NarratorkaHorrorow Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Jutro czeka mnie rozmowa z przełożonym i podjęcie decyzji co dalej.Przełożony chce poruszyć temat konfliktu z resztą osób,jednak nie czuje by to przyniosło jakieś rozwiązanie.Aktualnie dziewczyny walczą dosłownie o każdego by uzyskać poparcie głównie poprzez flirtowanie,komplementy i przymilanie się. Co przyniesie rozmowa przełożonego z dziewczynami? VIII pałek As kielichów Głupiec Nic dobrego, dalej będą plotki ,glupie dziecinne zachowanie z ich strony.Sytuacja sie nie zmieni. Jak będą zachowywać się wobec mnie po rozmowie z przełożonym? Król Mieczy IX mieczy Słońce Beda udawac ze wszystko ok, a znienawidza mnie bardziej. Świetnie. Cytuj
maddie88 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Co przyniesie rozmowa przełożonego z dziewczynami? VIII pałek As kielichów Głupiec Dosyć konstruktywna wymiana zdań... Przełożony wyrazi się jasno, uzna, że jest szansa, by było lepiej... Ale widać jego naiwność... Dalej pokazują się dziecinne zachowania... Jak będą zachowywać się wobec mnie po rozmowie z przełożonym? Król Mieczy IX mieczy Słońce Dla mnie pokazał się właśnie przełożony... Bardzo martwi go ta sytuacja... I chyba będzie miał oko na zachowania dziewczyn... Więc będzie ok. Pytałaś tylko o zachowanie, nie o ich stosunek do Ciebie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Stycznia 2013 Maestro Napisano 7 Stycznia 2013 Co przyniesie rozmowa przełożonego z dziewczynami? VIII pałek As kielichów Głupiec będzie intensywna wymiana zdań,ale dziewczyny będa słodkie jak cukiereczki Jak będą zachowywać się wobec mnie po rozmowie z przełożonym? Król Mieczy IX mieczy Słońce wg mnie moga być bardziej ostrożne wobec Ciebie, ale faktycznie ich odczucia wobec Ciebie mogą być nieciekawe Cytuj
alathea Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 no nie wiem, dla mnie to wyglada bardziej optymistycznie - na nowe otwarcie, pozytywne (As kiel., Glupiec) - po poczatkowych wybuchowych nastrojach duzo emocji - owszem drugi rozklad - szef da im popalic i utnie glupie zachowania/watpliwosci, potem dojda do zgody w tej rozmowie (a szef bedzie chyba Ciebie bronil) nie widze tak tragicznie tych kart :S Cytuj
Aga 22 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 dziewczyny będą uważać na to co mówią żeby nie podpaść szefowi relacje powinny się nieco ocieplić. Cytuj
beatrycze18 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Sądzę, że konflikt będzie rozwiązany pozytywnie a ty możesz liczyć na poparcie i autorytet u szefa Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 Dziękuje Po rozmowie już.Jedna z dziewczyn,uznała że faktycznie zachowała się wobec mnie nie fair i przeprosiła.Mam nadzieje że przeprosiny były szczere. Przełożony,uznał że wie kto jest prowodyrem ale nie sądzi by sytuacja uległa poprawie na stałe.Ma pewne spostrzeżenia co do powodu nienawiści (takiego słowa użył) ale nie podzieli się jeszcze nimi zemną.Uznał że prawdopodbnie trzeba będzie przedsięwziąć radykalne środki,bym w dziale została. Zobaczymy co los przyniesie Mam nadzieje że żadna nie zepchnie mnie z schodów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi