kobieta12 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 mam problem z określeniem siebie w kartach. jesli np. w rozłożonych kartach pojawia sie królowe czy można wtedy sadzic ze te karty okreslaja kobiete ktora sobie wrozy ? bede wdzieczna za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PannaDorotka Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 (edited) tak, jasne że tak. Każda królowa jest inna, więc w zależności od pytania, może ona określać twoje nastawienie, twoje oczekiwania, twoje uczucia albo pokazywać, jaka będziesz, gdy zrealizujesz propozycję kart. Jeśli np. wychodzisz w kartach jako krolowa buław, to być może w danej kwestii, ktorej dotyczy pytanie musisz wykazać się aktywnością, działaniem, inicjatywą. Jeśli pytasz o np. rozwój związku a pojawia się królowa mieczy, to być może warto uważać, aby nie zostać zranioną. To oczywiście takie przykłady na szybko, wszystko zależy od pytania i kart sąsiadujących oczywiście poza tym, nie tylko królowa może cię określać- równie dobrze może to być każda inna karta, jeśli to pasuje i interpretacja trzyma się kupy ja np. często wchodzę ostatnio w karcie głupca, wieży albo 5 kielichów.... wszystko zależy od pytania i od tego, jak rozumiesz daną kartę i jak ją czujesz w odniesieniu do siebie. Edited January 6, 2013 by PannaDorotka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 mam problem z określeniem siebie w kartach. jesli np. w rozłożonych kartach pojawia sie królowe czy można wtedy sadzic ze te karty okreslaja kobiete ktora sobie wrozy ?bede wdzieczna za odpowiedz Jaki masz znak zodiaku i wtedy dopasowywujesz do siebie odpowiednią Królową z danego trygonu: znaki z trygonu Ziemi - denary, Ognia- buławy, Woda - puchary, Miecze - powietrze. Podział znaków na trygony znajdziesz na stronach z horoskopami Potem wyjmuje z talii daną Królową, albo Króla jako sygnifikator osoby pytającej i robię rozkład pod daną osobę. Od razu wiadomo że np. inne Królowe nie dotyczą jej w tym momencie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alathea Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Potem wyjmuje z talii daną Królową, albo Króla jako sygnifikator osoby pytającej i robię rozkład pod daną osobę. Od razu wiadomo że np. inne Królowe nie dotyczą jej w tym momencie moga dotyczyc - pokazujac inny aspekt danej osoby jesli zas sie wlozy sygnifikator z powrotem - tedy jest duza szansa, ze jezeli pokaze sie w rozkaldzie - to bedzie wlasnie opisywal te osobe zasadniczo nie stosuje sygnifikatorow, jesli juz - ciagne intuicyjnie z calej talii u mnie sztywne przyporzadkowanie do znakow zodiaku czy trygonow sie nie sprawdza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirva2991 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 tam gdzie siebie wyczuwasz tam jesteś.. z biegiem czasu wykształcisz sobie coś takiego , że będziesz wiedziała która karta to Ty bo tak to to ciężko jest powiedzieć , bo czasami można wychodzić w różnych kartach jak napisała dorotka.. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobieta12 Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 no nie jest to latwe aj jak kochanke czy inna kobiete wylapac ? czy np w pytaniu jakie sa mysli jego omnie wypada cesarzowa to ja to odczutuje jago siebie a moze powinnam odczytac jako inna kobiete ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PannaDorotka Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 no wszystko jest kwestią wyczucia niestety ;p zależy od sytuacji i od pytania.... nie ma na to sztywnych reguł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cohen Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 można też dobierać sygnifikator po kolorze włosów, jak np. cyganki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 To też po cześći sprawa intuicyjna Mojej koleżance parokrotnie wyszlo, zę ona jako 4 denarów czy 7 mieczy... Musisz się wczuć w swoją talie a pózniej pójdzie już łatwiej Mi sie zdarza, ze ja wychodze jako moja Opiekunka talii, czasmi jako królowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts