Gość Linkinia Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 To już ostatni rozkład przed sesją, w wolnym czasie pomogę Wam w interpretacjach. Obiecuję Będę bardzo wdzięczna za pomoc w odczytaniu kart Przyznam punkciki od razu i po weryfikacji w styczniu p. 10 Relacja czysto romansowa. 1. Jego intencje wobec Ciebie – 3 mieczy, 9 pucharów Nie ma mowy o uczuciach, po prostu czerpanie przyjemności, korzyści ze znajomości przez każde z nas osobno. 2. Jego oczekiwania wobec Ciebie – As denarów, Królowa mieczy Liczy na to, że nie będę obojętna, że z chęcią spełnię jego życzenia. 3. Jak Cię postrzega – Rycerz mieczy Pojawiam się, gdy tego chce albo nagle sama napiszę. Zawsze mam dużo do powiedzenia, zdecydowana, odważna, otwarta, do tańca i różańca. 4. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – 5 pucharów, Diabeł Jest rozczarowany sobą po ostatnim spotkaniu… Nie chce się odkrywać, chce być tajemniczy. Pociągam go; chce czerpać profity ze znajomości. 5. Co ukrywa – As pucharów, Cesarz, Koło Fortuny, 3 denary Pierwsze co mi przyszło do głowy przy Asie – wrażliwość. Chce się wydawać niewzruszonym, twardym facetem. Z resztą kart mam problem. 6. Obraz relacji w chwili obecnej – 7 buław, 6 buław, 10 pucharów Hmm… takie trochę walczenie o względy, jest chemia i chyba dążenie do spotkania i zadowolenia. 7. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – As mieczy, 10 mieczy, Król denarów, Świat, As buław, Mag, Giermek denarów, Giermek buław Wiem, że dużo kart, ale jakoś ciągnęłam jedną za drugą… Wydaje się, jakby podjął decyzję o odcięciu się, bo ma plany wyjazdu. Albo mimo zaplanowanego spotkania, on nie będzie w stanie się na nim zjawić. Później jednak widać jego pragnienie na spotkanie i konkretne działania. Cytuj
Gość gość5 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 To już ostatni rozkład przed sesją, w wolnym czasie pomogę Wam w interpretacjach. Obiecuję Będę bardzo wdzięczna za pomoc w odczytaniu kart Przyznam punkciki od razu i po weryfikacji w styczniu p. 10 Relacja czysto romansowa. 1. Jego intencje wobec Ciebie – 3 mieczy, 9 pucharów Nie ma mowy o uczuciach, po prostu czerpanie przyjemności, korzyści ze znajomości przez każde z nas osobno. 2. Jego oczekiwania wobec Ciebie – As denarów, Królowa mieczy Liczy na to, że nie będę obojętna, że z chęcią spełnię jego życzenia. 3. Jak Cię postrzega – Rycerz mieczy Pojawiam się, gdy tego chce albo nagle sama napiszę. Zawsze mam dużo do powiedzenia, zdecydowana, odważna, otwarta, do tańca i różańca. 4. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – 5 pucharów, Diabeł Jest rozczarowany sobą po ostatnim spotkaniu… Nie chce się odkrywać, chce być tajemniczy. Pociągam go; chce czerpać profity ze znajomości. 5. Co ukrywa – As pucharów, Cesarz, Koło Fortuny, 3 denary Pierwsze co mi przyszło do głowy przy Asie – wrażliwość. Chce się wydawać niewzruszonym, twardym facetem. Z resztą kart mam problem. 6. Obraz relacji w chwili obecnej – 7 buław, 6 buław, 10 pucharów Hmm… takie trochę walczenie o względy, jest chemia i chyba dążenie do spotkania i zadowolenia. 7. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – As mieczy, 10 mieczy, Król denarów, Świat, As buław, Mag, Giermek denarów, Giermek buław Wiem, że dużo kart, ale jakoś ciągnęłam jedną za drugą… Wydaje się, jakby podjął decyzję o odcięciu się, bo ma plany wyjazdu. Albo mimo zaplanowanego spotkania, on nie będzie w stanie się na nim zjawić. Później jednak widać jego pragnienie na spotkanie i konkretne działania. Pan to egoista nastawiony na "ja" - daj sobie z nim spokoj, bo szkoda czasu. Zimny drań jednym słowem. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Stycznia 2013 Maestro Napisano 7 Stycznia 2013 1. Jego intencje wobec Ciebie – 3 mieczy, 9 pucharów Jest świadomy, że nie może dać Ci więcej niż luźną relację 2. Jego oczekiwania wobec Ciebie – As denarów, Królowa mieczy że będziesz przyjmowała jego propozycje, ale nie będziesz się narzucała, nie bedziesz skarżyła, nie będziesz zbyt emocjonalna - wiesz Królowa Mieczy jest ostrożna, nie narzuca się facetowi, jest dyplomatką 3. Jak Cię postrzega – Rycerz mieczy Patrzy na Ciebie przez pryzmat siebie, lubi mącić, zjawiac się nieoczekiwanie i znikać 4. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – 5 pucharów, Diabeł cieżko mi rozgryźć to połaczenie, może po prostu on cholernie tęskni za zbliżeniem fizycznym, w diable jest uzależnienie, on o Tobie obsesyjnie myśli 5. Co ukrywa – As pucharów, Cesarz, Koło Fortuny, 3 denary być moze jest w Tobie zauroczony, ale nie okaze tego, bo ma silne ego i nie chce burzyć swojego wizerunku; skadinąd wiem, że facet wypadający w Cesarzu to facet z tysiącem kompleksów, które skrywa pod maską twardego macho.. 6. Obraz relacji w chwili obecnej – 7 buław, 6 buław, 10 pucharów Hmm… takie trochę walczenie o względy, jest chemia i chyba dążenie do spotkania i zadowolenia. - jak piszesz : silna chemia 7. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – As mieczy, 10 mieczy, Król denarów, Świat, As buław, Mag, Giermek denarów, Giermek buław podejmie decyzję o wyjeździe za granicę, ale będzie się z Tobą stamtąd intensywnie kontaktował Cytuj
alathea Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) 1. Jego intencje wobec Ciebie – 3 mieczy, 9 pucharów pan lubi mocne wrazenia, raz dolek, raz "wniebowziecie" moze tez chce sie pocieszyc po jakiejs nieudanej sercowej sprawie 2. Jego oczekiwania wobec Ciebie – As denarów, Królowa mieczy ze cos by moglo wiecej zagrac miedzy Wami, ale Ty pilnujesz, zeby do tego nie doszlo 3. Jak Cię postrzega – Rycerz mieczy jako dosyc asertywna - oraz, co w sercu/glowie - to na jezyku 4. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – 5 pucharów, Diabeł jest troche skolowany, bo dzialasz na niego mocniej nizby sobie tego zyczyl 5. Co ukrywa – As pucharów, Cesarz, Koło Fortuny, 3 denary bylby bardzo zadowolony, gdyby Wasza relacja sie rozwinela, ale przeszkoda moze byc jego inny zwiazek (ma rodzine??) oraz jego praca, przynajmniej na dzis, na krotki termin 6. Obraz relacji w chwili obecnej – 7 buław, 6 buław, 10 pucharów jest zdobywanie i spora radosc z tego, na dzis to jest satysfakconujace byc moze pan stara sie troche bardziej o Ciebie niz Ty o niego (lub niz to okazujesz) 7. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – As mieczy, 10 mieczy, Król denarów, Świat, As buław, Mag, Giermek denarów, Giermek buław pan bedzie probowal zakonczyc te znajomosc, jako nieco toksyczna dla niego przy okazji , jak piszesz i praca/wyjazd moze nie sprzyjac ale pan jest juz troche uzalezniony - i wroci z rozmowami, flirtami - na pewno nie wiem, jaka jest Wasza cywilna sytuacja (jestescie w innych zwiazkach, badz tylko pan?) ale widac, ze pan troche wpadl, moze jeszcze nie po uszy i sie swiadomie broni "resztkami sil i zdrowego rozsadku", poniewaz wydaje mu sie, ze u Ciebie to natezenie uczuc jest mniejsze - i tu bedzie proba uciecia dalszej relacji w zarodku, co sie panu nie uda... on jest tym, ktory chcialby miec nadzieje, ale za duzo jej nie ma - wlacza wiec rozum do gry, zeby sie nie uzaleznic mocniej zeby bylo zabawnie, Ty robisz podobnie na razie ta relacja to raczej taka walka o pozycje - kazde z Was boi sie zaangazowac w zwiazek bez przyszlosci i sie potem dolowac czy ta relacja nie ma przyszlosci, trudno powiedziec - bo jak sie spotkaja dwie ambitne osoby, to nikt nie chce dac po sobie poznac, ze choc troche moze mu/jej zalezec na tym drugim Edytowane 7 Stycznia 2013 przez alathea literowki Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 1. Jego intencje wobec Ciebie – 3 mieczy, 9 pucharów 3 Miecze - może wskazywać na to iż jesteś tą trzecią i On chce aby tak pozostało, lub po prostu na takie "nagłe" spotkania - kiedy On chce....poza tym beztroskie podejście do relacji ~ nieozowiazujące spotkania, czerpanie przyjemności i zero ograniczeń... 2. Jego oczekiwania wobec Ciebie – As denarów, Królowa mieczy Oczekuje że dasz mu spełnienie i za wiele "marudzić" nie będziesz ~ tzn. że przyjmiesz to co On ma Ci do dania bez oczekiwania i naciskania na coś więcej...liczy na to iż podejdziesz do tej relacji bez emocji - na chłodno... 3. Jak Cię postrzega – Rycerz mieczy Przelotnie ~ romansowo...a tak poza tym chyba uważa iż jesteś pewna siebie, odważna i bez zbędnych zahamowań co mu się zapewne podoba... 4. Ogólne jego nastawienie do Ciebie – 5 pucharów, Diabeł Jest nastawiony na spotkania z Tobą o podłożu "fizyczno-sex'ualnym" ~ bardzo Go pociągasz, jesteś dla Niego nieziemsko atrakcyjna sex'ualnie...nic ponad to... 5. Co ukrywa – As pucharów, Cesarz, Koło Fortuny, 3 denary Że jest zakochany w jakiejś Damie i czuje się poprzez to spełniony...i to tak zostanie - On w innej relacji a pomiędzy spotkania Wasze i tak w koło... 6. Obraz relacji w chwili obecnej – 7 buław, 6 buław, 10 pucharów Pan zdobywca obecnie w ciepłym gniazdku przy swojej Damie...Wy kontaktu obecnie nie macie (?) bo Pan w oddaleniu od Ciebie...a Ty z nadzieją czekasz na Jego ruch - propozycję spotkania... 7. Jego działania w Twoją stronę do końca stycznia 2013 roku – As mieczy, 10 mieczy, Król denarów, Świat, As buław, Mag, Giermek denarów, Giermek buław Tutaj raczej nie wiele się zadzieje w czasie o który pytasz...widać odcięcie - oddalenie...Tajemnice...Ty z nadzieją czekająca, a Pan przy innej...później mogą pojawić się jakieś wiadomości, jakiś kontakt - ale niekoniecznie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi