NarratorkaHorrorow Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Doszło do poważnego rozłamu w dziale w którym pracuje,poprosiłam wiec o przeniesienie.Sytuacja z dziewczynami jest nie do znieniesienia,dalsza wspólna praca-wątpliwa.Przełożony poprosił o argumentacje.Uznał że o sytuacji nie wiedział i szkoda by było bym zmieniała dział.Zaproponował mi dwie możliwośći. Jak bedzie wygladać moja praca jeśli przyjmę 1 propozycje ? Paż kielichów Słońce IX mieczy W zasadzie to powinno wyglądać dobrze,lekko.Sporo sie nauczę,jednak niepokoi mnie IX mieczy.Coś nie do końca pójdzie dobrze. Jak będzie wyglądać moja praca jeśli przyjmę 2 propozycje? IX kielichów As denarów paż mieczy Wygląda na to iż druga prozpozycja będzie korzystniejsza . Co sądzicie ? Cytuj
Aga 22 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 przy pierwszej opcji może być rywalizacja wygląda że nie będziesz dobrze się tam czuła, druga wygląda korzystniej może wymagać dokształcenia lub douczenia się czegoś poza tym powinnaś być zadowolona. Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 1 daje noce nieprzespane 2 uszczypliwości drobne Cytuj
alathea Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 druga korzystniejsza, z malymi minusami Cytuj
Farfalla209 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 W wyniku przyjęcia pierwszej propozycji możesz czuć się przytłoczona przez otoczenie i "mała", będziesz musiała się bardziej postarać i wykazać. Przy drugiej propozycji będziesz bardziej zadowolona i przyjęcie tej propozycji przyniesie więcej korzyści. Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Jak bedzie wygladać moja praca jeśli przyjmę 1 propozycje ? Paź kielichów, Słońce, 9 mieczy-> sąd . Na pewno będziesz miała tam lepszy kontakt z ludźmi co Cię bardzo ucieszy,ale coś też będzie Cię martwić. Ogólnie poczujesz tam ulgę i się uspokoisz. dojdziesz do siebie. Wiadomo,że nigdzie nie jest w 100% dobrze. Jak będzie wyglądać moja praca jeśli przyjmę 2 propozycje? 9 kielichów, As denarów, paź mieczy-> umiarkowanie. Bardzo towarzysko, dostatnio, nie wiem czy ten dział jest lepiej opłacany a jeśli nie to poprostu będziesz się tam czuła bezpiecznie, ale coś też sprawi,że będziesz się wahała. W zasadzie obie propozycje są dobre i którą byś nie wybrała ,będzie lepsza niż to co masz. Jedna to wybawienie, druga spokój,ale 2 chyba lepsza,bo bezpieczna i spokojna. M. Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 1 daje noce nieprzespane2 uszczypliwości drobne Dokladnie to samo pomyslalam. 9 Mieczy to prace po nocach. Ewentualnie nieprzespane noce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi