Gość Iwka78 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Witam Wczoraj spotkała mnie dziwna sytuacja... miałam spotkanie z kilkoma osobami i wzięłam ze sobą karty. Wyciągnęłam je, to był impuls.... I każda z osób losowała sobie przesłanie. W trakcie paliłyśmy białą szałwię, a talerzyk, na którym był położony węgielek po prostu pękł... wiem, że może dla większości osób to będzie normalne, dla mnie nie... bo takie spotkanie przy kartach z innymi miałam ostatni raz z 3-4 lata temu... Zadałam kartom pytanie: dlaczego ten talerzy pękł? karta główna: 7 denarów wyjaśniające: XI sprawiedliwość, V kapłan, VII rydwan No bardzo ciekawy układ - główna małe arkana, a wyjaśniające duże... kompletnie nie wiem, o co chodzi... Wydaje mi się, że nie powinnam wychodzić z tymi kartami... że to tylko moje karty i tylko dla mnie... i to było ostrzeżenie dla mnie... zerknie ktosik? Cytuj
maddie88 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Zadałam kartom pytanie: dlaczego ten talerzy pękł? karta główna: 7 denarów wyjaśniające: XI sprawiedliwość, V kapłan, VII rydwan Hmm... No, ciekawe Tak jeszcze abstra***ąc od rozkładu, to kart, którymi się wróży samemu, nie powinno się oddawać w cudze ręce... Jeśli pracujesz z klientami lub organizujesz spotkania takie, jak to, o którym napisałaś, to powinnaś mieć do tego inną talię... Z taką praktyką się spotkałam i tak też piszą Inni też mogli przenieść swoją energię na karty, a to przecież Twoje narzędzie pracy... A wracając do kart... Mnie Kapłan kiedyś pokazał mojego Przewodnika Duchowego Może On lub inny Opiekun zainterweniował (Rydwan), bo uznał, że tak trzeba (Sprawiedliwość). W 7 Denarów może pokazało się jako info, że powinnaś zweryfikować swoje podejście do takiej pracy z talią... Ale przyznam, że też za bardzo nie mam innego pomysłu na te karty... Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Zadałam kartom pytanie: dlaczego ten talerzy pękł?karta główna: 7 denarów wyjaśniające: XI sprawiedliwość, V kapłan, VII rydwan Hmm... No, ciekawe Tak jeszcze abstra***ąc od rozkładu, to kart, którymi się wróży samemu, nie powinno się oddawać w cudze ręce... Jeśli pracujesz z klientami lub organizujesz spotkania takie, jak to, o którym napisałaś, to powinnaś mieć do tego inną talię... Z taką praktyką się spotkałam i tak też piszą Inni też mogli przenieść swoją energię na karty, a to przecież Twoje narzędzie pracy... A wracając do kart... Mnie Kapłan kiedyś pokazał mojego Przewodnika Duchowego Może On lub inny Opiekun zainterweniował (Rydwan), bo uznał, że tak trzeba (Sprawiedliwość). W 7 Denarów może pokazało się jako info, że powinnaś zweryfikować swoje podejście do takiej pracy z talią... Ale przyznam, że też za bardzo nie mam innego pomysłu na te karty... to nie jest talia do wróżenia... i nie oddałam całej talii, prosiłam o wyciągnięcie 1 karty... karty zaraz oczyściłam i już później schowałam to pudełka.... i tak naprawdę, to nie wiem, czemu w ogóle wyciągnęłam te karty.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi