobie Cytuj
Gość e Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Jak się rozwinie dalej moja pasją związana z rysowaniem i malowaniem ? Przełożenie 6 pucharów, Wisielec, Słońce - Jeśli te karty pokazują ogólny zarys sytuacji to wygląda na to, że zaczynasz powracać do swoich działań z przeszłości - malowanie i rysowanie. Ta pasja chyba już trochę trwa, ale był chyba czas kiedy zaniechałaś tego? Ale po wypowiedzi i karcie Słońce - widzę, że jesteś optymistycznie nastawiona do swojego pomysłu (; No i to znów powraca do Ciebie bo to lubisz, sprawia Ci radość (: Teraz - 9 monet No właśnie teraz powracasz - w wolnych chwilach się tym zajmujesz - ale to 9 a nie 10 - więc nie poświęcasz temu 100% swojego czasu - jakby to nie to teraz było na pierwszy miejscu u Ciebie. Aczkolwiek działasz... (: Przeszłość - 3 buławy No w przeszłości to nawet chyba rozmyślałaś aby połączyć swoje życie zawodowe z pasją. Przeszkoda - 2 miecze A przeszkodą to może być tylko twoje rozmyślanie - zastanawianie się czy aby na pewno to dobra ścieżka. Taka blokada, którą sama sobie narzucasz chyba z braku pewności siebie. Za dużo myślenia za mało działania - dążenia do samorealizacji. Rada - Gwiazda Gwiazda to bardzo artystyczna karta - więc radą jest to abyś wykorzystała swój artystyczny potencjał. (: Nieuniknione - 7 pucharów Artyści to osoby, które mają swój własny świat - na tej karcie są marzenia - fantazje - swój własny świat. Więc bardzo możliwe, że jeśli poświęcisz się temu będziesz - jak to napisać - pogrążona w swoim świcie, tak jakby troszkę odosobniona, ale w pozytywny sposób. poczytaj sobie biografie różnych artystów współczesnych a nawet tych z zamierzchłych czasów Oni mieli w sobie coś co wyróżniało ich na tle zwykłych przeciętnych osobników. Rezultat - Królowa buław Królowa buław to pewna siebie kobieta ale też działaczka - ale jeśli chodzi o miano artystki to raczej przypisałabym je karcie: Paź Pucharów... Więc moje spostrzeżenie jest takie, że rysowanie będzie Twoją pasją, taką w zaciszu domowym ale zawodowo będziesz zajmować się czymś innym. Dalej - 4 monety, Świat, Cesarz, Diabeł Tak jak napisałam wyżej - ze względu na inne okoliczności będziesz rysować i malować ale tylko hobbystycznie. Ale też niech inni się wypowiedzą (: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi