Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Otóż sytuacja wygląda tak ~ jutro razem z Panią z Biura Niruchomości i moim Mężczyzną jadę obejrzeć mieszkanko ~ które widziałam dotąd tylko na zdjęciach i spodobało mi się baardzooo. Ale z czystej ciekawości i na rzecz nauki zadałam pytanko: Czy Mi Się Spodoba Mieszkanie Które Jutro Będę Oglądać...? Wypadł: Księżyc Pustelnik ~ Rycerz Mieczy ~ Cesarz suma Sąd --Wieża-------Sprawiedliwość------Kapłanka--- ---------Kapłan---------------Śmierć------- --------------------Księżyc---------------- No kurcze...wygląda na to że nie ~ niespodziewanie wyjdą na wierzch jakieś sprawy...mieszkanie w rzeczywistości będzie znacznie odbiegało wyglądem od tego co zostało przedstawione na zdjęciach...a może w ogóle nie dojdzie jutro do prezentacji z winy Pana właściciela ? No nie wiem kto jest właścicielem, tzn. kto będzie Nam to mieszkanie pokazywał, ale tak wygląda że Facet... Jak myślicie - jutro weryfikacja... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi