Skocz do zawartości

Dwie propozycje od przełożonego.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Doszło do poważnego rozłamu w dziale w którym pracuje,poprosiłam wiec o przeniesienie.Sytuacja z dziewczynami jest nie do znieniesienia,dalsza wspólna praca-wątpliwa.Przełożony poprosił o argumentacje.Uznał że o sytuacji nie wiedział i szkoda by było bym zmieniała dział.Zaproponował mi dwie możliwośći.

Jak bedzie wygladać moja praca jeśli przyjmę 1 propozycje ?

Paż kielichów

Słońce

IX mieczy

W zasadzie to powinno wyglądać dobrze,lekko.Sporo sie nauczę,jednak niepokoi mnie IX mieczy.Coś nie do końca pójdzie dobrze.

Jak będzie wyglądać moja praca jeśli przyjmę 2 propozycje?

IX kielichów

As denarów

paż mieczy

Wygląda na to iż druga prozpozycja będzie korzystniejsza .

Co sądzicie ?

Napisano

przy pierwszej opcji może być rywalizacja wygląda że nie będziesz dobrze się tam czuła, druga wygląda korzystniej może wymagać dokształcenia lub douczenia się czegoś poza tym powinnaś być zadowolona.

• 7 miesięcy temu...
Napisano

W wyniku przyjęcia pierwszej propozycji możesz czuć się przytłoczona przez otoczenie i "mała", będziesz musiała się bardziej postarać i wykazać.

Przy drugiej propozycji będziesz bardziej zadowolona i przyjęcie tej propozycji przyniesie więcej korzyści.

Napisano

Jak bedzie wygladać moja praca jeśli przyjmę 1 propozycje ?

Paź kielichów, Słońce, 9 mieczy-> sąd . Na pewno będziesz miała tam lepszy kontakt z ludźmi co Cię bardzo ucieszy,ale coś też będzie Cię martwić. Ogólnie poczujesz tam ulgę i się uspokoisz. dojdziesz do siebie. Wiadomo,że nigdzie nie jest w 100% dobrze.

Jak będzie wyglądać moja praca jeśli przyjmę 2 propozycje?

9 kielichów, As denarów, paź mieczy-> umiarkowanie. Bardzo towarzysko, dostatnio, nie wiem czy ten dział jest lepiej opłacany a jeśli nie to poprostu będziesz się tam czuła bezpiecznie, ale coś też sprawi,że będziesz się wahała.

W zasadzie obie propozycje są dobre i którą byś nie wybrała ,będzie lepsza niż to co masz. Jedna to wybawienie, druga spokój,ale 2 chyba lepsza,bo bezpieczna i spokojna.

M.

Napisano
1 daje noce nieprzespane

2 uszczypliwości drobne

Dokladnie to samo pomyslalam. 9 Mieczy to prace po nocach. Ewentualnie nieprzespane noce.